اگه از شاتل بگیری، مطمئن باش بزرگترین اشتباه عمرتو مرتکب شدی!![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اگه از شاتل بگیری، مطمئن باش بزرگترین اشتباه عمرتو مرتکب شدی!![]()
سلام
من اصلا نمی تونم وارد myshatel بشم
الان همه ی Isp ها همچین شرایطی دارن
آره، من از چندتا دوستام که از شرکت های مختلف سرویس دارن جوبا شدم ناراضی بودن، نمیدونم چرا اینطوری شده، شاید بازم تو خلیج فارس لنگر کشتی افتاده رو فیبر نوری!!!![]()
سلام
آیا سرعت دانلود شبانه شاتل هم مانند سرعت دانلود در روز هست ؟
سلام
دوستان قمی خواهشا پاسخ بدن
من الان پارس آنلاین دارم استفاده می کنم و هر شب برای اینکه ساعت شبانه مشخصی نداره 200-300 مگ از اکانتم کم می کنه
دیگه هر چی داشتم ریختم تو حولقوم اینا
خسته شدم میخوام بیام شاتل(قبلشم صبا بودم که صبا شبانه رو به کل جمع کرده)
شبی 1 گیگ هم دانلود شبانه داشته باشم برام کافیه و راضی هستم
منطقه توحید توی نیروگاه زندگی می کنم
حالا میخوام بدونم وضعیت شاتل توی این منطقه چجوریاست؟ الان پارس شبی 600-700 مگ دانلود شبانه دارم ولی با شبی 200-300 مگ کسری از حجم کلی
ممنون میشم پاسخ بدید
سلام دوست عزیز
درمورد شاتل اینجوری هست که کلا سرعت سرورهای اشتراک فایل رو داغون کرده برای دانلود شبانه هم یه سقف تعیین کرده که اگه از اون بیشتر دانلود کنی برای یه مدت سرعتت چه در روز چه در شب رو کم میکنه اما اگه از اون سقف کمتر دانلود کنی میشه گفت تقریبا سرعت در حد روز هست (البته من چند ماهی هست که شب دانلود نکردم)
موفق باشی
وی پی ان شما وصل می شه؟
امروز سرعت هم خیلی پایینه
چی دارید میگید بابا خدا پدر شاتل را بیامورزه با این که سرعتم کمه ولی در مقابله خیلی از شرکت ها سرعتش بالاتره
رفته بودم وایرلس بگیرم اه انقدر بد بود که به کل ورش داشتم خاک توی سر این ابتکارنت با این سرعت و قیمت های بالاشون فقط میگن پول پول
در حال حاضر موضعیت من اینطوری است
Line Rate - Upstream (Kbps):160
Line Rate - Downstream (Kbps):160
---------- Post added at 03:12 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------
اما تجربه خودم میگه که ایرانسل سرعتش از شاتل بیشتره
با شاتل میتونم تا سرعت 18 دانلود کنم
با ایرانسل با سرعت 25 میتونم دانلود کنم
ولی اگر ایرانسل دانلود شبانه رایگان داشت حیف![]()
خدا رو شکر دیگه دارم از دسته شاتل راحت میشم ...
از یک ISP محلی تو کرمان گرفتم شب تا صبح ( 2 تا 7 ) حدود 3.55 گیگ دانلود کرد ، سرعت اصلی 256 هست ولی با سرعت سرعت 300 دانلود میکرد ، حالشو ببرید ... همه پورت ها هم بازن .
اونوقت شاتل اکو 512 با 10-12 دانلود میکردهمه پورت ها هم بسته بود . واقعا که ...
![]()
Last edited by Ocaryx; 09-04-2011 at 14:30.
هم اکنون 107 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 107 مهمان)