توی ارتش که خودم هستم توی نگهبانی (که یکی از سختیهای خدمته) اختلاف زیادی بین ستوان3 و گروهبان1 هست...
یه ستوان حدودا 15 تا 20 روز یک بار نگهبان میشه و یه گروبان1 لیسانس ممکنه 2 تا 4 بار در هفته نگهبان بشه...
توی ارتش که خودم هستم توی نگهبانی (که یکی از سختیهای خدمته) اختلاف زیادی بین ستوان3 و گروهبان1 هست...
یه ستوان حدودا 15 تا 20 روز یک بار نگهبان میشه و یه گروبان1 لیسانس ممکنه 2 تا 4 بار در هفته نگهبان بشه...
من خودم در ارتش خدمت كردم و درجه هم ستوانى داشتم
ابن چيزى كه شما در مورد نگهبانى گفتيد كلي نيست و قطعا هر پادگان فرق دارد
به طور مثال:هنگامى كه من در نيمه هاى سال ٩١ وارد يگان شدم در ان پادگان (در مشهد) كمبود افسر بود و تا انتهاى سال من و هر افسرى در ماه پنج بار نگهبانى مى داد!با اغاز ٩٢ شرايط بهترشد و تعداد نگهبانى ها شد سه بار در ماه
بنابراين بايد شرايط هر پادگان را جدا مقايسه بشه قطعا اگر تعداد وظيفه بيشتر باشد تعداد نگهبانى هم كم ميشه
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
Last edited by mani6606; 23-05-2015 at 11:00.
کسی نبود جواب بده؟!![]()
سایت نظام وظیف ماهی یک بار آپدیت میشه. از پایس +10 بپرس. من رفته بودم واسه جواب تعجیل خیلی ها اومده بودند اعتراض که چرا افتادن شهریور.
بله عوض شده ، برای یکی از دوستام که اس ام اس اومده بود در سایت نظام وظیفه هم عوض شده و 6/1 زده. کسایی هم که امریه و یا جذب سپاه شدند هم تو سایت اومده می تونند تو قسمت امریه و جذب ببینن.
من اعزامی یک تیر هستم ولی میخام قبل از اینکه برگه کد بیاد در خونه بفهمم کجا افتادم .دقیقا از چندم میشه فهمید اموزشی کجا افتادم ؟ الان مشخص شده ؟
بعد از 15 خرداد برو پلیس + 10 برگه سفید رو بگیر .
این سایت نظام وظیفه اصلا معلوم نیست فازش چیه
نه به اینکه یک ماه به یک ماه آپدیت نمیشه . نه اینکه الان یک هفته به یک هفته آپدیت می کنن.
![]()
Last edited by vahid_1987; 23-05-2015 at 13:48.
زحمت کشیدی .اون موقع که خود نظام وظیفه برگه سفید رو میفرسته در خونه .من میخام زودتر بفهمم .اینجا توی تاپیک نوشته بودن از یکم شروع به کد زدن میکنن .پس با این حساب الان من رو باید تقسیم بندی کرده باشن .
اگر تو ستاد مشترک پارتی داری خوب ازش بپرس ، نه تنها می تونه بهت بگه کجا افتادی می تونه برات تغییرش هم بده .
راه دیگه ای هم نداره زودتر بفهمی.
هم اکنون 29 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 29 مهمان)