تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 307 از 399 اولاول ... 207257297303304305306307308309310311317357 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,061 به 3,070 از 3981

نام تاپيک: ✔ كنكور كارداني به كارشناسي [ قوانین در پست اول !! ]

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

دوستان یه سوال مهم :
    امکانش هست توی تکمیل ظرفیت دانشگاه ها رشته جدیدی رو اضافه کنن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

تو دفترچه نوشته که ازاد کارشناسی ناپیوسته اوایل مهر اعلام می شه حلا چیه این خراب شده درسته که اینش باشه. فکر کنم بره واسه اواخر مهر اعلام نتایج.

کاربر فعال انجمن ادبیات Puneh.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    فیس آباد

پيش فرض

دوستان یه سوال مهم :
    امکانش هست توی تکمیل ظرفیت دانشگاه ها رشته جدیدی رو اضافه کنن؟
    نه امکانش نیست
    تکمیل ظرفیت به این صورته که :
    از افرادی که قبول شدن توی یه بازه زمانی مشخص ثبت نام می کنن
    ممکنه یه عده بنا به دلایلی دانشگاهی که قبول شدن ثبت نام نکنن ، حالا ظرفیت دانشجوهای اون دانشگاه توی یه رشته خاص از تعدادی که اعلام شده بود کمتر میشه
    دانشگاه به سازمان سنجش اعلام میکنه که به عنوان مثال رشته نرم افزار کامپیوتر 20 نفر رو می تونه پذیرش داشته باشه
    پس رشته جدیدی قرار نیست اضافه شه

4. 2 کاربر از Puneh.A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه linkinpark20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض کمک

سلام دوستان عزیز من دانشجوی ترم آخر کاردانی it دانشگاه علمی کاربردی نظام پودمانی هستم میخواستم بدونم به نظر شما برای کارشناسی ناپیوسته همین پودمانی علمی کاربردی خوبه واسه ادامه یا آزاد یا غیر انتفاعی بهتره؟ملی فکر میکنم محال باشه قبول شدن در کنکورش و یک چیز دیگه کسی میدونه ثبت نام برای کنکور هر کدوم از دانشگاه ها کی هست؟و آیا کارشناسی نا پیوسته بدون کنکور هم داریم یا نه؟ممنون میشم اگه جواب بنده حقیر رو بدین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام دوستان عزیز من دانشجوی ترم آخر کاردانی it دانشگاه علمی کاربردی نظام پودمانی هستم میخواستم بدونم به نظر شما برای کارشناسی ناپیوسته همین پودمانی علمی کاربردی خوبه واسه ادامه یا آزاد یا غیر انتفاعی بهتره؟ملی فکر میکنم محال باشه قبول شدن در کنکورش و یک چیز دیگه کسی میدونه ثبت نام برای کنکور هر کدوم از دانشگاه ها کی هست؟و آیا کارشناسی نا پیوسته بدون کنکور هم داریم یا نه؟ممنون میشم اگه جواب بنده حقیر رو بدین.
    پودمانی همون دانشگاه های تو شهر هست که بدون کنکور می ری سر کلاس؟
    من یه جا بحثی بود نمی دونم چقدر درست هست ولی گویا پودمانی کلا مدرکش خیلی بی اعتبار هست و تمام رشته هاش مقطعشون تا لیسانس بیشتر نیست و نمی تونی تو رشته خودت فوق لیسانس رو بگیری ! و مثلا نمی تونی با لیسانس پودمانی بری کنکور دولتی یا ازاد بدی و فوق لیسانست رو از اونجا بگیری...گمونم اون بحث هم راجب رشته ای تی بود.
    در مورد نزدیک ترین کنکوری که تو راه هست چند پست پیش یکم بحث شده بود حالا بقیه دوستان راهنماییتون می کنن اگه اطلاعات بنده هم غلط هست تصحیح کنید چون گفتم مطمئن نیستم.
    Last edited by midnight1234; 27-09-2011 at 10:37.

7. این کاربر از midnight1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

کی میدونه جواب آزاد کی میاد؟یه نفر گفته بود فردا یعنی 4شنبه میاد درسته یا نه؟

کاربر فعال انجمن ادبیات Puneh.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    فیس آباد

پيش فرض

سلام دوستان عزیز من دانشجوی ترم آخر کاردانی it دانشگاه علمی کاربردی نظام پودمانی هستم
    میخواستم بدونم به نظر شما برای کارشناسی ناپیوسته همین پودمانی علمی کاربردی خوبه واسه ادامه یا آزاد یا غیر انتفاعی بهتره؟
    _______
    ملی فکر میکنم محال باشه قبول شدن در کنکورش و
    سلام
    بستگی داره به دانشگاهی که می خوای بری
    بعضی از شهرها مثل قزوین و تهران غیر انتفاعی هاش عالی هستن
    و بعضی شهر ها هم سطح علمی دانشگاه علمی کاربردیش بهتره
    ضمن اینکه فکر می کنم مدرک آزاد و غیر انتفاعی از علمی کاربردی معتبر تر باشه ) شما پرس و جو کن ببین دانشگاههای نزدیک به شهرتون چطوره تا بتونی تصمیم درست بگیری
    _________
    ملی هم محال نیست ولی تلاش خیلی زیاد می خواد / من شنیدم 450 نفر پذیرش داره کل کشور
    _________
    کارشناسی ناپیوسته سراسری اسفند ماه میاد دفترچه اش
    آزاد رو دقیق اطلاع ندارم ؛ فکر می کنم خرداد یا تیر ماه باشه
    _________
    از سال دیگه دانشگاه آزاد کارشناسی ناپیوسته بدون کنکور هم داره

