دوستان یه سوال مهم :
امکانش هست توی تکمیل ظرفیت دانشگاه ها رشته جدیدی رو اضافه کنن؟
دوستان یه سوال مهم :
امکانش هست توی تکمیل ظرفیت دانشگاه ها رشته جدیدی رو اضافه کنن؟
تو دفترچه نوشته که ازاد کارشناسی ناپیوسته اوایل مهر اعلام می شه حلا چیه این خراب شده درسته که اینش باشه. فکر کنم بره واسه اواخر مهر اعلام نتایج.![]()
نه امکانش نیست
تکمیل ظرفیت به این صورته که :
از افرادی که قبول شدن توی یه بازه زمانی مشخص ثبت نام می کنن
ممکنه یه عده بنا به دلایلی دانشگاهی که قبول شدن ثبت نام نکنن ، حالا ظرفیت دانشجوهای اون دانشگاه توی یه رشته خاص از تعدادی که اعلام شده بود کمتر میشه
دانشگاه به سازمان سنجش اعلام میکنه که به عنوان مثال رشته نرم افزار کامپیوتر 20 نفر رو می تونه پذیرش داشته باشه
پس رشته جدیدی قرار نیست اضافه شه![]()
سلام دوستان عزیز من دانشجوی ترم آخر کاردانی it دانشگاه علمی کاربردی نظام پودمانی هستم میخواستم بدونم به نظر شما برای کارشناسی ناپیوسته همین پودمانی علمی کاربردی خوبه واسه ادامه یا آزاد یا غیر انتفاعی بهتره؟ملی فکر میکنم محال باشه قبول شدن در کنکورش و یک چیز دیگه کسی میدونه ثبت نام برای کنکور هر کدوم از دانشگاه ها کی هست؟و آیا کارشناسی نا پیوسته بدون کنکور هم داریم یا نه؟ممنون میشم اگه جواب بنده حقیر رو بدین.
پودمانی همون دانشگاه های تو شهر هست که بدون کنکور می ری سر کلاس؟
من یه جا بحثی بود نمی دونم چقدر درست هست ولی گویا پودمانی کلا مدرکش خیلی بی اعتبار هست و تمام رشته هاش مقطعشون تا لیسانس بیشتر نیست و نمی تونی تو رشته خودت فوق لیسانس رو بگیری ! و مثلا نمی تونی با لیسانس پودمانی بری کنکور دولتی یا ازاد بدی و فوق لیسانست رو از اونجا بگیری...گمونم اون بحث هم راجب رشته ای تی بود.
در مورد نزدیک ترین کنکوری که تو راه هست چند پست پیش یکم بحث شده بود حالا بقیه دوستان راهنماییتون می کنن اگه اطلاعات بنده هم غلط هست تصحیح کنید چون گفتم مطمئن نیستم.
Last edited by midnight1234; 27-09-2011 at 10:37.
کی میدونه جواب آزاد کی میاد؟یه نفر گفته بود فردا یعنی 4شنبه میاد درسته یا نه؟
سلام
بستگی داره به دانشگاهی که می خوای بری
بعضی از شهرها مثل قزوین و تهران غیر انتفاعی هاش عالی هستن
و بعضی شهر ها هم سطح علمی دانشگاه علمی کاربردیش بهتره
ضمن اینکه فکر می کنم مدرک آزاد و غیر انتفاعی از علمی کاربردی معتبر تر باشه ) شما پرس و جو کن ببین دانشگاههای نزدیک به شهرتون چطوره تا بتونی تصمیم درست بگیری
_________
ملی هم محال نیست ولی تلاش خیلی زیاد می خواد / من شنیدم 450 نفر پذیرش داره کل کشور
_________
کارشناسی ناپیوسته سراسری اسفند ماه میاد دفترچه اش
آزاد رو دقیق اطلاع ندارم ؛ فکر می کنم خرداد یا تیر ماه باشه
_________
از سال دیگه دانشگاه آزاد کارشناسی ناپیوسته بدون کنکور هم داره
با سلام خدمت شما دوست عزیز و ممنون از توجهتون ببینید نظام پودمانی کلا این شکلی هست که شما بدون کنکور وارد میشی اما در پایان که همه واحد ها رو پاس کردی یک آزمون از 4 درس تخصصی که میتونی به دلخواه خودت انتخاب کنی کدومشون باشه امتحان بدی.شما تا 3 بار این آزمون رو میتونی بدی در صورت عدم قبولی در آزمون اول و دوم و اگه سومین بار قبول نشی مدرک معادل میگیری که عملا شما دیگه نمیتونی ادامه تحصیل بدی.در مورد اعتبار مدارکش هم در حد پیام نور هست و یک سری خبر ها هم هست که وزارت کار بیاد دانشگاه علمی کاربردی و هنرستان های فنی کشور رو نه هنرستان های کاردانش رو ببره زیر پوشش خودش و هر کس که از این دانشگاه فارغ التحصیل شد یک سری تسهیلات براش قایل میشن.من طبق آخرین خبرایی که داشتم فوق لیسانس و دکترا هم برای جامع علمی کاربردی اومده ولی خوب ففط کاردانی بدون کنکور هست و از کارشناسی به بعد همگی چه پودمانی چه ترمی باید کنکور بدن.چون من عاشق رشته IT هستم موندم که کدوم گزینه رو انتخاب کنم دوستان نظرتون چیه؟از PUNEH 64 هم بابت راهنمایی مفیدش متشکرم.
آقا جان منظورم اینه که الان انتخاب واحد کردم برای ترم دومم !
ترم دویی حساب میشم ...
هنوزم جواب آزاد لعنتی نیومده ببینم تکلیفم چیه !!!
کسی میدونه برنامه اینا چیه اصن ؟
جدی! یعنی اگه امسال من کارشناسی ناپیوسته قبول نشدم سال دیگه بدون کنکور می تونم رشته ای که میخوام رو بشینم سر کلاس؟
همه رشتها رو می شه مثلا عمران یا مترجمی زبان و..؟ یکم بیشتر راجبش توضیح بدید و شرایطش..
ولی همه اینا نشون دهنده اینه که چقر مدرک ها بی ارزش شده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)