دقیقا خود پارس محدود کرده ! من با دوتا سرور و دوتا پی سی تست کردم .فقط عجیبه چرا بقیه چیزی نمیگن !
دقیقا خود پارس محدود کرده ! من با دوتا سرور و دوتا پی سی تست کردم .فقط عجیبه چرا بقیه چیزی نمیگن !
شما كه پيگير هستي ببين براي مركز 19 دي هم افزايش پهناي باند دارن من هر دفعه زنگ ميزنم يك چيز ميگن
تا الان دردم شبانه بود حالا سرعت روزانه هم اومد بين 100 تا 140 اونم با طرح 2 مگ محدود
احتمالاً همون کسی که بهت ریوداده محدودش کرده.... پهنای باندش ته کشیده....
![]()
Last edited by netstat; 24-04-2014 at 16:57.
نه دیگه میگم دوتا مختلف تست کردم . عجیبه 10 باز کانکت می کنم 9بار محدوده 1بار درست میشه !
اره...مرکز ما هم به مرکز 19 دی وصل هست و طبق گفتشون پهنای باند رو از اونجا به بقیه مراکز تزریق میکنن....
منتظر باش تا هفته بعد اون مسئول(اگر دوباره نپیچونه) بیاد وضعیت پهنای باند قم درست میشه و سرعتا خوب میشه.....حتی بعد از این قراره تا یکی دو ماه دیگه پهنای باند اضافه کنن تا وضعیت بهتر هم بشه(انشاء...
)....
![]()
من snr رو ۱۵ اما وقتی تلفن وصل میکنممیاد رو ۱۳ بعد هم کم کم میشه چیکار کنم؟
اسپلیتر خوب هم معرفی کنید
مهدی کلک بلاخره رفتی پارس
میدونستم هنوز وضعیت عوض نشده
درست شد ما رو هم خبر کن راستی منطقه فیض کاشانی رو هم جویا شو ببین چجوریه![]()
اره ابوالفضل....یه هفته ای میشه که از شاتل در رفتم
بابا اینا همه کاراشو انجام دادن.فقط همه بخاطر یه نفر الاف هستن که بیاد این stm1 رو از مخابرات تحویل بگیره و به مراکز پخش کنه...
تهران به من گفت مرکز فیض کاشانی مشکل نداره.(هواتو داشتم)![]()
بهشون بگو من خودم میام فعال میکنم جای اون یاروانوخت رو مرکز خودمون بیشترین پهنای باند رو بزار
ععع یعنی سرعت 9 مگ واقعی رو میده ؟![]()
خخخخ/
نمیدونم والا....از مسئولش که پرسیدم گفت مرکز فیض جزو مراکز تیکت خورده نیست که مشکل داشته باشه....حالا توضیحات تکمیلی رو تو پ.خ بهت میگم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)