باطریشو یه بار درار و بزار سر جاش بعد ببین روشن میشه ؟
اگه روشن نشد یه بار هم کاستومایز را بریز حتما روشن میشه بازم اگه نشد باید فلش کامل کنی !
راستی این احتمال هم وجود داره که باطری تموم شده باشه بزارش شارژ بشه بعد ببین روشن میشه ؟
باطریشو یه بار درار و بزار سر جاش بعد ببین روشن میشه ؟
اگه روشن نشد یه بار هم کاستومایز را بریز حتما روشن میشه بازم اگه نشد باید فلش کامل کنی !
راستی این احتمال هم وجود داره که باطری تموم شده باشه بزارش شارژ بشه بعد ببین روشن میشه ؟
Last edited by golmohammadi; 19-02-2008 at 12:15.
کاستومایز نمیدونم چیه از باتریش نیست امتحان کردم
سلام
اصلا میشه k800 رو هک کرد؟ اگه میشه لینک فایلهای هکش رو همراه با آموزش بذارین plz
با هک k800 چه چیزایی رو میشه تغییر داد؟![]()
آره - تغییر منو - افزایش صدا - تقویت دوربین - نصب پچ
داداش دمت گرم گفتی منم گفتم اگه کسی داره لینک کامل همراه با آموزشش رو بذاره چون دیگه خسته شدم اینقد گشتم.
plz plz plz![]()
من چطوری flash cable رو نصب کنم
cdندارم
خداييش اين كاري كه شما ميگي اصلا حسش نيست يعني من كه حسش نيست ولي تو همين انجمن سوني اريكسون هرجا اسم برنامه setool باشه آموزش هم هست.
چون حجم توضيحات زياده ميشه يك كار ديگه هم كرد شما هر تغييري كه ميخواستي انجام بدي يكي يكي بگو تا من بهت بگم چيكار كني ولي همش با هم خيلي زياده خودت هم گيج ميشي.
اول همين برنامه setool كه چند تا پست قبل گذاشتم دانلود كن تا به مراحل بعدي برسي.
شما اين فايل رو دانلود كن و بعد نصبش كن.
بعد كه اينو نصب كردي گوشيتو خاموش كن دكمه c رو نگهدار و كابل گوشي را وصل كن حالا وقتي نصب usb flash شروع شد next رو بزن خود به خود نصب ميشه
مسعود جان شما هم اين رو دانلود كن تا موقع نصبusb flash به مشكل بر نخوريکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داداش چی نصب میشه؟ من سر در نمیارم
دادش شما به من بگین با هکk800چه چیزایی رو میشه تغییر داد تا منم تک تک ازتو بپرسم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)