چجوریه این ؟ هدیه ؟؟؟؟
چجوریه این ؟ هدیه ؟؟؟؟
مستندات بفرستید بابت محدود کردن سرعت تو بسته 7 روزه رایگانشون فورا پیگیری میکنیم
الان فهمیدم، گویا با خرید این بسته ها بصورت قرعه کشی به بعضی ها کد تخفیف خرید در دی جی کالا داده میشه و کاملا بی ربط هست و گویا ایرانسل یه پولی از دی جی گرفته که تبلیغشونو بکنه
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk
دوستان که گفتن، وقتی سهم روزانه تموم میشه، اس ام اس محدود شدن سرعت میاد. به محض اینکه ۱۲ شب میشه، دوباره سرعت آزاد میشه.
Sent from my Honor 3C using Tapatalk
سلام دوستان
کسی با مودم D100 ایرانسل به مشکل خورده؟
به طرز عجیبی هیچ دستگاهی به صورت وایفای به مودم متصل نمیشد و ارور authentication میداد. بعد از ریست مودم مشکل حل شد.
من مجموعا ۳ تا از همین مودم دارم که هر کدوم تو یه نقطه مجزا از شهر هستن و با تاخیر ۱ روزه از هم این اتفاق برای همشون افتاد.
چند وقتی هست مشکلات عجیب و غریبی پیش میاد و کلا اینترنت ایرانسل پایدار نیست!
درست گفته واقعیتش هم همینه که نود درصد استفاده کنندگان سرعت زیر 15 مگ رو دارند تازه سرعت شما جزو خوبها هست . حالا یک عده کمی در موارد خاص اون سرعتهای40و 50 و60 رو دارند که میان تست سرعت میگذارند که بقیه هم فکر میکنند باید همینطور باشند.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
از نظر ایرانسل 8 مگابیت ایده آل بیشتر دیگه زیادی خوشحال میشی
برای من که ۱۰ تا ۱۲ مگابیت بیشتر نمیشه. خیلی زور بزنه ۱۳ ۱۴ مگابیت میشه. بعضی وقتا، به یه دکل دورتر وصل میشم که سیگنالم ضعیفتره، اما سرعت ۴۰ مگابیته. فقط سرعت آپلودم همیشه ۸ مگابیته.
Sent from my Honor 3C using Tapatalk
برای من ۴۰ تا تو خونه رو پلاس دارم، با سیگنال ضعیف دم پنجره، که به ۱۰۰ هم میرسه اگه برم زیر انتن، ولی جدیدا فقط شبا سرعت بالاس و روزا به همون ۱۵ اینا محدوده، شاید بخاطر ترافیک شدیده، ایرانسل خیلی پر مصرف شده.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
نه همون اعتبار رو نگاه کرده بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)