اونطوری فایده ای نداره ! واسه همه اعمال میشه !!!!اگه خودت server باشی با این دستور میتونی جاذبه زمین رو کم کنی Sv_gravity 100 در حالت معمولی sv_gravity 800 هستش .
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
اونطوری فایده ای نداره ! واسه همه اعمال میشه !!!!اگه خودت server باشی با این دستور میتونی جاذبه زمین رو کم کنی Sv_gravity 100 در حالت معمولی sv_gravity 800 هستش .
من هم چند تا چيز ميگم شايد بدردتون خورد
سي تي اگه ميخواد سريع به راه پله برسه عكس زير رو نگاه كنيد
رو جعبه دوم كه آبي كشيدم يكي ميشينه و بقيه از روش ميپرن و ميرن راه پلهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دم در B دو تا جعبه هست كه بينشون فلش بندازيد هر كي تونل باشه از حد معمولي فلش بيشتر كور ميشه مثل عكس زير و فلش رو جايي كه آبي كشيدم بندازيد
طرف راه پله يه جا هست كه ميتونيد بريد بالاشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول عكس زير رو ببينيد
اونجايي كه 1 نوشتم يكي ميشينه و يكي ميري رو سرش و ميپره بالا جايي كه زرد هست و ترور ها كه بيان از اونجا راحت ميزنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پايين A يه جعبه سبز هست كه يه ترفندي هست كه بمب ميره توي اون جعبه جوري كه نه كسي ميبينه و نه كسي صداش رو ميشنوه
براي اين ترفند سي تي رو اون جعبه ميشني و ترور روي سرش بمب ميكاره و سي تي هم كه بمب روي سرش هست شيفت رو نگه ميداره و آروم چپ و راست ميره تا بمب بره پايين
جعبه زير رو ميگم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در بيس ترور ها اگر اونجاي كه آبي كشيدم بين بين اون 2 تا جعبه شليك كنيد رد ميشه و پشتش هر كي باشه ضربه بهش ميخوره
در A اگر در جايي كه در عكس مخص كردم تير بزنيد كسي كه داره مياد بالا به طرف A (اونجايي كه يه جعبع سبز هم هست) تير بهش اثر ميكنه
در A اونجايي كه مشخص كرديم بچسبيد به ديوار جوري كه كسي از راه پله رد بشه شما رو نميبينه و راحت Knife ميشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بسه ديگه مغزم رو خالي كرديد
بچه اين ترفند هايي كه گفتم خدائي حاصل 3 سال گيم نت كانتر بازي كردن هست
![]()
دمت گرم اگر باز هم ميدوني بنويس ديگه.
چجوريه كه من يك دونه خشاب رو، رويه يكي خالي ميكنم نمي ميره ولي اون يك دونه تير ميزنه من ميميرم.
اين Camp كردن يعني چي؟!
خیلی ممنون light جان
اون احتمالا هدشاتت می کنه سعی کن بشتر به طرف سر تیر بزنیچجوريه كه من يك دونه خشاب رو، رويه يكي خالي ميكنم نمي ميره ولي اون يك دونه تير ميزنه من ميميرم.
اين Camp كردن يعني چي؟!
camp هم یعنی اینکه یه جا بشینی و تکون نخوری تا تیم مقابل که میان بزنیشون
مثلا اگر سیتی هستی بری تو یکی از بمب سایت ها کمپ کنی
من که از اولی خیلی خوشم اومد . خیلی هم به درد میخوره .
دومی رو هم میخواستم بگم که شما زحمتش رو کشیدی .
این ترفند دومی خیلی عالیه .
ولی درمورد سومی یه سئوالی دارم :
اون جای زرد رنگ کجاست ؟! وقتی بپره که جایی نمیره . میوفته پایین !!!
این چهارمی رو هم یکمی بیشتر توضیح بده . من نفهمیدم بایدچیکار کنم .
این 2 تای آخر هم خیلی به درد بخور بودن .
در مورد این سوال اول فکر کنم 2 نفری باید اجراش کنید ! یکی بشینه و یکی بپره بالاش و بره بالا
در مورد اون چهارمی این فیلم کامل توضیح میده !
آآآآآ
کسی می دونه چطوری میشه نردبان رو روی دیوار کشید ؟
کفففففففففففففف می کنیم !![]()
چندتا از اين ترفندها بايد دونفري باشه
بايد يكي اون لبه بشنيد و دومين نفر بپره روش
اين هم يه باگ ديگه
نرسيده به در B ُسمت راست دو تا جعبه هست كه بينشون فلش بندازيد كسي كه اول تونل (يعني مسير راش) فلش ميشه
بين اون دو تا جعبه فلش بندازيد
منتظر آموزشها بعدي باشيد
من دنبال مپ آشپزخانه ميگرد كسي داره ؟
همه چي بزرگه جز آدما و فقط تفنگ اسنايپ هست
یکی به ما اینو توضیح بده ؟بد جوری تو کفشم !
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)