10. این کاربر از Puneh.A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه linkinpark20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

پودمانی همون دانشگاه های تو شهر هست که بدون کنکور می ری سر کلاس؟
    من یه جا بحثی بود نمی دونم چقدر درست هست ولی گویا پودمانی کلا مدرکش خیلی بی اعتبار هست و تمام رشته هاش مقطعشون تا لیسانس بیشتر نیست و نمی تونی تو رشته خودت فوق لیسانس رو بگیری ! و مثلا نمی تونی با لیسانس پودمانی بری کنکور دولتی یا ازاد بدی و فوق لیسانست رو از اونجا بگیری...گمونم اون بحث هم راجب رشته ای تی بود.
    در مورد نزدیک ترین کنکوری که تو راه هست چند پست پیش یکم بحث شده بود حالا بقیه دوستان راهنماییتون می کنن اگه اطلاعات بنده هم غلط هست تصحیح کنید چون گفتم مطمئن نیستم.
    با سلام خدمت شما دوست عزیز و ممنون از توجهتون ببینید نظام پودمانی کلا این شکلی هست که شما بدون کنکور وارد میشی اما در پایان که همه واحد ها رو پاس کردی یک آزمون از 4 درس تخصصی که میتونی به دلخواه خودت انتخاب کنی کدومشون باشه امتحان بدی.شما تا 3 بار این آزمون رو میتونی بدی در صورت عدم قبولی در آزمون اول و دوم و اگه سومین بار قبول نشی مدرک معادل میگیری که عملا شما دیگه نمیتونی ادامه تحصیل بدی.در مورد اعتبار مدارکش هم در حد پیام نور هست و یک سری خبر ها هم هست که وزارت کار بیاد دانشگاه علمی کاربردی و هنرستان های فنی کشور رو نه هنرستان های کاردانش رو ببره زیر پوشش خودش و هر کس که از این دانشگاه فارغ التحصیل شد یک سری تسهیلات براش قایل میشن.من طبق آخرین خبرایی که داشتم فوق لیسانس و دکترا هم برای جامع علمی کاربردی اومده ولی خوب ففط کاردانی بدون کنکور هست و از کارشناسی به بعد همگی چه پودمانی چه ترمی باید کنکور بدن.چون من عاشق رشته IT هستم موندم که کدوم گزینه رو انتخاب کنم دوستان نظرتون چیه؟از PUNEH 64 هم بابت راهنمایی مفیدش متشکرم.

12. این کاربر از linkinpark20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Alijo0on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

یعنی چی کرمان ترم 2 میشید ؟
    منظورتون رو متوجه نمیشم واضح تر و کامل تر بیان کنید
    آقا جان منظورم اینه که الان انتخاب واحد کردم برای ترم دومم !
    ترم دویی حساب میشم ...
    هنوزم جواب آزاد لعنتی نیومده ببینم تکلیفم چیه !!!

کسی میدونه برنامه اینا چیه اصن ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    بستگی داره به دانشگاهی که می خوای بری
    بعضی از شهرها مثل قزوین و تهران غیر انتفاعی هاش عالی هستن
    و بعضی شهر ها هم سطح علمی دانشگاه علمی کاربردیش بهتره
    ضمن اینکه فکر می کنم مدرک آزاد و غیر انتفاعی از علمی کاربردی معتبر تر باشه ) شما پرس و جو کن ببین دانشگاههای نزدیک به شهرتون چطوره تا بتونی تصمیم درست بگیری
    _________
    ملی هم محال نیست ولی تلاش خیلی زیاد می خواد / من شنیدم 450 نفر پذیرش داره کل کشور
    _________
    کارشناسی ناپیوسته سراسری اسفند ماه میاد دفترچه اش
    آزاد رو دقیق اطلاع ندارم ؛ فکر می کنم خرداد یا تیر ماه باشه
    _________
    از سال دیگه دانشگاه آزاد کارشناسی ناپیوسته بدون کنکور هم داره
    جدی! یعنی اگه امسال من کارشناسی ناپیوسته قبول نشدم سال دیگه بدون کنکور می تونم رشته ای که میخوام رو بشینم سر کلاس؟
    همه رشتها رو می شه مثلا عمران یا مترجمی زبان و..؟ یکم بیشتر راجبش توضیح بدید و شرایطش..
    ولی همه اینا نشون دهنده اینه که چقر مدرک ها بی ارزش شده!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •