فعلا خوبه ! ظهر که بشه فاجعه![]()
فعلا خوبه ! ظهر که بشه فاجعه![]()
سرویس چند مگ هست؟
من که روانی شدم از دست اینا !
دو روز پیش سر مساله تک کانکشن نزدیگ دو ساعت تیم ویوئر داشتم با لایه های بالای پارس آنلاین آخرم جواب این بود شرکت موظف نیس تک خوب بده !!
حالا بدش اینجاست که زده یه تغییری تو پروفایل داده که بدترش کرده ! اما زیر باز اینم نمیرن !! حتی مولتی هم داغون کرد دیگه . فکر کنم دیگه باید برم از این پارس ...
این تست با سرور خارجی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن *ریو هم سرعتش داغون شده برای شما هم همین طوره ؟ انگار رو 256 محدود کردن
چند وقته كيفيت اينترنت خيلي پايين اومده.
نميدونم مشكل از پارس آنلاينه يا سراسريه
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
آقا چه سرویسی استفاده میکنی
آره تک کانکشن دوباره خیلی داغون شده... دیشب اومدم بعد از یه ماه یه ویدئو ببینم نمیشد... سرعت دوباره به 100 نمیرسه
احتمالاً این مشکل ربطی به پارس نداره
واقعاً که....یه زمان میگفتیم چرا تک خرابه حالا مولتی هم خراب شده.... من توی هر ساعتی 7.5 مگ رو با speedtest میگرفتم. ولی الان وضعم اینه:
یعنی 8 مگ بخوره تو سرشون اساسی.......
2 مگ محدود ..
جالب اینجاست سرعت از سرورهای داخلی بیشتر مشکل داره
همون قضیه سرعت موجی پیش میاد
ولی من با سرورهای خارجی مشکلی ندارم
الانم هر چی فایل از سرور داخلی واسه دانلود داشتم ریموت زدم رو سرور خارجی شب با خیال راحت دانلود کنم![]()
اینا چرا یه مدته یاد گرفتن هر چی میشه میگن «مشکل پهنای باند از سمت ماست٬ همکارا دارن روش کار میکنن»؟ :|
توی ۲ هفته اخیر چند بار سرعت من اومد پایین٬ زنگ زدم پشتیبانی همین جوابو بهم دادن. دوستم روی همین سرویس من داشت ۳۵۰ تا دانلود میکرد همون موقع.
امروز هم از ۲۵۶ نامحدود رفتم روی ۵۱۲ محدود٬ ۲ بار هم مودم رو ریبوت کردم٬ با این حال دیدم سرعتم هنوز پایینه. زنگ زدم پشتیبانی دوباره همین جواب احمقانه رو دادن بهم. بعد نیم ساعت دوباره ریبوت کردم دیدم سرعت درست شد.
بدیش اینجاست که جای دیگه ای آدم بره هم خیلی بهتر از اینا نیستن٬ همشون دزدن. :|
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)