تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3060 از 3195 اولاول ... 20602560296030103050305630573058305930603061306230633064307031103160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,591 به 30,600 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه swastika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Earth womb

پيش فرض

خود فروشنده میگه دیگه اگه بخوای اونجا بفهمی اگه دروغ بگه که بحثش جداست ولی فکر کنم بشه از ظاهرش هم فهمید:
    اگه خط رایت رو میشه باچشم دید برنرمکس نیست ولی اگه نشد ببینی و کامل هستش خب برنر مکسه

واسه اینکه خونه خودت بفهمی که راه داره که اگه خواستی میگم.
    مرسی.

فک کنم با برنامه Kprobe m میشه چک کرد دیسکو تا معلوم شه برنر مکس شده یا نه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

مرسی.

فک کنم با برنامه Kprobe m میشه چک کرد دیسکو تا معلوم شه برنر مکس شده یا نه.
    شما گفتی اونجا که میخری منم همونو گفتم
    وگرنه وقتی بیاری خونه که دیگه هزار بلا میشه سرش آورد

اگه نباشه جاش خالی می مونه phoenix_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان من assassin's creed brotherhood رو با درایو برنرمکس رایت کردم و تونستم بازی کنم روی lt3 حالا از دیسک بازی با abgx 1.0.6 استیلت بودن بازی رو چک کردم و این نتیجه بدست اومد . می خوام بدونم می تونم برم لایو با این بازی ؟ اگه نمی شه چه کار کنم که بتونم لایو برم ؟
    لطفا راهنماییم کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    http://www.uploadimage.co.uk/images/4962032.png
    فقط نمی دونم چرا topologhy زرد شد !!! چون من فایل تاپولوژی مخصوص ap2.5 برای lt3 رو دانلود کردم و روی ایمیج بازی امتحان کردم

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

بچه ها يه سوال داشتم.توي اروپا همه ي دسته هاي ايكس باكس همراه يه رسيور دسته واسه استفاده در كامپيوتر فروخته ميشه؟(روش ميدن؟)حدود قيمتش نميدونين چنده؟(چون عمه م قراره تيرماه از سوئد بياد اينجا)چون اينجا رسيور رو جدا و خيلي گرون مي فروشن!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ben_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

کسی نیست جواب مارو بده؟

دوستان با title update یه بازی که نمیشد اورد رو اوردم میره تو بازی load هم میشه تا مخاد شروع شه میگه: please install the latest title update من هم جدیدترینو ریختم هم تک تک کچ هم پاک کردم title update هارم هردفه پاک کردم دوباره رختم نشد که نشد لطفا کمک کنین

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

x
    کسی نیست جواب مارو بده؟

دوستان با title update یه بازی که نمیشد اورد رو اوردم میره تو بازی load هم میشه تا مخاد شروع شه میگه: please install the latest title update من هم جدیدترینو ریختم هم تک تک کچ هم پاک کردم title update هارم هردفه پاک کردم دوباره رختم نشد که نشد لطفا کمک کنین
    این رو امتحان کنید:
    اگر این هم کار نکرد، بگید تا راه دیگه ای رو خدمتتون عرض کنم.

بچه ها يه سوال داشتم.توي اروپا همه ي دسته هاي ايكس باكس همراه يه رسيور دسته واسه استفاده در كامپيوتر فروخته ميشه؟(روش ميدن؟)حدود قيمتش نميدونين چنده؟(چون عمه م قراره تيرماه از سوئد بياد اينجا)چون اينجا رسيور رو جدا و خيلي گرون مي فروشن!
    ببینید اونجا دسته سفید + ----- بین ۶۰ الی ۷۵ دلار پیدا میشه و دسته تنها ۴۰ دلار حدودا میشه (سیم دار) و وایرلس هم ۴۵ دلار که خود ----- ۹ الی ۲۰ دلار پیدا میشه.
    دوستان من assassin's creed brotherhood رو با درایو برنرمکس رایت کردم و تونستم بازی کنم روی lt3 حالا از دیسک بازی با abgx 1.0.6 استیلت بودن بازی رو چک کردم و این نتیجه بدست اومد . می خوام بدونم می تونم برم لایو با این بازی ؟ اگه نمی شه چه کار کنم که بتونم لایو برم ؟
    لطفا راهنماییم کنید
    http://www.uploadimage.co.uk/images/4962032.png
    فقط نمی دونم چرا topologhy زرد شد !!! چون من فایل تاپولوژی مخصوص ap2.5 برای lt3 رو دانلود کردم و روی ایمیج بازی امتحان کردم
    شما آپشن Writing رو اکتیو کنید (چک کنید) و خود برنامه فیکس میکنه این مشکل رو. الان دقت هم بکنید زیر خطای زرد نوشته قصد فیکسش رو داشته و خب چون شما رایت نمیکردید،‌فیکس نشده.
    دوستان کمک..........

