اصلا این بازی یه اعتیاد خاصی داره !
باور کنید من تاحالا 6 بار تمومش کردم !!!!
آدم وقتی میوفته روی دور خیلی حال میده .
همه ی ماموریت ها رو بلدی ، میدونی باید چیکار کنی و .....
اصلا این بازی یه اعتیاد خاصی داره !
باور کنید من تاحالا 6 بار تمومش کردم !!!!
آدم وقتی میوفته روی دور خیلی حال میده .
همه ی ماموریت ها رو بلدی ، میدونی باید چیکار کنی و .....
ولی بازی بعد از اتمام مراحل که تموم نمی شه به نظرمن ادامه رو بازی کنی خیلی بهتره چون همه ی امکانات رو داره(بدنسازی و ...)![]()
سلام بچه ها
من تو قسمت رقص ماشین گیر کردم! چون فعلا با لپ کار می کنم خیلی سخته این مرحله رو رد کنم! اگه لطف کنین برام این مرحله و اگر حوصله ش رو داشتین مرحله بعدش رو رد کنید ممنونتون می شم.![]()
این هم سیو خودم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
قاسم عزیز ( امیدوارم قاسم رو درست نوشته باشم )
شما باید با دکمه های 8 , 4 , 6 , 2 سمت راست کیبوردتون انجام بدید .
قبل از اینکه اون فلش ها وارد دایره بشه شما دکمه رو بزن و یک لحظه ی کوتاه بگیر .
انگار داری صحنه آهسته میزنی !
آره عزیز درست نوشتی. ولی من چون بازی رو تو لپ تاپم انجام می دم اون دکمه ها رو در دسترس ندارم
خوب برو تو قسمت دستکاری دکمه ها ، ببین کدوم دکمه ها تعریف نشده .آره عزیز درست نوشتی. ولی من چون بازی رو تو لپ تاپم انجام می دم اون دکمه ها رو در دسترس ندارم
شرمنده من اسمشون رو نمیدونم ولی باید در قسمت دکمه های رانندگی باشه .
اونا رو تنظیم کن روی چهار تا دکمه بلا استفاده روی کیبوردت .
خیلی ممنون دوست عزیز. تنظیمات رو دست زدم. دکمه های num 4 و 6 تعریف نشده بود. مرحله رو رد کردم. خیلی ممنون از کمکت![]()
سلام بچه ها
من یه قسمت مشکل دارم! اون جا که با دوست دختر تو بازی داره از اون کارها می کنهنمی دونم چه را هردفعه دختره راضی نیست! یعنی اون قسمتی که کم و زیاد می شه رو چه طور باید پر کرد؟ چون بعد از یه مدت سریع خالی میشه. بالای تصویر نوشته که باید دکمه های up و down رو بزنی ولی هیچ توفیری نمی کنه اون bar سریع خالی می شه! اگه می شه کمک کنید.
![]()
کجا رو میگید؟ هات کافی رو دارید یا نه؟
بله دیگه. حتمآ دارن وگرنه به حالت معمولی که چیزی رو نشون نمیده.
باید با سرعت دکمه های up و down رو بزنی تا زیاد بشهسلام بچه ها
من یه قسمت مشکل دارم! اون جا که با دوست دختر تو بازی داره از اون کارها می کنهنمی دونم چه را هردفعه دختره راضی نیست! یعنی اون قسمتی که کم و زیاد می شه رو چه طور باید پر کرد؟ چون بعد از یه مدت سریع خالی میشه. بالای تصویر نوشته که باید دکمه های up و down رو بزنی ولی هیچ توفیری نمی کنه اون bar سریع خالی می شه! اگه می شه کمک کنید.
![]()
. ولی کار مشکلیه...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)