تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3065 از 4105 اولاول ... 2065256529653015305530613062306330643065306630673068306930753115316535654065 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,641 به 30,650 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اقای مشاور من یه مشکلی دارم که میترسم تو اموزشی برام دردسر ساز بشه چون یه ماه دیگه اعزاممه :

1- یکیش اینه تو این دو سه هفته که تصمیم گرفتم بدن خودمو به ورزش و این چیزها عادت بدم موقع نرمش یا مثلا دویدن ،چند تا دراز و نشت و بشین پاشو برم حالت تهوع میگیرم و اگه ادامه بدم بیشتر میشه ایا این مورد برای همه پیش میاد یا من موشکلی چیزی دارم ؟

2-اگه زیاد پاهام توی کفش باشه یا زیاد راه برم حتی کفش اسپرت زیر تمام انگشتای پاهام پینه میزنه در حدی که بعدش نمیتونم راه برم و باید یک ماه صبر کنم تا پینه هام خوب شه .برای همین معمولا زیاد راه نمیرم که انگشتام پینه نزنن .چون بدبختی وقتی پینه بزنه پینه معمولی نیست در حد تیم ملیه طوری که فیل رو از پا میندازه .حالا اونجا توی کفش نظامی که قراره کلی پامون باشه و زیاد بدویم من چیکار باید بکنم ؟
    واسه نکته اول اگه تازه شروع به ورزش کردی زیاد فشار نیار به خودت اگه فشار میاری این حالت طبیعیه روزای اول. چند روز اول سعی کن نرم شروع به دویدن کنی و استراحت زیاد کنی و کم کم بعدش استراحت رو کم کن و بیشتر دوندگی کن تا بدنت سازگار شه .

واسه نکته شماره 2 بهتره توی اموزشی پیگیر معافیت پزشکی باشی اگه شدیده و مانع تحرک میشه

2. 2 کاربر از saminem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اقای مشاور من یه مشکلی دارم که میترسم تو اموزشی برام دردسر ساز بشه چون یه ماه دیگه اعزاممه :

1- یکیش اینه تو این دو سه هفته که تصمیم گرفتم بدن خودمو به ورزش و این چیزها عادت بدم موقع نرمش یا مثلا دویدن ،چند تا دراز و نشت و بشین پاشو برم حالت تهوع میگیرم و اگه ادامه بدم بیشتر میشه ایا این مورد برای همه پیش میاد یا من موشکلی چیزی دارم ؟

2-اگه زیاد پاهام توی کفش باشه یا زیاد راه برم حتی کفش اسپرت زیر تمام انگشتای پاهام پینه میزنه در حدی که بعدش نمیتونم راه برم و باید یک ماه صبر کنم تا پینه هام خوب شه .برای همین معمولا زیاد راه نمیرم که انگشتام پینه نزنن .چون بدبختی وقتی پینه بزنه پینه معمولی نیست در حد تیم ملیه طوری که فیل رو از پا میندازه .حالا اونجا توی کفش نظامی که قراره کلی پامون باشه و زیاد بدویم من چیکار باید بکنم ؟
    در مورد اول بهتره هر چه زودتر توسط يك پزشك داخلي معاينه شويد تا در صورت نياز براي كميسيون درخواست بديد
    اما در مرد دوم اگر در اموزشى و براي كميسيون اقدام كنيد به احتمال زياد معاف از پوتين شويد يعني با دمبايي خواهيد بود و در رژه هم شركت نخواهيد داشت

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

4. 3 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه مهدی منتظری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

واسه نکته اول اگه تازه شروع به ورزش کردی زیاد فشار نیار به خودت اگه فشار میاری این حالت طبیعیه روزای اول. چند روز اول سعی کن نرم شروع به دویدن کنی و استراحت زیاد کنی و کم کم بعدش استراحت رو کم کن و بیشتر دوندگی کن تا بدنت سازگار شه .

واسه نکته شماره 2 بهتره توی اموزشی پیگیر معافیت پزشکی باشی اگه شدیده و مانع تحرک میشه
    اتفاقا فشاری نیاوردم در حد چهار پنج دیقه تمرین سبک.البته من 10 سال بدنسازی کار میکردم که اون موقع اینطوری نمیشدم این دو سال اخیر که سبک تر کار میکردم این مشکل سردرد و تهوع بعد از ورزش برام وجود داشت که مانع کارم میشد و دلیل این که بدنسازی رو کنار گذاشتم همین بود .فکر نکنم به خاطر تازه شروع کردنش باشه .

برای مورد دوم هم چه فایده ای داره معاف دایم که نمیکنن نهایتا معاف از رزمیه که همه میگن فرقی با بقیه نداره .اونجا حتی معاف از رزم هم باشی نمیتونی پوتینات رو دربیاری و با دمپایی راه بری چون پات مشکل داره .برای همین اعصابم خورده .نمیدونم چکار کنم.

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

در مورد اول بهتره هر چه زودتر توسط يك پزشك داخلي معاينه شويد تا در صورت نياز براي كميسيون درخواست بديد
    اما در مرد دوم اگر در اموزشى و براي كميسيون اقدام كنيد به احتمال زياد معاف از پوتين شويد يعني با دمبايي خواهيد بود و در رژه هم شركت نخواهيد داشت

احسنت بر شما . میشه الان بی خیال شم تا توی اموزشی خودشون از نزدیک وضعیت داغون منو ببینن ؟ قصدم اینه که اونجا پاهام پینه زد دیگه هیچ کاری انجام ندم برای خودم استراحت کنم . پاهامو بهشون نشون بدم دیگه اجازه میدن ندوم ؟ بازداشتم نمیکنن اضافه نمیزنن برام ؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

احسنت بر شما . میشه الان بی خیال شم تا توی اموزشی خودشون از نزدیک وضعیت داغون منو ببینن ؟ قصدم اینه که اونجا پاهام پینه زد دیگه هیچ کاری انجام ندم برای خودم استراحت کنم . پاهامو بهشون نشون بدم دیگه اجازه میدن ندوم ؟ بازداشتم نمیکنن اضافه نمیزنن برام ؟
    براى همچين مسئله اى كه كسى رو بازداشت نمى كنند يا اضافه خدمت نمى زنند
    اگر خداى نكرده حال شما در تمرينات داخل ميدان خراب شود شما را به بهدارى منتقل مى كنند انجا يا به شما استراحت چند روزه داخل يگان مى دهند يا اينكه منتقل مى شويد به بيمارستان براى بسترى شدن
    اما در مورد پينه زدن پا، من چند مورد ديدم كه معاف از پوتين شدن بهتره در اموزشى اقدام كنيد البته اين تصميم در كميسيون بيمارستان است نهايت كارى كه بهدارى مى كنه استراحت يگانى است
    معاف از پوتين شامل رژه ، ورزش، است

8. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه qalati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

خرداد رسید

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

براى همچين مسئله اى كه كسى رو بازداشت نمى كنند يا اضافه خدمت نمى زنند
    اگر خداى نكرده حال شما در تمرينات داخل ميدان خراب شود شما را به بهدارى منتقل مى كنند انجا يا به شما استراحت چند روزه داخل يگان مى دهند يا اينكه منتقل مى شويد به بيمارستان براى بسترى شدن
    اما در مورد پينه زدن پا، من چند مورد ديدم كه معاف از پوتين شدن بهتره در اموزشى اقدام كنيد البته اين تصميم در كميسيون بيمارستان است نهايت كارى كه بهدارى مى كنه استراحت يگانى است
    معاف از پوتين شامل رژه ، ورزش، است

اگر چند بار این مورد اتفاق افتاد حالم بد شد و استراحت یگانی خیلی زیاد شد اموزشی رو از اول باید طی کنم ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

اگر چند بار این مورد اتفاق افتاد حالم بد شد و استراحت یگانی خیلی زیاد شد اموزشی رو از اول باید طی کنم ؟
    ولله من یادم عده ای رو هم تجدید دوره میکردن بخاطر شکستگی های پاشون یا موارد به این شکل اما حالت تهوع و این چیزا رو ندیدم تجدید دوره کنن

12. 2 کاربر از imanparsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه METZELDER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اقا از یه نظر خوب شده سرباز زیاده از یه نظر نه
    الان فامیلمون از سمنان برگشته میگه غذا نداشتن نصفمون رو گفتن برین 5 روز مرخصی تو اموزیشم هست تازه
    ولی میگن جدیدا همه جا غذا دیگه کم میدن پس با خودتون حتما مغزیجات ببرین
    راستی دوستان من تیرماه اعزامم و ماه رمضون سخت میگذره حتما اره ؟

14. این کاربر از METZELDER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aliandre09's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اقا از یه نظر خوب شده سرباز زیاده از یه نظر نه
    الان فامیلمون از سمنان برگشته میگه غذا نداشتن نصفمون رو گفتن برین 5 روز مرخصی تو اموزیشم هست تازه
    ولی میگن جدیدا همه جا غذا دیگه کم میدن پس با خودتون حتما مغزیجات ببرین
    راستی دوستان من تیرماه اعزامم و ماه رمضون سخت میگذره حتما اره ؟
    ایول
    دمت گرم که اطلاع رسانی کردی
    من که کم غذام، به نفعمه
    توکل به خدا
    شنیدم ماه رمضون فشار نمیارن، همش کلاسه
    سخت یا راحت، ۲۱ماهه، میگذره
    منم اعزامی تیرم

sent from my xiaomi redmi 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •