تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 307 از 1404 اولاول ... 2072572973033043053063073083093103113173574078071307 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,061 به 3,070 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

بابا چه قدر بریک بریک می کنی من تا الان سه با فول بریک کردم و درستشم کردم
    نه تنها بریزی بریک نمی شه
    و بازی هارو با فرمت iso , cso تو iso بریز
    بریک نمیشه ولی psp فایل خالی رو نمیشناسه اگه Eboot.pbp خالی رو بریزی .

داره خودمونی میشه yashar71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    somewhere close,closer than you think!

پيش فرض

من انقدر سعی کردم ردش کنم و نشد که دیگه ایمان آوردم بازیه من ایراد داره آخه من هرچی بهش ضربه می زنم به شونه هاش می زنه و غوله بعد از اون می ندازه منرا پایین و هیچ جونی هم ازش کم نمی شه... تو چه جوری ردش کردی؟ قبلا دوستان گفته بودند از اون بلندیها وقتی پریدم رو سرش کورش می کنم اما فقط به شونه هاش می زنه و هیچی...!

salam

shoma natonestidono rad konid???....

kheyi rahate bebinid mirid bala bad mosalas ro mizanid ke speed kill ro shoro kone bad 1 dafe safhe siah mishe [] ro mizanid mizane to shonash....bad migire to dastesh bad bayad sabr konid ta 2bare safhe siah beshe ta 2bare [] ro mizanid ke ba DAGGER mizane to dastesh bad azash mire bala va bad bayad sabr konid ta safhe siah beshe bad mizanid [] to koresh kone(1ki az cheshmasho)bad onjaye ke azash raftid bala ro kharab mikone bad mirid az onyeki mirid bala va inkaro mikonid ta on1ki cheshmesh ham koor beshe bad dige mese 1 Pashe mikoshidesh

on ghole 1 ki az sade hast dar kol bazie shahzade parsi sakht nist bayad rosh fekr kard va bad ham harja gir kardid bayad 2kar bokonid:

1-tamam atrafetono khob begardid manzoram ine ke negah konid
    2-be harfhaye prince tariki khob gosh bedid on ham kheyli vaghtha komak khobie ham bamaze ast......

bazam khastid begid man beheton begam

ta bad bedrod

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

من انقدر سعی کردم ردش کنم و نشد که دیگه ایمان آوردم بازیه من ایراد داره آخه من هرچی بهش ضربه می زنم به شونه هاش می زنه و غوله بعد از اون می ندازه منرا پایین و هیچ جونی هم ازش کم نمی شه... تو چه جوری ردش کردی؟ قبلا دوستان گفته بودند از اون بلندیها وقتی پریدم رو سرش کورش می کنم اما فقط به شونه هاش می زنه و هیچی...!

salam

shoma natonestidono rad konid???....

kheyi rahate bebinid mirid bala bad mosalas ro mizanid ke speed kill ro shoro kone bad 1 dafe safhe siah mishe [] ro mizanid mizane to shonash....bad migire to dastesh bad bayad sabr konid ta 2bare safhe siah beshe ta 2bare [] ro mizanid ke ba DAGGER mizane to dastesh bad azash mire bala va bad bayad sabr konid ta safhe siah beshe bad mizanid [] to koresh kone(1ki az cheshmasho)bad onjaye ke azash raftid bala ro kharab mikone bad mirid az onyeki mirid bala va inkaro mikonid ta on1ki cheshmesh ham koor beshe bad dige mese 1 Pashe mikoshidesh

on ghole 1 ki az sade hast dar kol bazie shahzade parsi sakht nist bayad rosh fekr kard va bad ham harja gir kardid bayad 2kar bokonid:

1-tamam atrafetono khob begardid manzoram ine ke negah konid
    2-be harfhaye prince tariki khob gosh bedid on ham kheyli vaghtha komak khobie ham bamaze ast......

bazam khastid begid man beheton begam

ta bad bedrod

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

salam

dostan man baraye chandomin bar daram minvisam age mishe 1 link vase 1 barname ke file haye PDF ro beshe khond bedid lotfan va 1 file hambaraye NFS MOST WANTED

ta bad bedrod

پروفشنال Shadow of Destiny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

بابا چه قدر بریک بریک می کنی من تا الان سه با فول بریک کردم و درستشم کردم
    نه تنها بریزی بریک نمی شه
    و بازی هارو با فرمت iso , cso تو iso بری
    راستش کلاس کشور ما اینقدر پایینه که مردم به زور اسم چند تا کنسول بازی رو می دونن. تهران با اینکه مرکزه خیلی از تهرانی ها تا حالا اسم این کنسول رو نشنیدن... اینا رو در نظر داشته باش. خب حالا فکر کن منی که تو تهران زندگی نمی کنم و اینجاها هیچ احد الناسی اسم پی اس پی به گوشش نخورده اگه این وسط بخواد بریک شه من چیکار کنم ؟
    شما که مشهد هستی راحت می تونی ببری درستش کنی اما من چی ؟
    بایدم حساس باشم... و گفتم من یه بار به خاطر این موضوعات گوشیمو از دست دادم و نمی خوام این موضوع واسه پی اس پی اتفاق بیافته..

مرسی از توضیحات تون...

راستی کیوان گفته بود که یه پلاگین هست که باعث افزایش صدا میشه... تا حالا شما امتحان کردین ؟
    می خواستم بدونم اسمش چیه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دهن خودتونو زدین با این PDF ها...اینم لینک:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا راحت شدین؟
    Shadow جون،خودتو ناراحت نکن!بریک نمیشی!عمرا!یعنی اصولا با ترفند های نصب CFW های جدید شانس بریک به 0 میل میکنه!
    Last edited by Arshia001; 07-02-2008 at 23:05.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

salam man taze psp kharidam.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام.من ميخوام فريمور 3.40oe.aرو به3.71 يا بالا تر تبديل كنم.اول خواستم به 3.51 تبديل كنم نشد.از همين راهي كه اينجا گفتيد رفتم كه در قسمت دوم يعنيupdate3.51 دستگاه خاموش ميشد ومينوشت {incorectly {psam وبعدش كه ورژن رو ميديدم تغيري نكرده بود.لطفا كمك كنيد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrasa kateb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

راستش کلاس کشور ما اینقدر پایینه که مردم به زور اسم چند تا کنسول بازی رو می دونن. تهران با اینکه مرکزه خیلی از تهرانی ها تا حالا اسم این کنسول رو نشنیدن... اینا رو در نظر داشته باش. خب حالا فکر کن منی که تو تهران زندگی نمی کنم و اینجاها هیچ احد الناسی اسم پی اس پی به گوشش نخورده اگه این وسط بخواد بریک شه من چیکار کنم ؟
    شما که مشهد هستی راحت می تونی ببری درستش کنی اما من چی ؟
    بایدم حساس باشم... و گفتم من یه بار به خاطر این موضوعات گوشیمو از دست دادم و نمی خوام این موضوع واسه پی اس پی اتفاق بیافته..

مرسی از توضیحات تون...

راستی کیوان گفته بود که یه پلاگین هست که باعث افزایش صدا میشه... تا حالا شما امتحان کردین ؟
    می خواستم بدونم اسمش چیه.
    یک باتری بخر راحت می شی یعنی اون جایی که هستی هیچکی پی اس پی نداره!!!!!!!!!؟
    من دیشب باتری 3600 میلی آمپر خریدم باتری قبلیشو هم پاندورا کردم اون کد msipl رو هم رو مموری خودم نوشتم راحت!
    در ضمن فکر کنم من گفتم پلاگین داره که نداره ! ولی برنامه داره که انم برای آهنگه lightmp3 توی dl.qj.net پیداش می کنی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.من ميخوام فريمور 3.40oe.aرو به3.71 يا بالا تر تبديل كنم.اول خواستم به 3.51 تبديل كنم نشد.از همين راهي كه اينجا گفتيد رفتم كه در قسمت دوم يعنيupdate3.51 دستگاه خاموش ميشد ومينوشت {incorectly {psam وبعدش كه ورژن رو ميديدم تغيري نكرده بود.لطفا كمك كنيد.
    3.51 میخوای چیکار؟به 3.52 آپدیت کن(از سایت
    کد:
    بگیر) بعد 3.90 بریز.باگ هم تا حالا نداشته.حداقل مال من نداشته.

بچه ها اینو حال کنین و امضا هم بکنین تا ببینیم به جایی میرسه یا نه؟
    کد:
    Last edited by Arshia001; 08-02-2008 at 16:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •