تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3069 از 3347 اولاول ... 20692569296930193059306530663067306830693070307130723073307931193169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,681 به 30,690 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه britain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

من رفتم یه نمایندگی، گفت ما نداریم! برو از فلانجا بگیر. رفتم فلانجا، گفت واسه چی میخوای؟ گفتم میخوام سیم‌کارتمو تبدیل کنم به فورجی. گفت نه اینجوری نمیشه. هرچی بهش گفتم با کد ستاره ۳۴ مربع میشه، قبول نمی‌کرد. تو سایت ایرانسل نشونش دادم، گفت این برای ترابرده، آخر سر با عصبانیت گفت از همکارم بگیر. همکارشم ۵ تومن گرفت بهم داد. اینا چطور نماینده شدن و از همه‌ی روش‌های تبدیل به فورجی آگاه نیستن؟

Sent from my Honor 3C using Tapatalk

همون طور که اون کچل دزد شده مدیر عاملش نمایندگیها هم الکیه و بچاپی بلدن فقط
    Last edited by britain; 09-09-2017 at 20:40.

اگه نباشه جاش خالی می مونه britain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

تقریبا یک ماهی هستش که بسته ها به جای 3 ساعت 2 و نیم ساعت میشن و بمودم دسکانکت میشه و از اونجایی که اکثرا یا خوابن یا حواسشون نیست متوجه موضوع نمیشن به همین خاطر ممکنه ازشون پول کم کنه. یا بعضی مواقع بسته زده 60 گیگ اونوقت توی 45 گیگ تمام میشه و میره روی بسته اصلی.باید حواستشون باشه بهش.
    باید بیدار موند شبانه ... کلا چندین بار مورد داشتم قطع شده و مودم رو ریست کردم

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یا بعضی مواقع بسته زده 60 گیگ اونوقت توی 45 گیگ تمام میشه و میره روی بسته اصلی.باید حواستشون باشه بهش.
    طرح کنترل مصرف آزاد رو فعال کنید تا نره روی بسته اصلی .

تقریبا یک ماهی هستش که بسته ها به جای 3 ساعت 2 و نیم ساعت میشن و بمودم دسکانکت میشه
    یه بسته اینترنت یکروزه 20 مگابایت که 500 تومن هست رو فعال کنید ، اختمالاً مشکل برطرف میشه و سه ساعت کامل رو خواهید داشت .

4. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من رفتم یه نمایندگی، گفت ما نداریم! برو از فلانجا بگیر. رفتم فلانجا، گفت واسه چی میخوای؟ گفتم میخوام سیم‌کارتمو تبدیل کنم به فورجی. گفت نه اینجوری نمیشه. هرچی بهش گفتم با کد ستاره ۳۴ مربع میشه، قبول نمی‌کرد. تو سایت ایرانسل نشونش دادم، گفت این برای ترابرده، آخر سر با عصبانیت گفت از همکارم بگیر. همکارشم ۵ تومن گرفت بهم داد. اینا چطور نماینده شدن و از همه‌ی روش‌های تبدیل به فورجی آگاه نیستن؟

Sent from my Honor 3C using Tapatalk
    تماس گرفتم 700 گفت سراسر کشور تو نمایندگی هامون رایگان میتونید بگیرید از قول شما گفتم ازمون پنج تومن گرفتن گفت نباید میدادی کدام شهرو فلان من قطع کردم

Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk

6. این کاربر از BPNIROU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad azad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

درود. دوستان من یک هفته‌ای هست که ایرانسل شدیدا دچار مشکل است یعنی سایت‌ها اصلا درست بالا نمیان و میزنه خطای DSN حالا یک سایت ممکنه بالا بیاد ده تاش نمیاد یا یک لحظه میاد یک ساعت نمیاد. البته شبکه های اجتماعی کار میکنند واتساپ و تلگرام. از مودم هواووی E8372 استفاده میکنم و 3G هم هستم البته منطقه نسل چهار هست اما سیمکارت من 3G هست. پیش تر مشکلی نبود تماس هم گرفتم پشتیبانی گفت منطقه مشکلی نداره. منهم مودم رو یکبار ریست کردم همچنین SSID رو تغییر دادم و کانالها رو از اتومات رو ۶ کانال گذاشتم اما تغییری نکرد. نمیدونم مودم خراب شده یا مشکل از خط هست. من شیراز هستم

