درست شد خدا رو شکر با کمک یکی از دوستان عزیزم که گفتن کابل رو چند دقیقه ای جدا کنم
از شما هم ممنونم دوست عزیزم gap
درست شد خدا رو شکر با کمک یکی از دوستان عزیزم که گفتن کابل رو چند دقیقه ای جدا کنم
از شما هم ممنونم دوست عزیزم gap
بازم نشد دوست عزیز به هر حال از کمکتون ممنونم. راستی اگه پچشو بخرم درست میشه؟
بله، ال اي ٣ بريزيد با بازي پچ شده. ولي عجيبه كه اينطور نمشيه، من تا شب بهتون پ.خ ميكنم، يكم دراينباره تحقيق كنم!
Sent from Amir's iPhone using Tapatalk
سلام به همه دوستان من میخوام اسلیم دوستمو LT3 بریزم الان داشبورد 13599 روشه با LT2 لطفا یکی با دلیل بگه بهتره اول داشبورد آپدیت شه بعد فریمور با برعکس یا هیچ فرقی نداره بالاخره مارو روشن کنین یه جمعی رو از نگرانی دربیارین![]()
سلام.
اقا من همین الان رفتم داشبرد xboxام رو اپدیت کردم.ولی lt ازبین نرفت و بازیارو میخوند!
ولی وقتی kinect ام رو اپدیت کردم دیگه بازیارو نمیخوند!
چرا؟
یعنی الان باید برم lt+3 دوباره بریزم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
اول باید اپدیت کنی بعد بریlt بریزی چون lt ازبین میره اگه اول lt بریزی بعد اپدیت کنی!
من خودم همین بلا سرم اومده!
سلام
قصد خرید ایکس باکس slim4 رو از خارج از کشور دارم
1-می خوام بدونم هزینه کپی خور کردنش توی ایران چنده؟ ( بار اول که بازش می کنن )
2-می تونم خودم کابلش رو ور دارم سرش رو عوض کنم که به مانیتور بخوره یا بدم بیرون این کار رو بکنن ؟ رابط رسمی برای تبدیل hdmi به کابل مانیتور نداریم؟
3- چند روز پیش که رفتم بازی هاشو ببینم دیدم call of duty mw3 هم برای lt2 وهم برای lt3 هست . یعنی اگه دستگاه رو آپدیت کنم بازی های قبلی رو نمی خونه؟
4- من زیاد بازی نمیکنم ولی بازی های روز رو باید یه سرک بکشم ( به هر نحوی که شده ) حالا عاقلانه هست که یدونه اسلیم 4 دست دوم بگیرم؟
5- میشه به اسلیم 4 هارد اکسترنال وصل کرد تا راحت بشه روش بازی ریخت؟
6- میشه روی هارد کنسول فیلم یا بازی ریخت؟ ( آخه رفیق هام میگن رو الایت نتونستن آهنگ بریزن)
ممنون از راهنماییتون
دوستان من تا دیروز لایو brotherhood رو راحت بازی می کردم نمی دونم چرا امرو این ارور رو می ده ؟
you do not have the necessary privileges to access xbox live gameplay
مشکل از کجاست ؟
تو سایت های خارجی هم سرچ کردم فقط کاربرای یوبی سافت چنین مشکلی رو داشتن چرا ؟
دوستان متخصص ورژن داشبورد من اینه:2.0.13146.0 البته عین نوشته اینه >>(D:2.0.13146.0- K:2.0.13146.0 (BK:2.0.01888.0 .... حالا میخوام ببینم من میتونم اپدیت جدید بریزم برای داشبورد البته در حال حاضر بازیهای کپی اجرا میشن و نگرانم که اگر داشبورد رو آپدیت کنم بازهای کپی دیگه اجرا نشن، چون بایستی فریم ور دستگاه ال تی 1.9 به بالا باشه (منظورم اینه که ورژن داشبورد من نشون میده که فریم ور 1.9 به بالا بوده که داشبورد به این ورژن حاضراپدیت شده ) یا اینکه نه نمیتونم ، جمله بندی های من هم زیاد جالب نیست ،امیدوارم که منظورم رو رسونده باشم ببخشید.
Last edited by Nikonian; 04-06-2012 at 14:05.
ضمن تشکر بابت راهنماییتون.
بله همون 3 چراغ چشمک میزننو روشن میشن.
رنگ چراغ پاور در حالت معمولی که سبز هستش ولی اینکه بعد از اون اتفاق چه رنگی میشه دقت نکردم........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)