تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3069 از 4751 اولاول ... 2069256929693019305930653066306730683069307030713072307330793119316935694069 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,681 به 30,690 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

خدا رو شکر دیگه دارم از دسته شاتل راحت میشم ...

از یک ISP محلی تو کرمان گرفتم شب تا صبح ( 2 تا 7 ) حدود 3.55 گیگ دانلود کرد ، سرعت اصلی 256 هست ولی با سرعت سرعت 300 دانلود میکرد ، حالشو ببرید ... همه پورت ها هم بازن .

اونوقت شاتل اکو 512 با 10-12 دانلود میکرد همه پورت ها هم بسته بود . واقعا که ...
    اسم اون ISP چیه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    شاتل خودش مودم زایکسل رو میفروشه 45 و 90 تومن.به ترتیب قیمتهای معمولی و وایرلس.میگه هدیه خرید این مودم ها هم یک ماه اینترنت رایگانه.شما می دونید چه مدل هایی رو میده؟اگه لینک سیس بخرم سازگاری داره؟wag 120 n رو منظورمه.به نظر مودم خوبیه.کسی باهاش کار کرده.بگذریم این بحث خیلی به اینجا مربوط نمیشه ولی اگه میشه بگید کسایی که گرفتن چه مدلی رو میده و چقدر گرونتر از بازار میده؟اصلا کیفیتش خوب هست که از خودشون بخرم؟این سازگاری که می گن به نظر من خیلی درست نیست و برای کاسبی خودشونه.نظر شما چیه؟اگه سوال قبلا پاسخ داده شده بگید کجای تاپیکه بخونم چون خیلی تعداد صفحات زیاده.
    ممنون

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان
    شاتل خودش مودم زایکسل رو میفروشه 45 و 90 تومن.به ترتیب قیمتهای معمولی و وایرلس.میگه هدیه خرید این مودم ها هم یک ماه اینترنت رایگانه.شما می دونید چه مدل هایی رو میده؟اگه لینک سیس بخرم سازگاری داره؟wag 120 n رو منظورمه.به نظر مودم خوبیه.کسی باهاش کار کرده.بگذریم این بحث خیلی به اینجا مربوط نمیشه ولی اگه میشه بگید کسایی که گرفتن چه مدلی رو میده و چقدر گرونتر از بازار میده؟اصلا کیفیتش خوب هست که از خودشون بخرم؟این سازگاری که می گن به نظر من خیلی درست نیست و برای کاسبی خودشونه.نظر شما چیه؟اگه سوال قبلا پاسخ داده شده بگید کجای تاپیکه بخونم چون خیلی تعداد صفحات زیاده.
    ممنون
    هر مودمی بگیری سازگاره
    از بازار گرون تر می دن و قصدشون فروش به زوره

4. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Ocaryx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

شرکت کارمانیا که با شهرداری قرارداد داره ...

البته اکثر مراکز سرعت اصلی رو دارن ولی الان واسه من شانسی شده فکر کنم
    Last edited by Ocaryx; 09-04-2011 at 15:06.

6. این کاربر از Ocaryx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام

لطفا دوستانی که در تهران از این شرکت ADSL 128 دارند بنویسند که چند ساعت در روز اینترنت رایگان دارند و در این مدت سرعت دانلودشان چقدر است. اگر منطقه مخابرات را هم بنویسید که خیلی بهتر است.

با تشکر فراوان

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    آیا سرعت دانلود شبانه شاتل هم مانند سرعت دانلود در روز هست ؟
    خسته شدم میخوام بیام شاتل(قبلشم صبا بودم که صبا شبانه رو به کل جمع کرده)
    شبی 1 گیگ هم دانلود شبانه داشته باشم برام کافیه و راضی هستم
    منطقه توحید توی نیروگاه زندگی می کنم
    حالا میخوام بدونم وضعیت شاتل توی این منطقه چجوریاست؟ الان پارس شبی 600-700 مگ دانلود شبانه دارم ولی با شبی 200-300 مگ کسری از حجم کلی
    سلام

لطفا دوستانی که در تهران از این شرکت ADSL 128 دارند بنویسند که چند ساعت در روز اینترنت رایگان دارند و در این مدت سرعت دانلودشان چقدر است. اگر منطقه مخابرات را هم بنویسید که خیلی بهتر است.

با تشکر فراوان
    جالبه ! تو 1 صفحه 3 نفر در مورد اینترنت رایگان شبانه شاتل پرسیدن !

مثل اینکه اوضاع شبانه بقیه ISP ها هم داغون شده و ملت می خوان بیان شاتل ! ولی غافل از اینکه اینجا هم اینترنت شبانه اکثر شب ها تعطیل هست

اگه دانلود زیاد می کنین سرویس اکو شاتل رو نگیرید که باید کفاره گناهاتون رو اینجا بدین !

9. 4 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kiuna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

سرعت خیلی پایینه ! من اصلا نمی تونم دانلود کنم

11. این کاربر از kiuna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

راستش کلا وضع اینترنت خیلی داغون شده که دلیلبش هم نا معلومه.شبانه هم که کاملا معلومه چشه.از خود پاپ ها بپرسین،می دونن چرا!

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    آیا سرعت دانلود شبانه شاتل هم مانند سرعت دانلود در روز هست ؟

سلام دوست عزیز
    درمورد شاتل اینجوری هست که کلا سرعت سرورهای اشتراک فایل رو داغون کرده برای دانلود شبانه هم یه سقف تعیین کرده که اگه از اون بیشتر دانلود کنی برای یه مدت سرعتت چه در روز چه در شب رو کم میکنه اما اگه از اون سقف کمتر دانلود کنی میشه گفت تقریبا سرعت در حد روز هست (البته من چند ماهی هست که شب دانلود نکردم)

موفق باشی
    اما من فکر نکنم کم شدن سرعت شبانه ربطی به سقف دانلود داشته باشه، چون اولا برای همه این افت سرعت شبانه پیش اومده،دوم اینکه برای من سرعت دانلود روزانه خیلی عالی هست، با اینکه 512 هستم روزانه همش روی 80-140 میچرخه، ولی تا ساعت 1 میشه میره روی 10-12 و تا 3 ادامه داره، ساعت 3 دوباره میره روی 60-70.

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اما من فکر نکنم کم شدن سرعت شبانه ربطی به سقف دانلود داشته باشه، چون اولا برای همه این افت سرعت شبانه پیش اومده،دوم اینکه برای من سرعت دانلود روزانه خیلی عالی هست، با اینکه 512 هستم روزانه همش روی 80-140 میچرخه، ولی تا ساعت 1 میشه میره روی 10-12 و تا 3 ادامه داره، ساعت 3 دوباره میره روی 60-70.
    1 تا 3 آره واسه همه سرعت کمه و در واقع شاتل خیلی طبیعی ساعات رایگانش رو به 4 ساعت کاهش داد
    اما شما در کل شبی چقدر دانلود می کنی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 80 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 80 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •