اگه کامپیوترت بلوتوس داره میتونی کل کانتکت هاتو سند کنی و یا با برنامه My Phone Explorer میتونی از کل گوشی (SMS,Note,Contact,..) بک اپ بگیری
اگه کامپیوترت بلوتوس داره میتونی کل کانتکت هاتو سند کنی و یا با برنامه My Phone Explorer میتونی از کل گوشی (SMS,Note,Contact,..) بک اپ بگیری
من گوشی G502 دارم و با یک مشکل برخورد کردم که اعصاب و روانم را خراب میکنه.
وقتی گوشی را از طریق پورت USB به کامپیوتر وصل می کنم و روی حالت Mass Storage قرار میدم گوشی هنگ میکنه و مجبور می شم باتریش را خارج کنم و مجدد روشن کنم. دفعه ی بعدی که گوشی را به همون ترتیب وصل میکنم مشکلی نداره.
کسی می دونه مشکل از کجاست؟
ضمنا اگه کسی تمام درایور های این گوشی را سراغ داره اینجا بذاره.
با تشکر
ـــــــلام
عرض شودحضور دوستان گلم که یه سوال دارم که امیدوارم عزیزان اهل فن! جواب بدن.... متشکرم
یه گوشی سونی اریکسون K850 دارم که در حال حاضر با سیمکارت اعتباری همراه اول کار میکنه، مدتیه این گوشی خودبخود ریست میشه، گاهی اوقات در یکروز چندین بار این اتفاق میافته، بقول معروف که میگن به سبزه هم آراسته شد!!! یه چند وقتیه یهو وسط کار! گوشی پیغام میده که سیمکارت غیر فعال شده... که یا دوباره ریستارت میشه یا اگه زمان غیرفعال بودن سیمکارت طولانی بشه باید گوشی یه بار خاموش روشن بشه... یکی از رفقا میگه گوشی چنج شده هست، اگه این گفته صحت داشته باشه میخوام بدونم چرا این چند ماهه که گوشی دستمه این قضایا اتفاق نیفتاده و بتازگی اینجور شده و دیگه اینکه آیا اگه این گوشی بطور کامل یکبار از نو فلش بشه ممکنه مشکل حل بشه یا خیر؟؟؟
منتظر بذل لطف عزیزانم هستم
یاعلی
سلام
چنچ بودن که ربطی به این چیزا نداره ...
دوست عزيز به نظر من اين مشكل مربوطه به ضعف نرم افزاره ...
نرم افزار گوشي شما در واقع با فلش مجددا بازسازی ميشه
تا حالا فلش هم نکردین گوشی رو درســـته
موفق باشيد!![]()
باسلام
یکی لطف کنه بگه اینارو از کجای گوشیم پیدا کنم گوشیم k510i می خوام gprs رو فعال کنم
شما دوست عزیز اینجا رو بخونیـــد ...
موفق باشید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
باسلام سیم کارتم ایرانسل نیست دولتی ثابت این تنظیمات مال ایرانسل یا سیم کارت دولتی
ببخشید دوست عزیز اشتباه از من بود
واسه اینکه نپرسیدم سیم کارتتون چیـــه
شما سوالتون رو تو قسمت اپراتور ها بپرسی بهتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
موفق باشید!![]()
سلام دوستان من یک k750 دست دوم خریدم که از غذا صاحب اولیش phonr lock گوشیو یادش رفته خواهش می کنم کمکم کنید تا phonr lock گو شیم رو پیدا کنم در ضمن علاقه به پچ کردن گوشیم ندارم چون خیلیا رو دیدم که بعد از پچ کردن گوشیشون دیگه روشن نشدند خیلی منمونم![]()
دوســــت عزیز شما باید ببری تعمیرگاه هااا تا براتون با دستگاه باکس رمز رو پیدا کنـــه و بهتون بگـــه
همینجوری با دستکاری نمیتونی یا خودتون با برنامه هک (ستول) اگه بلد باشین میتونید راحت پیدا کنید
موفق باشید!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)