میک دار نمیخوام بیشتر به اون کلیدای Next , Play و ... نیاز دارم ...
میک دار نمیخوام بیشتر به اون کلیدای Next , Play و ... نیاز دارم ...
دوست عزیز
هیچ وقت هدفونهای بیسیم جای هدفونهای باسیم را پر نخواهند کرد. و اگه احتیاج خاصی به این قابلیت بی سیم بودن هدفون ندارید بهتره که مدل بی سیم نگیرید.
هندزفری بلوتوث جبرا یکی از برندهای خوب هست به خصوص همین مدلی که امکان اتصال هدفون جدا هم داره ولی از اون بهتر سونی مدل WM600 هست که از هر نظر بهتره و لی قیمتی که فروخته میشه به صرفه نیست.
برند جبرا اگه خاطرم باشه یک مدل هدست فول سایز هم داره که قیمتشون حدودآ 120 تومن هست اما کیفیت صداش رو تست نکردم.
فراموش نکنید که اگر بلوتوث خواستید بگیرید پلیرتون حتمآ باید حداقل ورژن 2 باشه تا با کیفیت بالا صدا پخش بشه.
این مدلی که انتخاب کردید را تست نکردم ولی فکر نمیکنم گزینه مناسبی برای شما باشه چون اکثر هدفونهای تو گوشی طوری درون کانال گوش قرار میگیرند که صدای محیط اطراف به سختی شنیده میشه و این امکان NC که روی این هدفون هست هزینه اضافه ای که شما دارید میدید.
متاسفانه اینجا مدلهای حرفه ای تو گوشی نیست و اگه شما قصد هزینه کردن 200 تومن دارید بهتره که سفارش بدید براتون از خارج بیارن و در غیر اینصورت انتخابهای شما محدود به چند مدل خاص از دو سه برندی که اینجا نمایندگی فعال دارند میشه مثلآ:
1. کریتیو مدل 630 و 635 و 830 جواب خودشون رو پس دادن و به قیمتشون به صرفه هستند
2. سونی xb40ex و ex300 از جمله هدفونهای پرفروش این برند هستن
3. AKG بیشتر ایربادهاش مطرح هستن تا توگوشی مثل K317 , K319
شما هم موفق باشید.
مرسی از جوابت .
خوب اگه بخوام بگم از اونور بیارن شما چه مدلی رو پیشنهاد میدین با توجه به نیازای من ؟
پس بیسیم نباشه چون این جبرا هست.
کنترلر iPhone هم تو اولویت نیست ولی اگه باشه خوب بهتره.
![]()
هست مدلهایی که کیفیت خوبی دارند و قیمت نه چندان زیاد مثل:
که دوستمون saxp دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا بعضی مدلهای برندهایی مثل سنهایزر و klipsch ,....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک پیشنهاد خوب برات دارم ولی تست نکردم چون داغ داغه و تازه تولید شده و از برندی هست که متخصص این دست هدفون ها هست.
Shure Se215 قیمتش 100 دلاره که 100 دلار هم هزینه پستش همون چیزی هست که شما میخواهی
اگه پسندتون نیست بگید تا مدلی دیگه بدم.
شما هم موفق باشید.
راستش اینترنتم قطع شد نشد جواب بدم.
از اونور آوردن زیاد برام هزینش نمیشه یعنی دوبرابر نمیشه
مثلا Klipsch s4i 100 دلاری 117 تومن تموم شد برام .
پس تا خود 200 دلار هم پیشنهاد بدی بد نیست
مثلا این چطوره ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این اصله؟! اگه باشه و دسته دوم نباشه رو هوا بزن غیر قابل باوره!!
به نظر مشکلی نداره . بعد این مدل 10vi با مدل 10 معمولیش رو شما میدونی چیه؟؟؟
فکر کنم تو این رنج این بهترین باشه. نه ؟
دوست عزیز
هدفون Ultimate Ears TripleFi 10 با قیمت 190$ فوق العاده هست ولی های این هدفون Roll-off خیلی زود داره پیشنهاد میکنم به جای اون Shure Se315 بگیر کیفیت صدای های این یکی از Ultimate Ears TripleFi 10 بهتره و هم قیمت پایین تری داره.
می تونی از دوستمون Heart Banger-97 درباره کیفیت صداش سوال کنی.
اگه بتونی 50 تا اضافه کنی westone um2 هدفون خوبی هست.
شما هم موفق باشید.
فرقشون توی میکروفونی هست که به مدل Vi اضافه شده.
شما هم موفق باشید.
Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 08:49. دليل: پست متوالی
خب درسته هدفونهای UE تو بم خیلی خوب نیستند ولی خب تفکیک پذیری فوقالعادهای دارند.
بسته به نوع موسیقی و سورسی هم که استفاده میکنی هم داره مثلا اگه کلاسیک گوش میدی به نظر من از SE530 فقید هم میتونه بهتر عمل کنه ولی خب برای کسی که همه چی گوش میده شور فراگیر تره
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)