دیگه راهی نیست
اونجا رو تو فروم های خارجی هم مشکل داشتند خیلی ها هم نداشتند
تنها راه برنر مکس هستش![]()
دیگه راهی نیست
اونجا رو تو فروم های خارجی هم مشکل داشتند خیلی ها هم نداشتند
تنها راه برنر مکس هستش![]()
اقا max payne رو lt2 نمیاره؟ حتما lt3 میخاد؟
سلام دوستان عزيز
يه سؤال داشتم:
راستش دسته فابريكه اكس باكسم توي بازي PESگير ميكنه و فقط هم همين دسته اين مشكلو داره؛مثلا وقتي توي زمين به يه سمتي ميرم يه لحظه بازيكن وايميسته بعدش حركت ميكنه اين اتفاق خيلي داره آزارم ميده نميدونم چشه ميترسم اتصالي كرده باشه!
دوستان بنظرتون چيكار كنم؟
اين اتفاق واسه كسه ديگه اي هم افتاده؟
ممنون
[QUOTE=CRIS Joon CR7;7046944]دیسک معمولی هم اگر خوب رایت شده باشه میشه به خوبی بازیش کرد ( اگر نصب نکنی)
حالا دوباره برو منم با اینکه مرنر مکس داشتم یه جاییش یه دری رد باز کردم زیر پاش خالی شد و افتاد تو فضا ولی بار بعد رفتمش درست شد.
.......
شما که تازه خریدی چرا LT3 نزدی که خیالت راحت باشه؟
بخوای LT3 هم کنی همه ی این بازی هایی هم که خریدی رو باید دوباره بخر
بازی های تو بازار یزد اکثرا lt2 هستن.فروشنده هم گفت فعلا lt3 لازم نیست
ریستارت؟ این طبیعی نیست
راستش قشنگ توضیح بده یه خورده سوالت گنگه[/QUOTE
یعنی برای اجرای مکس پین باید بعد از اینکه دیسک گزاشتم توی کنسول یکبار خاموش کنم دوباره روشن کنم تا دیسک رو بخونه!بازیmw3 هم یکی دوبار مجبور شدم اینکار کنم تا دیسک رو بخونه![]()
یعنی برای اجرای مکس پین باید بعد از اینکه دیسک گزاشتم توی کنسول یکبار خاموش کنم دوباره روشن کنم تا دیسک رو بخونه!بازیmw3 هم یکی دوبار مجبور شدم اینکار کنم تا دیسک رو بخونه[/QUOTE]
خب این طبیعی نیست دیگه
عوض کردن دیسک بازی هیچ ربطی به ریست شدن نداره.
بازم میگم احتمالا از بد رایت شدن دیسک ها هست.
شما یه بازی دیگه بزار غیر ازینا که داری ببین واسه اونم اینطوریه![]()
من تحقیق میکنم جوابشو میگم.
خودم رو 3 بازی کردم و فروشنده گفت 3 اجباریه.
گرچه من چند ماه پیشش 3 زده بودم.![]()
چیکار کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
برای من هم افتاده بود ! بعدها فهمیدم به خاطر طراحی کنترلر هستش ! با آنالوگ بازی میکردم بعد از اون
ولی اتصالی نیست - اگر قبلا همیچین مشکلی نداشتید فقط باید تر و تمیزش کنید . البته زیر دکمه ها رو نه روشون رو .
اجرا نمیشه امتحان کردم.
حتی توپولوژی LT2 هم توش اینجکت کردم، فایل ISO کلا خراب شد
===
دوستان چنتا سوال دارم.
من چند ماهی میشه که به لایو متصل نشدم و توی این مدت انواع بازی مورد دار و استلث نشده گزاشتم توی دستگاهم.
حالا میخوام LT3 و بازی های برنرمکس بگیرم.
میخوام بدونم من اگه این بازی ها و سیو هاشونو کامل پاک کنم اون اطلاعات در مورد بازی ها توی دستگاه میمونه؟ احتمال فلگ شدنم هست؟
یک پروفایل جدید بسازم چی؟ در کل چطور میتونم همه ی اطلاعات قبلم رو حذف کنم؟ اچیومنت ها حذف نشه بهتره.
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)