همون طور که اون کچل دزد شده مدیر عاملش نمایندگیها هم الکیه و بچاپی بلدن فقط
همون طور که اون کچل دزد شده مدیر عاملش نمایندگیها هم الکیه و بچاپی بلدن فقط
Last edited by britain; 09-09-2017 at 20:40.
باید بیدار موند شبانه ... کلا چندین بار مورد داشتم قطع شده و مودم رو ریست کردم![]()
طرح کنترل مصرف آزاد رو فعال کنید تا نره روی بسته اصلی .
یه بسته اینترنت یکروزه 20 مگابایت که 500 تومن هست رو فعال کنید ، اختمالاً مشکل برطرف میشه و سه ساعت کامل رو خواهید داشت .
تماس گرفتم 700 گفت سراسر کشور تو نمایندگی هامون رایگان میتونید بگیرید از قول شما گفتم ازمون پنج تومن گرفتن گفت نباید میدادی کدام شهرو فلان من قطع کردم
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk
مودم مشکلی نداره تو تنظیمات ویندوز DNS رو ست کن هم گوگل هم زیر ساخت بعضی اوقات dns های شرکت هایی مثل های وب یا شاتل
الان رفتم نمایندگی یه بسته بازگشت گرفتم و 1000تومن گرفت ازم، یه سیم قدیمی دارم 4جی کنم ببینم چقدر طول میکشه هدیه 14 گیگ رو بدند، دوستان کسی میدونه چند روزه هست و 7گیگ روز 7گیگ شب هست یا 14 گیگ 24 ساعتست؟
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk
در ایرانسل و همراه اول وکلا اپراتورهای موبایلی IP ثابت هست یا متغیر؟
یعنی هر بار که اینترنت گوشی رو روشن می کنیم IP تغییر می کنه یا مثل ADSL رنج IP ثابت هست؟
التغییر
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
سلام.
اگه طرح کنترل مصرف آزاد فعال باشه، فقط در صورتی از اینترنت استفاده می کنه که «بسته» داشته باشید. (یعنی دیگه از شارژتون کم نمی کنه).
اینکه می فرمائید بسته 1 روزه با حجم 500 مگ داشته باشیم، میشه از 3 ساعت کامل استفاده کرد: وقتی محدودیت 45 گیگ وجود داره، وقتی 45 گیگ مصرف کردید، اون بسته 20 مگابایتی فعال و مصرف می شه (حتی اگه طرح کنترل مصرف آزاد هم فعال باشه).
اگه جایی رو اشتباه گفتم لطفاً دوستان اصلاح کنن.
درسته ، زمانی از اینترنت استفاده میکنه که بسته داشته باشید در غیر اینصورت اینترنت قطع میشه و از شارژ کم نمیکنه .
البته تا اونجایی که میدونم بعضی بسته ها حالت تمدید خودکار رو دارند و اگر بسته تمام بشه دوباره همان بسته فعال میشه و شارژ اصلی کم میشه . در نتیجه باید تمدید خودکار رو کنسل کنید .
البته من نوشتم 20 مگ 500 تومن که ارزانترین بسته یکروزه هست . وقتیکه محدودیت حجم و یا ساعت شبانه به اتمام برسه و دانلود رو هم متوقف نکنید این بسته مصرف میشه .
من قبلاً مشکل قطعی سیگنال در حین دانلودهای شبانه داشتم و اینکه نمیتونستم از تمام ساعتش استفاده کنم ولی وقتیکه یه بسته دیگه فعال میکردم تمام این مشکلات برطرف میشد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)