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

مودم مشکلی نداره تو تنظیمات ویندوز DNS رو ست کن هم گوگل هم زیر ساخت بعضی اوقات dns های شرکت هایی مثل های وب یا شاتل

تاريخ عضويت
    Dec 2016
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

الان رفتم نمایندگی یه بسته بازگشت گرفتم و 1000تومن گرفت ازم، یه سیم قدیمی دارم 4جی کنم ببینم چقدر طول میکشه هدیه 14 گیگ رو بدند، دوستان کسی میدونه چند روزه هست و 7گیگ روز 7گیگ شب هست یا 14 گیگ 24 ساعتست؟

Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

در ایرانسل و همراه اول وکلا اپراتورهای موبایلی IP ثابت هست یا متغیر؟
    یعنی هر بار که اینترنت گوشی رو روشن می کنیم IP تغییر می کنه یا مثل ADSL رنج IP ثابت هست؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

در ایرانسل و همراه اول وکلا اپراتورهای موبایلی IP ثابت هست یا متغیر؟
    یعنی هر بار که اینترنت گوشی رو روشن می کنیم IP تغییر می کنه یا مثل ADSL رنج IP ثابت هست؟
    التغییر

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

11. 2 کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MVGroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

طرح کنترل مصرف آزاد رو فعال کنید تا نره روی بسته اصلی .

یه بسته اینترنت یکروزه 20 مگابایت که 500 تومن هست رو فعال کنید ، اختمالاً مشکل برطرف میشه و سه ساعت کامل رو خواهید داشت .
    سلام.
    اگه طرح کنترل مصرف آزاد فعال باشه، فقط در صورتی از اینترنت استفاده می کنه که «بسته» داشته باشید. (یعنی دیگه از شارژتون کم نمی کنه).
    اینکه می فرمائید بسته 1 روزه با حجم 500 مگ داشته باشیم، میشه از 3 ساعت کامل استفاده کرد: وقتی محدودیت 45 گیگ وجود داره، وقتی 45 گیگ مصرف کردید، اون بسته 20 مگابایتی فعال و مصرف می شه (حتی اگه طرح کنترل مصرف آزاد هم فعال باشه).
    اگه جایی رو اشتباه گفتم لطفاً دوستان اصلاح کنن.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه طرح کنترل مصرف آزاد فعال باشه، فقط در صورتی از اینترنت استفاده می کنه که «بسته» داشته باشید. (یعنی دیگه از شارژتون کم نمی کنه).
    درسته ، زمانی از اینترنت استفاده میکنه که بسته داشته باشید در غیر اینصورت اینترنت قطع میشه و از شارژ کم نمیکنه .
    البته تا اونجایی که میدونم بعضی بسته ها حالت تمدید خودکار رو دارند و اگر بسته تمام بشه دوباره همان بسته فعال میشه و شارژ اصلی کم میشه . در نتیجه باید تمدید خودکار رو کنسل کنید .

اینکه می فرمائید بسته 1 روزه با حجم 500 مگ داشته باشیم، میشه از 3 ساعت کامل استفاده کرد: وقتی محدودیت 45 گیگ وجود داره، وقتی 45 گیگ مصرف کردید، اون بسته 20 مگابایتی فعال و مصرف می شه (حتی اگه طرح کنترل مصرف آزاد هم فعال باشه).
    اگه جایی رو اشتباه گفتم لطفاً دوستان اصلاح کنن.
    البته من نوشتم 20 مگ 500 تومن که ارزانترین بسته یکروزه هست . وقتیکه محدودیت حجم و یا ساعت شبانه به اتمام برسه و دانلود رو هم متوقف نکنید این بسته مصرف میشه .
    من قبلاً مشکل قطعی سیگنال در حین دانلودهای شبانه داشتم و اینکه نمیتونستم از تمام ساعتش استفاده کنم ولی وقتیکه یه بسته دیگه فعال میکردم تمام این مشکلات برطرف میشد .

14. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •