تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3064 از 4105 اولاول ... 2064256429643014305430603061306230633064306530663067306830743114316435644064 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,631 به 30,640 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان محبت می کنین آدرس سایت نظام وظیفه همونی که برای استعلام وظعیت سربازی استفاده می شه رو بیان کنین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از vahid_1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه #soreNa#'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

آقا یه مساله ای پیش اومده به راهنمایی شما دوستان احتیاج دارم..
    5شنبه رفتم درخواست تمدید زدم برا برج6 .. امروز متوجه شدم که اون دلیل درخواست تمدید چیز مهمیه یعنی راستش قبلا هم میدونستم ولی چون وقتی 5شنبه پلیس +10 ازم چیزی نپرسید گفتم خب شاید به اونا هم خط دادن ک درخواستو راحت بزننو سوال پیچ نکنو دلیل نتراشن.. حقیقت من یه اشاره ریز کردم دیدم اون کارمنده اصن اهمیتی نداره براش دیگه پیگیر بحث نشدم . تا امروز ک گفتن نمیدونم چی چی .. با درخواستا سخت موافقت میکنن و دلیلت رو باید حتما می نوشتی هلکو هلک راه افتادیم سمت پلیس+10 گفتم داستان چیه اینجور به ما گفتن .. گفت مساله ای نیست.. ما اینجا هرکی میاد براش مینویسم مشکل خانوادگیو با همه هم موافقت میکنن!!! آقاکارد میزدی خونم درنمیومد بیرون ..گفتم زن حسابی من 5شنبه برای تو قصه حسین کردشبستری تعریف نمیکردم ک داشتم دلیلمومیگفتم بنویسی..!! خلاصه به ما گفت زدیم رفته کاریش نمیشه کرد برو 2 روز دیگه بیا نهایت برات دوباره ثبت میکنیمو این حرفا!!
    حالا مورد سوال من از شما دوستان اینه اولا بنظرتون امکان داره موافقت کنن؟؟
    دوما اگه نکنن دوباره امکان درخواست وجود داره؟؟ اگه درخواست دلیل جوندار بیاریم امکان موافقت هست؟؟
    حرضت عباسی میبینین کارو.. یه احمق یه سنگ میندازه توچاه دهن یه بدبخت مث ماروسرویس میکنه..

4. این کاربر از #soreNa# بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

5شنبه رفتم درخواست تمدید زدم برا برج6 .. امروز متوجه شدم که اون دلیل درخواست تمدید چیز مهمیه یعنی راستش قبلا هم میدونستم ولی چون وقتی 5شنبه پلیس +10 ازم چیزی نپرسید گفتم خب شاید به اونا هم خط دادن ک درخواستو راحت بزننو سوال پیچ نکنو دلیل نتراشن.. حقیقت من یه اشاره ریز کردم دیدم اون کارمنده اصن اهمیتی نداره براش دیگه پیگیر بحث نشدم . تا امروز ک گفتن نمیدونم چی چی .. با درخواستا سخت موافقت میکنن و دلیلت رو باید حتما می نوشتی هلکو هلک راه افتادیم سمت پلیس+10 گفتم داستان چیه اینجور به ما گفتن .. گفت مساله ای نیست.. ما اینجا هرکی میاد براش مینویسم مشکل خانوادگیو با همه هم موافقت میکنن!!! آقاکارد میزدی خونم درنمیومد بیرون ..گفتم زن حسابی من 5شنبه برای تو قصه حسین کردشبستری تعریف نمیکردم ک داشتم دلیلمومیگفتم بنویسی..!! خلاصه به ما گفت زدیم رفته کاریش نمیشه کرد برو 2 روز دیگه بیا نهایت برات دوباره ثبت میکنیمو این حرفا!!
    دوما اگه نکنن دوباره امکان درخواست وجود داره؟؟ اگه درخواست دلیل جوندار بیاریم امکان موافقت هست؟؟
    حرضت عباسی میبینین کارو.. یه احمق یه سنگ میندازه توچاه دهن یه بدبخت مث ماروسرویس میکنه..
    مشکلی نیست به احتمال صدی نودو نه باهاش موافقت میکنند . چون سرباز الان زیاده رو دستشون مونده . من دوستم از سایت پلیس +10 اشتباهی(میبینی احمقو میخواسته امکانات سایتو امتحان کنه) بدون نوشتن دلیل فقط با نوشتن چند کلمه نامفهوم تا اون کادره خالی نمونه اقدام به تمدید میکنه هفته پیش که باهاشم موافقت میشه-

6. 2 کاربر از alireza11m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اگر دفعه اولت هست که تمدید میکنی دلیل تمدید مهم نیست و معمولا موافقت میکنن اما برای بار دوم سخت تمدید می کنن البته این مواردی که گفتم برای شرایط عادی هست نه الان که پادگانا پر از سربازه و یک عده رو از برج 4 به برج 6 انداختن .

8. این کاربر از vahid_1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

بچه ها کسی که سرباز معلم میشه امکانش هست یعد یک سال انصراف بده برش گردونن سپاه؟؟ اگه اره باید چه شرطی داشته باشه
    من سرباز معلمی پذیرفته شدم و نه ماه کسری دارم مخوام اگه با کسریم مفواقت نشه بعد سال اول انصراف بدم منو برگردونن پادگان. اونجا کسریمو به اجرا بزارم. میشه این کارو کرد؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بچه ها کسی که سرباز معلم میشه امکانش هست یعد یک سال انصراف بده برش گردونن سپاه؟؟ اگه اره باید چه شرطی داشته باشه
    من سرباز معلمی پذیرفته شدم و نه ماه کسری دارم مخوام اگه با کسریم مفواقت نشه بعد سال اول انصراف بدم منو برگردونن پادگان. اونجا کسریمو به اجرا بزارم. میشه این کارو کرد؟؟
    اصلا سربازمعلمی اولش ازت تعهد میگیره که کسری قبول نمی کنه.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان در این مورد کمک کنید ممنون میشم
    همه جا قانون ثابته ، پزشكان كميسيون بر اساس مصوبات و تبصرهاى ابلاغى سلزمان تصميم مى گيرند و فرقى ندارد از كجا اقدام مى كنيد
    موافت هاى تعجيل بيشتر از تمديد يا تعويق است اما همه چى ممكنه
    مى توانيد در صورت رد درخواست دوباره درخواست بدهيد ،

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

12. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال momo1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اخرش نفهمیدم این کد سخا لعنتی چیه؟ من هنوز واسه خدمت اقدام نکردم ولی میخوام وضعیت معافی تحصیلی بدونم ... از کجا این کد 5 رقمی باید پیدا کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوستان در مورد پادگان های دپو شهریار کسی اطلاعاتی داره ؟
    ممنون میشم

داره خودمونی میشه مهدی منتظری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

موافت هاى تعجيل بيشتر از تمديد يا تعويق است اما همه چى ممكنه
    مى توانيد در صورت رد درخواست دوباره درخواست بدهيد ،

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
    اقای مشاور من یه مشکلی دارم که میترسم تو اموزشی برام دردسر ساز بشه چون یه ماه دیگه اعزاممه :

1- یکیش اینه تو این دو سه هفته که تصمیم گرفتم بدن خودمو به ورزش و این چیزها عادت بدم موقع نرمش یا مثلا دویدن ،چند تا دراز و نشت و بشین پاشو برم حالت تهوع میگیرم و اگه ادامه بدم بیشتر میشه ایا این مورد برای همه پیش میاد یا من موشکلی چیزی دارم ؟

2-اگه زیاد پاهام توی کفش باشه یا زیاد راه برم حتی کفش اسپرت زیر تمام انگشتای پاهام پینه میزنه در حدی که بعدش نمیتونم راه برم و باید یک ماه صبر کنم تا پینه هام خوب شه .برای همین معمولا زیاد راه نمیرم که انگشتام پینه نزنن .چون بدبختی وقتی پینه بزنه پینه معمولی نیست در حد تیم ملیه طوری که فیل رو از پا میندازه .حالا اونجا توی کفش نظامی که قراره کلی پامون باشه و زیاد بدویم من چیکار باید بکنم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •