تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 307 از 356 اولاول ... 207257297303304305306307308309310311317 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,061 به 3,070 از 3558

نام تاپيک: دنیای اتومبیل

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زاهدان

پيش فرض

از ديدن اين مدل فرارى يه حال بدى بهم دست داد!
    ما هم همينگونه شديم!!!!!!!!!!

راستي بچه ها بازي براي ps2 هست كه ماشين لامبورگيني و فراري جديد و ماشين ايراني داشته باشه
    چرا تو قسمت بازي ها اينو نگفتم؟!!
    چون اونا حاليشون نميشه
    از بر و بكس ماشين باز اين سوالا رو بپرسي خيلي بهتره (:

اين هم گالري ماشين هاي اسپرت ايراني و خارجي
    حتما سر بزنين
    خوشحال ميشيم...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    يا حق (:

پروفشنال ram1600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    BMW

پيش فرض

این فراری چش شده نکنه فردا هم می خواد سورن فراری بزنه ؟؟؟
    اون از لامبورگینی که ماشین صحرا میزنه این هم میخواد کم نیاره
    حال کردم bmw با طراحی هاش
    کسی از bmw z9 جدید عکس نداره بزاره می گن کلی تو طراحی های bmw از نظر پوزه عوض شده واقعآ زیبا شده یه عکس ازش دیدم ولی کوچیک بود و نمیشود گزاشت وگر نه می زاشتم
    در مورد suv های kia چندتا از این ها رو توی ترکیه دیدم خیلی افتضاه هستش مثل ریو باد کرده بود واقعآ طراحی نداشت ولی ارزون بود همه ای مدلاش و همه کلاساش

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

راستي بچه ها بازي براي ps2 هست كه ماشين لامبورگيني و فراري جديد و ماشين ايراني داشته باشه
    چون اونا حاليشون نميشه

ya30n جون، مشكل اينجاست كه ما هم از PS2 چيزى حاليمون نيست (خودم رو مى‌گما)!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زاهدان

پيش فرض

عيبي نداره عزيز
    اميدوارم بقيه دوستان كمك كنن
    يا حق (:

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

عيبي نداره عزيز
    اميدوارم بقيه دوستان كمك كنن
    يا حق (:
    والا من که اصلا پی اس 2 بلد نیستم بازی کنم !!! اما یه زمانی همون با کامپیوتر اندرگراند بازی میکردم و بس!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiroo88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران - شهرک غرب

پيش فرض

ما هم همينگونه شديم!!!!!!!!!!

چون اونا حاليشون نميشه

يا حق (:
    یاسین جان

بازی که توش ماشین ایرانی داشته باشه برای Ps2 که اصلا فکرشو نکن! تو pc هست چون راحت میشه بازی هارو دست کاری کرد.من دیدم Gta رو دست کاری کردن همه ماشیناش ایرانی.ماشین پلیسشم بنز ایران بود.
    برای Ps2 اگه میخوای Test Drive Unlimited رو بگیر خیلی طبیعی هست.از پشت فرمون,صدا موتور,ماشیناشم جدیده.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

يكى فاميلامون PS2 داره، ازش يه سؤالى مى‌كنم خبرش رو مى‌دم...

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فراری هم دیگه کمتر کسی داره میاد سمت این ماشین های گرون قیمت و لوکس اومده خلاقیت به خرج داده

این مدل رو زده!!!به نظر من کلاس کارش رو اورده پایین.

فکر کنم سیاست این شرکت یکم داره تغییر میکنه و میخواد محصولاتش همه گیر تر بشن.

.................................................. ..........

یاسین جان من تو pc داداشم TEST Drive بازی میکردم بعضا.فراری و لامبورگینی و کروت و .....هر چی بگی داشت!!

میتونستی ماشین بخری یا اجاره کنی.یه انزو خریده بودم حرف میزد باهات.

نقشش هم مثل گوگل ارث هست.بازیه جالبیه یه تست بزن!!!!(بابام میدید میگفت تو بچه که بودی ماشین بازی میکردی الانم با این هیکلت میشینی پای این؟؟؟موقعی بود که منم زیاد با ماشینم ور میرفتم و به جای کتاب کنکور
    میرفتم شمع برا ماشینم میگرفتم!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه composer_kuchulu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN MY DEAD DREAMS

پيش فرض

قیمت خوروهای جدید . دست دوم رو کی دقیقا داره ؟ و از شرایط لیزینگ و اقساط با خبره ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

11 0000000000

مدير طرح اتوبوس ملي گفت: توليد اتوبوس ملي درون‌شهري از ابتداي سال آينده آغاز مي‌شود.

ناقدي در حاشيه مراسم تحويل يكهزار و 80 دستگاه اتوبوس توليد شده از محل تبصره 13 به ناوگان حمل و نقل عمومي كشور، افزود: طراحي اتوبوس ملي درون‌شهري با دستور مديرعامل شركت ايران خودرو از سال گذشته آغاز شده كه اين اتوبوس با شاسي و اتاق و طرح جديد در حال طراحي است و قابليت توليد دو تا سه محوره را نيز دارد.

وي با اشاره به اينكه اتوبوس ملي استاندارد يورو3 را پاس مي‌كند، افزود: مراحل تست اين اتوبوس تمام شده و از ابتداي سال آينده توليد آن در كشور آغاز مي‌شود.

ناقدي گفت: در نظر داريم اتوبوس ملي درون‌شهري «خندان» طراحي شود تا در روحيه مردم تاثيرگذار باشد و به آنها آرامش بيشتري بدهد.

مدير طرح اتوبوس ملي همچنين افزود: سقف اتوبوس ملي درون‌شهري، در دو نوع «سقف شكسته» و «سقف صاف» طراحي شده است كيلومتر دارد را توليد مي‌كنيم، ولي وانت دوكابين با حجم 2400 سي سي مصرف 9 ليتر در 100 كيلومتر دارد كه براي آن نيز از قبل براي توليد موتور پايه گازسوز برنامه‌ريزي كرده‌ايم كه اين موتور در اروپا در حال انجام تست‌هاي لازم است.

او با اشاره به اين كه ظرفيت توليدي خودرو را تا پايان سال پنج هزار خودرو پيش بيني كرده‌ايم، افزود: در اين ميان احتمالا1500 دستگاه را دو گانه‌سوز توليد خواهيم كرد كه با همكاري يك شركت اماراتي مخزن‌هاي مورد نظر خود را تا دو ماه آينده دريافت مي‌كنيم.

علي بيگي در باره توليد آمبولانس نيز به ايسنا گفت: آمبولانس از محدوديت توليد خودروهاي بنزين سوز مستثني شده است و در حال حاضر اجازه گازسوزكردن آن را با توجه به تواني كه بايد داشته باشد، نمي‌دهند. البته تا چند روز آينده و پس از طي تشريفات قانوني اولين محموله آمبولانس تحويل هلال احمر اردبيل مي‌شود.

وي اذعان كرد: در حال حاضر حدود 700 تا 800 هزار دلار از سوي طرف ايراني براي موتور پايه گازسوز هزينه شده و براي توليد 20 هزار موتور قرارداد اوليه داريم. البته قيمت تمام شده هنوز به دست نيامده، ولي نسبت به موتورهاي معمولي بنزين سوز، اين موتور 1500 تا 2000 دلار گران‌تر خواهد بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •