برای من که روی ایرانسل اجرا شد بعد از چند روز قطعی الان داخلی سرعت بازه خارجی حدود 512 کیلوبیت شده. قضیه جدیه
Sent from my iPhone using Tapatalk
برای من که روی ایرانسل اجرا شد بعد از چند روز قطعی الان داخلی سرعت بازه خارجی حدود 512 کیلوبیت شده. قضیه جدیه
Sent from my iPhone using Tapatalk
طبق پیوست فرهنگی باید بستر پهنای باند داخلی و خارجی جدا شده و پهنای باند خارجی محدود بشه که دقیقا همین هم داره اجرا میشه.
لطفا منبع بزارید ما هم بریم متن پیوست رو بخونیم.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
از ظهر وقتی میخوام با مودم کانکت بشم انتن میره!!
برای بقیه هم اینطوریه؟
مشهد دیر شروع کرد ولی پیشرفت خوبی پیدا کرده . دوستان 4g به سرعت 40مگابیت تا 120 گفته میشود که در ایران 3.75 (4g) 'میشود . h , +h نشانه 3.75 یا همان 4g است . rru 4g بسار گران هستند و راک ان ها قیمت چند صد میلیونی دارند. 4g در ایران یک شوخی هست. در امریکا بشترین سرعت روی موبایل در یک سلول 46 مگابیت است چه برسد به ایران. اطراف فرامرز در حال انتظار است تا 10 مهر کار تمام است.
در حال حاظر مناطق نزدیک فرامرز مثل سجاد،بهاران،میدان جانباز،استقلال آزادشهر و... نیومده؟؟نزدیکترین مناطقه به فرامرزکه تحهیز شده باشه کدوم خیابان هست؟؟ممنون
یه سوال دیگه تا همین 3-4 روز پیش 3g پیدا میشد ولی رجیستر نمیشد الان پیدا نمیشه چی شده؟
Last edited by mohammad.asghari; 05-09-2014 at 16:21.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط به وایمکس و LTE میشه گفت 4G
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
انتظارها به زودي به پايان ميرسد.... اميدوارم اين شروع تحولي در كل اينترنت كشور باشد.
برای منم پیدا نمیشه من فلکه برق هستم
دوست عزیز از هرمزگان خبری ندارید؟
هنوز اینجا شروع نکردن چرا؟ما خسته شدیم دیگه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)