2 مگ 3ماهه الان با پشتیبانی تماس گرفتم میگه متغیره و ممکنه شب ها بیاد پایین میگه ممکنه سیم تلفن کنار سیم برق باشه و چون برق تو شب بیشتر مصرف میشه نویز زیادی روش میندازه!در ضمن الان رسیده به 5
2 مگ 3ماهه الان با پشتیبانی تماس گرفتم میگه متغیره و ممکنه شب ها بیاد پایین میگه ممکنه سیم تلفن کنار سیم برق باشه و چون برق تو شب بیشتر مصرف میشه نویز زیادی روش میندازه!در ضمن الان رسیده به 5
مسلما نباید تغییر کنه و اگر نوسان داره احتمالا مشکل از خط شماست
دوستان تست پینگ میزارین لطفا ممنون(8.8.8.8 و tabnak.ir)
هر ساعت داره بدتر میشه واسه من
ایسوس خیلی عالیه . کلا کلاس کار ایسوس با این تی پی لینک و دی لینک و ... جدا هست . و البته گرون هم هست
من یه مدل ایسوس N55U خریدم نزدیک 500 هزار تومان ولی خداییش مودمه ها !!
بهترین مودم برای شما با قیمت 100 تومن مودم دی لینک DSL-2750U ( رنگ سفید ) هست
دو انتن و 4 پورت و وایرلس 300 مگابایت .
![]()
کیفیت سرویس های حجمی به اندازه نامحدود هست؟ بهتر نیست ادم محدود بگیره هم سرعتش ۹ مگ هم گیگ را می تونه بخره ؟
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
تابناک
![]()
سلام دوستان...
من چند وقته تو ساعت شبانه مشکل دانلود از سایت های دانلود ایرانی مثل ------ یا ---------- یا p30day دارم...
یعنی تو شب وقتی شروع میکنه به دانلود اولش خوبه ولی انگار چند ثانیه بعد جلوش رو میگرن سرعت هنگ میکنه میاد رو 3 یا 4 بعد دوباره میره میرسه به 50 یا 60 دوباره هنگ میکنه بعد دوباره میره رو 3 و 4...
کسی همچین مشکلی داره؟؟؟
این مربوط به شلوغی منطقه مخابراتی و کمبود پهنای باند در شب باید باشه
و البته بیشتر سایت های ایرانی سرورشون داخل هست و معمولا باید سرعت دانلود بیشتر از سایت های خارجی باشه تا حدودی
بعد از چند شب که شبانه شدیدا نوسان داشت امشب عالی بود
تعرفه 128 محدود
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)