تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 306 از 376 اولاول ... 206256296302303304305306307308309310316356 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,051 به 3,060 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

یک چیزی داره جلوی دسترسی مستقیم نرم افزار تورنت به اینترنت رو می گیره ولی نمی دونم چیه....
    انتی ویروست کاسپر نیست؟

2. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

AB

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

یک چیزی داره جلوی دسترسی مستقیم نرم افزار تورنت به اینترنت رو می گیره ولی نمی دونم چیه....
    انتی ویروست کاسپر نیست؟
    کاسپره.ولی قبلا هم کاسپر بود و مشکلی نداشتم.نه به تنظیمات تورنت و نه کاسپر و نه فایروال ویندوز دست زدم.

کاسپرو اگزیت کردم بازم نشد.آنینیستال هم کردم فرقی نکرد.

به شرکت زنگ زدم گفتن در مورد تورنت نمیتونیم راهنمایی کنیم(البته فکر کنم نفهمید چی میگم خاست ضایع نشه گفت نمیتونیم راهنمایی کنیم).برای رپید شیر هم گفتن باید ماهی 10 تومن بدی آی پی ولید استاتیک بگیری.

داره خودمونی میشه moxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

@AB
    با این سایت یه تست انجام بده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از moxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

AB

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

کاسپره.ولی قبلا هم کاسپر بود و مشکلی نداشتم.نه به تنظیمات تورنت و نه کاسپر و نه فایروال ویندوز دست زدم.

کاسپرو اگزیت کردم بازم نشد.آنینیستال هم کردم فرقی نکرد.

به شرکت زنگ زدم گفتن در مورد تورنت نمیتونیم راهنمایی کنیم(البته فکر کنم نفهمید چی میگم خاست ضایع نشه گفت نمیتونیم راهنمایی کنیم).برای رپید شیر هم گفتن باید ماهی 10 تومن بدی آی پی ولید استاتیک بگیری.
    باز دستش درد نکنه که جوانمردانه اینو گفته.....
    من احتمال جدید می دم که مشکل بخاطر معتبر نبودن ای پی و نوع اتصالی است که شرکت باسه کاربراش تنظیم کرده باعث این مشکل شده. می تونی یک بار ای پی ولید بگیری ببینی مشکلت حل میشه یا نه؟

فعلا پیشنهاد دوست پایینی رو انجام بده ببین چه پیغامی میده ( من خودم موقع نوشتن گذاشتم تست کنه 5 دقیقه زمان خواسته....)
    @AB
    کد:

7. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

AB

تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

@AB
    کد:
    من احتمال جدید می دم که مشکل بخاطر معتبر نبودن ای پی و نوع اتصالی است که شرکت باسه کاربراش تنظیم کرده باعث این مشکل شده. می تونی یک بار ای پی ولید بگیری ببینی مشکلت حل میشه یا نه؟

فعلا پیشنهاد دوست پایینی رو انجام بده ببین چه پیغامی میده ( من خودم موقع نوشتن گذاشتم تست کنه 5 دقیقه زمان خواسته....)
    این که میگه مشکلی نداره.اینم نتیجش:

محتوای مخفی: نتیجه 

Is your upload traffic rate limited?

There is no indication that your ISP rate limits your uploads.
    However, some of the measurements were affected by noise, which limits Glasnost ability to detect rate limiting.
    Details:
    There is no indication that your ISP rate limits your BitTorrent uploads. In our tests, uploads using control flows achieved up to 179 Kbps while uploads using BitTorrent achieved up to 171 Kbps.
    There is no indication that your ISP rate limits uploads on port 6881 or 35876. In our tests, uploads on port 6881 achieved up to 179 Kbps while uploads on port 35876 achieved up to 158 Kbps.

Is your download traffic rate limited?

There is no indication that your ISP rate limits your downloads

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من از همون isp سرویس گرفتم که ab از اونجا سرویس گرفته . ip من هم شیر هست :

10. 2 کاربر از razmjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بابا مدیر دستت درد نکنه . می دونی ip ولد این isp چنده ؟ ماهی 10 تومن .

---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------

ab فارسی این برنامه رو نصب کن ببین چی می شه ؟ واسه ی من با انگلیسی ارور داد .

12. 2 کاربر از razmjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------

مگه سر گردنس بیام ماهی 10 تومن هم برای آی پی بدم.انگار ماهی 17 تومن کافیشون نیست.

این فارسی با پورت خودم:

اینم ترکی با پورت شما:

( یازیر آچیخ دییر دا.نی نیییم؟؟؟!!!)

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

تو بخش سرویس دهنده های پر سرعت تو تاپیک شهر یا سرویس دهنده مرتبط این مسئله رو بپرس ببین چی می گن خبرش رو باسه من بیا ( چون اولین باره من همچین چیزی می بینم )
    ZED2 جان بچه مردم رو آذار نده نمیشه . من هم این مشکل رو با مخابرات دارم. خیلی ساده تشریح میکنم/
    شما فکر کن ISP شما اومده یک ADSL گرفته با IP ولید حالا اون رو بین کاربراش با ip اینولد شر میکنه مثل زمانی که شما مودم رو روی pppoe میگذاری و چندتا pc دیگه هم کانکت میشن. حالا چرا پورتها بسته هست؟ چون در حقیقت شما با pc های دیگه شبکه هستید مثل یک شبکه لوکال اگر فایروال isp پورتها رو نبنده کاربرا می تونند به هم دیگه نفوذ کنند یا وارد درایوهای شر شده همدیگه بشه خلاصه کارهای بد بد بکنند واسه همینه اگر هم پورت فوروارد کنه باز هم مشکل پابرجاست.
    Last edited by sei_pm; 03-08-2010 at 18:49.

15. 2 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

این که میگه مشکلی نداره.اینم نتیجش:

محتوای مخفی: نتیجه 

However, some of the measurements were affected by noise, which limits Glasnost ability to detect rate limiting.
    Details:
    There is no indication that your ISP rate limits your BitTorrent uploads. In our tests, uploads using control flows achieved up to 179 Kbps while uploads using BitTorrent achieved up to 171 Kbps.
    There is no indication that your ISP rate limits uploads on port 6881 or 35876. In our tests, uploads on port 6881 achieved up to 179 Kbps while uploads on port 35876 achieved up to 158 Kbps.

There is no indication that your ISP rate limits your downloads
    من از همون isp سرویس گرفتم که ab از اونجا سرویس گرفته . ip من هم شیر هست :

مگه سر گردنس بیام ماهی 10 تومن هم برای آی پی بدم.انگار ماهی 17 تومن کافیشون نیست.

این فارسی با پورت خودم:

اینم ترکی با پورت شما:

( یازیر آچیخ دییر دا.نی نیییم؟؟؟!!!)
    بابا من پیشنهاد دادم دستور که ندادم ...خودم پول شارژم رو بزور بدست میارم.....
    razmjoo تشکر که اطلاع دادی....موقع فوروارد کردن پورت مسئله ای باسه شما پیش نیامد؟

تست منم جالب بود ( و البته با نوع سرویس دهی داتک و محدودیت هاش منطقی)

Your ISP appears to rate limit your downloads.
    ZED2 جان بچه مردم رو آذار نده نمیشه . من هم این مشکل رو با مخابرات دارم. خیلی ساده تشریح میکنم/
    شما فکر کن ISP شما اومده یک ADSL گرفته با IP ولید حالا اون رو بین کاربراش با ip اینولد شر میکنه مثل زمانی که شما مودم رو روی pppoe میگذاری و چندتا pc دیگه هم کانکت میشن. حالا چرا پورتها بسته هست؟ چون در حقیقت شما با pc های دیگه شبکه هستید مثل یک شبکه لوکال اگر فایروال isp پورتها رو نبنده کاربرا می تونند به هم دیگه نفوذ کنند یا وارد درایوهای شر شده همدیگه بشه خلاصه کارهای بد بد بکنند واسه همینه اگر هم پورت فوروارد کنه باز هم مشکل پابرجاست.
    ای کاش قبل از زدن پست و نقل قول کردن پستی که من نقل قول کرده بودم رو می خوندی چون سو تفاهم شده.
    کد:
    من سر مشکل معتبر یا نا معتبر بودن ip این حرف رو نزدم.
    سر موضوع دوم که باسه یک سری سایت ها یک ip با بخش اول 95 نشون میده

و باسه یک سری دیگر یک ip با 85 شروع میشه

بدون اینکه کانکشن قطع یا ریست شده باشه...اینو من اطلاعاتی ازش ندارم و اولین باره دارم می بینم ....
    اگر شما اطلاعاتی در این مورد دارین خوشحال می شم در اشتراک بگذارید

الان باسه پورت تو این سیستم ای پی غیر معتبر که شما گفتین الان یکی اینجا مشکل پورت نداره و یکی داره....
    Last edited by zed2; 03-08-2010 at 20:46.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •