اره vdsl شاتل هست کدوم شهر و منطقه هستی؟
اره vdsl شاتل هست کدوم شهر و منطقه هستی؟
شهر قم خیابان آذر. میگید مال شاتله یعنی مثلا مخابرات این منطقه رو vdsl نمیده؟ اختصاصی شاتل هستش دیگه؟
Last edited by indiaboy; 04-11-2020 at 12:32.
این کافو رو شاتل تجهیز کرده بعضی شرکتا با شاتل قرار بستن ک از تجهیزات شاتل استفاده کنن ممکنه آسیاتک باشه پیشگامان باشه پتیاک باشه یا هرشرکت دیگ ای ولی مخابرات کافوشو خودش تجهیز میکنه شاتل جدا تجهیز میکنه چون شاتل پنلش دزدی حجم داره اکثرا میرن سمت شاتل.راستی اگ تونستی عکس واضح از روبروی بگیر ک کافو کامل معلوم باشه مرسی
جدیدا شاتل یه مجوز گرفته از شرکت مخابرات که میتونه از کافو های vdsl یا فیبر شرکت مخابرات سرویس ارائه بده البته فعلا فقط در سطح شهر تهران
سرعتم قدیما رو 200 بود گفتم یه تست بگیرم؛ بردن بالاتر انگار
![]()
ما خونمون کابلاش فیبر نوریه
یعنی به غلط کردن افتادیم. فقط مجبوریم adsl مخابرات بگیریم و شرکت های دیگه نمیتونیم بگیریم. اینترنت مخابرات هم اولش خوب بود اما بعد یه مدت سرعتش اومد زیر 1 مگ و ادعا داشتند که یه لنگه سیم تلفنتون قطعه کلا!!
چشمتون روز بد نبینه الان td lte ایرانسل استفاده میکنیم!
خدا بده شانس
من 2 ساله دنبال فیبر نوریم ولی چون کافو سمت ما مسیه نمیتونم بکشم
سلام اگر تهران هستید میتونید از شاتل بگیرید جدیدا
برای من تو تست سرعت 500 هم میره ولی آپلود از 200 بالاتر نمیره که نشون میده نت روی 200 محدود هست و موقع دانلود از سایت های داخلی هم همین 200 رو میده و تست رو روی single mode می گیرم جدیدا سرعت پایین هست
این هم تو مودم همه باید چک کنن که پایین تر یا بالاتر از حدی که مودم گفته نباشه که تاثیرگذار هست، مثلا من یک سیپ فون گرفتم اومد اول فیوژن زد روی -30 بود که گفت اینجوری وصل نمیشه تلفن، الان هم روی -20 هست RX Optical Power
کدوم طرح رو داری؟ من 20 مگ 325 گیگ دارم رو 100ه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)