max payne , lt3 میخواد؟
خوب پس مشکل از کجاست!!باید چکار کنم؟؟؟بدم دوباره Lt3 بریزن روش ؟
من بچه یزدم.دوستان من دیروز ایکس باکس گرفتم.بازی maxpayne , mw3 , run هرسه تو اجرا مشکل دارن! run که تا میاد اولین مسابقه شروع بشه صفحه لود تموم نمیشه!یه ربع پاش نشستم نکنه لود کنه اخر هم لود نکرد! maxpayne هم که اولین صحنه ای که باید شلیک کنی مینویسه دکمه R رو بزنید که هر دکمه ای میزنم کار نمیکنه! mw3 هم که سه مرحله رفتم بعد هی پیغام میده دیسک کثیفه!تمیزش کنید بعد!
حالمو گرفته!اینهمه پول ایکس باکس و بازی دادم اخرش یه ساعت تونستم بازی کنم!فروشنده میگه بازیهای کپی اینجورین
این مسئله عادیه؟بازی های کپی در این حد خرابیشون زیاده؟؟؟مشکل که از دستگاه نیست؟
خواهشا منو از نگرانی دربیارین
کجا بازی های کپی اینجورین؟ عادیه؟
یه عمره داریم کپی بازی میکنیم
احتمالا درست رایت نشدن با توجه به جایی که هستی
از یه فروشگاه دیگه که معتبره بگیر
خب R رو بزن دیگههم که اولین صحنه ای که باید شلیک کنی مینویسه دکمه R رو بزنید که هر دکمه ای میزنم کار نمیکنه!
آنالوگ راست رو فشار بدی میشه R![]()
من بچه یزدم.دوستان من دیروز ایکس باکس گرفتم.بازی maxpayne , mw3 , run هرسه تو اجرا مشکل دارن! run که تا میاد اولین مسابقه شروع بشه صفحه لود تموم نمیشه!یه ربع پاش نشستم نکنه لود کنه اخر هم لود نکرد! maxpayne هم که اولین صحنه ای که باید شلیک کنی مینویسه دکمه R رو بزنید که هر دکمه ای میزنم کار نمیکنه! mw3 هم که سه مرحله رفتم بعد هی پیغام میده دیسک کثیفه!تمیزش کنید بعد!
حالمو گرفته!اینهمه پول ایکس باکس و بازی دادم اخرش یه ساعت تونستم بازی کنم!فروشنده میگه بازیهای کپی اینجورین
این مسئله عادیه؟بازی های کپی در این حد خرابیشون زیاده؟؟؟مشکل که از دستگاه نیست؟
خواهشا منو از نگرانی دربیارین
جوابتو دادم دیگه![]()
run از یه غروشگاه گرفتم.اون دوتا از یه فروشگاه دیگه که خیر سرش معروفترین فروشگاه کنسول یزده!
تازه برای اجرای maxpayn va mw3 بعد از اینکه دیسک گذاشتم توی دستگاه یکبار باید کنسول ری استارت کنم!
خیالم راحت باشه مشکل از دستگه نیست؟ lt2 هم هست
دوستان
من التی 3 دارم
با دیسک 97% مکس پین 3 مشکل دارم
تو یک مرحله تکسچر های یه قسمت لود نمیشه.
اصلا هیچی مشخص نیست
نمیشه مرحله رو تموم کرد.
مشکل از چیه ؟
باید برنر مکسشو بگیرم ؟
Last edited by smallfrank; 11-06-2012 at 16:50.
دیسک معمولی هم اگر خوب رایت شده باشه میشه به خوبی بازیش کرد ( اگر نصب نکنی)
حالا دوباره برو منم با اینکه مرنر مکس داشتم یه جاییش یه دری رد باز کردم زیر پاش خالی شد و افتاد تو فضا ولی بار بعد رفتمش درست شد.
.......
شما که تازه خریدی چرا LT3 نزدی که خیالت راحت باشه؟run از یه غروشگاه گرفتم.اون دوتا از یه فروشگاه دیگه که خیر سرش معروفترین فروشگاه کنسول یزده!
تازه برای اجرای maxpayn va mw3 بعد از اینکه دیسک گذاشتم توی دستگاه یکبار باید کنسول ری استارت کنم!
خیالم راحت باشه مشکل از دستگه نیست؟ lt2 هم هست
بخوای LT3 هم کنی همه ی این بازی هایی هم که خریدی رو باید دوباره بخری
ریستارت؟ این طبیعی نیستتازه برای اجرای maxpayn va mw3 بعد از اینکه دیسک گذاشتم توی دستگاه یکبار باید کنسول ری استارت کنم!
راستش قشنگ توضیح بده یه خورده سوالت گنگه![]()
دقیقا همینجوریهحالا دوباره برو منم با اینکه مرنر مکس داشتم یه جاییش یه دری رد باز کردم زیر پاش خالی شد و افتاد تو فضا ولی بار بعد رفتمش درست شد.![]()
میوفته تو یه فضای آبی رنگ معلق که آن را پایانی نیست
ده بار رفتم درست نمیشه
منتظر برنر مکسشم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)