وقتی دارم بازی میکنم یهو کنسول خاموش میشه و سه چراغش روشن میشه و چشمک میزنه ولی باز روشنش که میکنم دیگه مشکلی نداره تا دفعه بعد که باز یهو خاموش میشه.....

داره زیاد میشه.چشه؟؟؟
    ضمنا بابت جوابهای قبلیتون ممنونم.....
    انشالله مشکلی جدی نیست!
    لطف کنید به سوالات زیر جواب بدید:
    ۱- شما گفتید ۳ چراغ قرمز چشمک میزنه دیگه؟
    ۲- لطف کنید رنگی که پاورتون داره (اون چراغی که روی پاور هست و اغلب سبز هستش، پاور همون چیز مکعب مستطیلی شکل هست که با سیم به برق و اکس باکس کانکت شده!)
    ببینید در حالت کلی این مشکل از مشکلات برقی کنسول و پاورش هست و احتمالا راحت حل میشه،‌البته بستگی داره به اینکه بعد از این اتفاق وقتی کنسول رو روشن میکنید رنگ مورد بالا چه رنگی باشه، نارنجی، قرمز،سبز، یا اصلا رنگ نداره!
    البته سعی میشه تا پس فردا بعد از ظهر یک راهنمای کامل در اینباره گذاشته بشه.
    موفق باشید...

7. 2 کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

کمک دوستان
    لایو داشتم بازی میکرم ac:brotherhood رو یهو کنسول هنگ کرد خاموش روشن کردم دشگه هیچ بازیو نمی خونه انگار کپیخورش پریده ( ال تی 3 ) بازیو میزارم آرم اکس باکس میاد
    تست کردم لایو رو میتونم برم مشکلی نداره اصلا .
    چه کار کنم ؟ دوباره باید التی بریزم یا فگ یا بن شدم :((

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کمک دوستان
    لایو داشتم بازی میکرم ac:brotherhood رو یهو کنسول هنگ کرد خاموش روشن کردم دشگه هیچ بازیو نمی خونه انگار کپیخورش پریده ( ال تی 3 ) بازیو میزارم آرم اکس باکس میاد
    تست کردم لایو رو میتونم برم مشکلی نداره اصلا .
    چه کار کنم ؟ دوباره باید التی بریزم یا فگ یا بن شدم :((
    عجیبه! احتمالا آپدیت جدیدی چیزی باید باشه! اینجور چیزا وقتی پیش میاد که از این آپدیت مخفیا بده مایکروسافت...شما هیچ کاری نکنید دیگه، بازی هم نزارید اصلا، امتحانشون هم نکنید + لایو هم نرید اصلا! ببینیم چی میشه!

10. این کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

عجیبه! احتمالا آپدیت جدیدی چیزی باید باشه! اینجور چیزا وقتی پیش میاد که از این آپدیت مخفیا بده مایکروسافت...شما هیچ کاری نکنید دیگه، بازی هم نزارید اصلا، امتحانشون هم نکنید + لایو هم نرید اصلا! ببینیم چی میشه!
    :(( یعنی فعلا کنسولم تعطیله ؟!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

:(( یعنی فعلا کنسولم تعطیله ؟!!!
    ببینید، فعلا خبرین نیست!‌من از همه دوستانم پرسیدم در لایو، تا فردا شب مشخص میشه. ایشالله چیزی نیست!

13. این کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •