تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 307 از 356 اولاول ... 207257297303304305306307308309310311317 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,061 به 3,070 از 3557

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد مادربورد

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

سلام دوستان
    بازم ممنون از راهنماییهاتون
    اینجا دوباره یه سوال پیش میاد
    توی Review هایی که در مورد Geforce 9600 GSO خوندم، دیدم که اینو نوشته: Memory: 384MB GDDR3
    آیا این گرافیک روی ASUS P5Q براحتی کار میده؟؟؟
    در صورتی که P5Q فقط DDR2 ساپورت می کنه؟؟؟
    ممنون
    دوست خوبم اون مربوط ميشه به حافظه كارت گرافيك و اصلا ربطي به حافظه اي كا رو مادربورد نصب ميشه نداره
    الان كارت گرافيكايي داريم كه GDDR4 حافظشونه و هيچ مشكلي نيست خيالت راحت باشه

داره خودمونی میشه iranp301's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

میخواستم بدونم که بیشتر از 3 گیگ فقط شناسایی نمشه ؟
    چون یه جا خوندم که تو ویندوز 32 بیتی بیشتر از 3گیگ شناسایی نمیشه ولی استفاده میشه .
    بیشتر از 3 گیگ شناسایی نمی شه، یعنی این که ویندوز بیشتر از اون نمی تونه ادرس دهی کنه، یعنی این که انگار وجود نداره.پس در محیط ویندوز 32 بیتی نمی شه ازش استفاده کرد.
    البته من هم شنیدم که بعضی از نرم افزار های گرافیکی می تونن از بیش از 3 گیگ استفاده کنن،از اون جایی که خودم تا حالا ندیدم،در موردش نظر نمی دم.
    البته اگه کارت گرافیکت 256 باشه احتمالأ تا 3.5 گیگ هم می تونه شناسایی کنه.
    حالا اين چه ربطي به كارت گرافيك داره يعني منظورت كارت هايي هست كه از تكنولوژي turbo cache استفاده مي كنن
    ميشه بيشتر توضيح بدي
    دوستان ويندوز 32 بيتي بيشتر از 3.25 گيگ رو آدرس دهي کنه. براي همين ربطي به ارزون يا گرون بودن مين بورد نداره. ميتونين از ويندوزهاي 64 بيتي يا ويندوز 2000 sp4 يا ويندوز سرور 2003 اينترپرايس استفاده کنيد. مين بوردهاي AMD تا 16 گيگ رو ميتونن ساپورت کنن. ولي اينتل ها بيشتر از 8 گيگ رو نميتونن. البته مين بوردهاي سرور مستثناء هستند.
    در مورد گرافيک هم فکر کنم منظور دوستمون اين بود که 4 گيگ رم بندازي بعد يه گرافيک 256 به 1 بردارين. ولي دوست عزيز اين کار باز هم نشدنيه چون ويندوز شما 32 بيتي هستش.

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

حالا اين چه ربطي به كارت گرافيك داره يعني منظورت كارت هايي هست كه از تكنولوژي turbo cache استفاده مي كنن
    ميشه بيشتر توضيح بدي
    سلام دوست عزیز.
    ویندوز های 32 بیتی مجموعأ 4 گیگ حافظه رو آدرس دهی می کنن.(تمام حافظه هایی که کامپیوتر باهاشون سرو کار داره. مثل رم ، حافظه ی گرافیکی، حافظه ی بایوس و .....
    و زمانی که شما 4 گیگ رم رو روی سیستمت می گذاری، سیستم اول باقی حافظه ها رو شناسایی می کنه و سپس از اون 4 گیگ هر چه که باقی موند رو به رم می ده .(البته دقیقأ این روال نیست که به ترتیب پر کنه،ولی نتیجه همینه که گفتم.)
    بنابرین مثلأ اگر کارت گرافیکت 128 مگی باشه، حتی ممکنه که تا 3.6 گیگ رم رو شناسایی کنه و اگر مثلأ 1 گیگ باشه، اون وقت حتی ممکنه کمتر از 3 گیگ رو شناسایی کنه.
    البته حالا یک چیزی که فکرم رو مشغول کرده اینه که اگر یک نفر بخواد از 3 تا کارت گرافیک nvidia geforce 280gtx در حالت sli رو سیستمش استفاده کنه، اون وقت چی می شه.
    احتمالأ فقط 1 گیگ رم براش باقی می مونه

اگه نباشه جاش خالی می مونه vivid806's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Zahedan

پيش فرض

سلام
    امروز در یکی از فرومهای خارجه یک کمی در مورد مادربرد راهنمایی خواستم و چندین نفر به اتفاق نظر اعلام کردند که مادربردهای DFI, GigaByte برای اورکلاک حرف اول رو میزنند
    ولی من در خیلی سایتها دیدم که رکوردهای اورکلاک همیشه اولینهایش مادربرد Asus بوده چطور؟
    و برای یک سیستم خیلی خوب همه فن حریف مادربرد Asus رو پیشنهاد دادند
    نظر شما اساتید گرامی چیه؟
    Last edited by vivid806; 10-08-2008 at 00:03.

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

سلام
    امروز در یکی از فرومهای خارجه یک کمی در مورد مادربرد راهنمایی خواستم و چندین نفر به اتفاق نظر اعلام کردند که مادربردهای DFI, GigaByte برای اورکلاک حرف اول رو میزنند
    ولی من در خیلی سایتها دیدم که رکوردهای اورکلاک همیشه اولینهایش مادربرد Asus بوده چطور؟
    و برای یک سیستم خیلی خوب همه فن حریف مادربرد Asus رو پیشنهاد دادند
    نظر شما اساتید گرامی چیه؟
    ببینید . بستگی به نوع اورکلاک شما داره. درکل این حرف ها نادرست و نظر شخصی هستند.

6. این کاربر از yasser1680 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه vivid806's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Zahedan

پيش فرض

ببینید . بستگی به نوع اورکلاک شما داره. درکل این حرف ها نادرست و نظر شخصی هستند.
    متشکرم
    میشه حالا بگی که نوع اورکلاک چطوری باید باشه؟ من هم اور میکنم و هم قصد رکورد زدن رو دارم
    ولی در کل من مدتهاست که با مادربرد Asus کار کردم و مشکلی به اون صورت نداشته فکر میکنم الان هم باز هم همین نوع مادربرد رو باید بگیرم یا GigaByte
    در شهرستان ما همین 2 مدل نمایندگی رسمی دارند و فکر میکنم چاره ای جز اینها نداشته باشم

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

متشکرم
    میشه حالا بگی که نوع اورکلاک چطوری باید باشه؟ من هم اور میکنم و هم قصد رکورد زدن رو دارم
    ولی در کل من مدتهاست که با مادربرد Asus کار کردم و مشکلی به اون صورت نداشته فکر میکنم الان هم باز هم همین نوع مادربرد رو باید بگیرم یا GigaByte
    در شهرستان ما همین 2 مدل نمایندگی رسمی دارند و فکر میکنم چاره ای جز اینها نداشته باشم
    در کل میشه گفت برنامه مورد استفاده شما برای اورکلاک ، نوع خنک کنندگی شما ، میزان مهارت شما ، شناخت میزان دما و دوام پذیری قطعه برای هر شخصی متفاوت هست پس اورکلاک ها هم متنوع هست!

دیروز 9 آگوست 2008 رکورد جدیدی بدست آمد.

جناب آندری یانگ سی پی یو Intell E8600 با مادربرد ASUS Rampage Extreme X48 تا سرعت 6.70 گیگاهرتز رساند.

اطلاعات بیشتر :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. این کاربر از yasser1680 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خبری از Maximus Ii Formula تو بازار نیست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه GH.REZAEI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوست خوبم اون مربوط ميشه به حافظه كارت گرافيك و اصلا ربطي به حافظه اي كا رو مادربورد نصب ميشه نداره
    الان كارت گرافيكايي داريم كه GDDR4 حافظشونه و هيچ مشكلي نيست خيالت راحت باشه
    سلام . مادر برد خیلی خوب،قوی و گرونیه و تمام نیاز های شما رو پاسخ می ده. کارت گرافیک انبرد نداره و از تکنولوژی کراس فایر پشتیبانی می کنه.
    لطفاً بیشتر راهنمائی کنید وبگید گرافیک و سی پی یو مناسب آن چیست ؟
    در اصفهان از کجا می شود تهیه کرد اگر نمایندگی دارد معرفی کنید؟ با تشکر
    Last edited by GH.REZAEI; 10-08-2008 at 08:49.

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

لطفاً بیشتر راهنمائی کنید وبگید گرافیک و سی پی یو مناسب آن چیست ؟
    در اصفهان از کجا می شود تهیه کرد اگر نمایندگی دارد معرفی کنید؟ با تشکر
    cpu رو شما ميتوني 45 نانومتري انتخاب كني ولي بايد تو تاپيك خودش اين درخواستو بدي اونجا نوع مادربوردتو مشخص كن راهنمائيت مي كنن
    برا گرافيك هم همينطور
    اين مادربورد اسلت گرافيكش ورژن 2 هست و كارت هاي جديد رو بخوبي ساپورت مي كنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •