تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 306 از 427 اولاول ... 206256296302303304305306307308309310316356406 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,051 به 3,060 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

1: ربطش اینه که شما میگی گوشی داغون میشه، ولی دوربین کاملا جدا از گوشیه!و ربطی به داخل گوشی نداره!
    2: من از روز اول هم فقط با فرچه لنز پاک کن تمیزش کردم، اما هیچ نتیجه ای نداره چون مرطب انگشت میره توش، و اون خط میندازه!
    4: اگه بخوای باد کولر و ... در نظر بگیری، پس میکروفون و بلندگوی اصلی و کوچیک که کاملا بازه و فقط یه توری باریک جلوشه اون چی میشه پس؟؟
    شما تا حالا این جمله به گوشت نخورده؟؟ : " سونی اریکسون گوشی زیادی ظریفه! به درد نمیخوره، نوکیا خوبه که سخت جونه! هر کاری کنی خراب نمیشه" (در حالی که همیشه اینجوری نیست) این حرفارو فقط تو ایران میشنوی...
    5:به فکر یه چاره باشیم
    6: این فوروم برای من مثل یه خوانوادهست تا بهمون فهش ندی ناراحت نمیشیم !
    7: خوشبختانه نه! من 100 بار گفتم بازم میگم، تو این قیمتها ،50 تومن هم بزاری روش، بالا تر و باحال تر از این گوشی پیدا نمیشه! هر گلی یه خاری داره...، این لنز هم خار این گوشیه
    فقط لطف کنی به اونایی که بهث مدلای دیگه رو میارن اینجا، به راه راست هدایتشون کنین چون کم کم داره این قسمت خراب میشه و شما بالاتر از مایی بالاخره

سلام به همگي دوستان عزيز...خوبيد که؟
    خوب مرسي اقاي derick عزيز
    کارت مي شه گفت بيشتر جالب هست تا مفيد ...ببين اون لنز فقط واسه اينکه يه چيزي واسه عکس گرفتن باشه نيست
    اون درواقع يه جور در هست تا داخل گوشي با هواي بيرون هيچ ارتباطي نداشته باشه..به هر حال کاره ديگه...گوشيت امد و افتاد تو اب هم نه..افتاد تو خاک..حالا که محافظ رو برداشتي راحت خاک مي ره تو گوشيت...
    به خاطر يه افتادن ساده بايد گوشي باز شه و گرد و خاک داخل گوشي گرفته شه....اين حالت ساده ترشه
    يه وقت بيفته داخل اب که واقعا بد مي شه...صدمه ي زيادي مي تونه اون اب به داخل گوشيت بزنه
    خود باز و بسته کردن الکی گوشی هم می تونه به گوشی صدمه بزنه حتی اگه همه کاراشو بلد و خوب انجام داده باشی
    ببين مهدي هم وقتي گفت وقتي به گوشيت صدمه وارد مکي شه منظورش همين بود.وگرنه هر کسي که يه بار گوشي رو باز کرده باشه مي دونه که دوربين توسط فقط يه کابل به بورد وصله و اين ربطي اصلا به اين بحث نداره!
    کلا کار جالبي هست...اما درد سر زيادي داره..کسي که اين کار رو مي کنه به شکل وسواسي بايد ديگه مراقب گوشيش باشه...

راستي...يه سري دوستان گفته بودن باطري هاشون 1 هفته دوام مياره ...ببينم باطريتون مال کره هست؟

شاد باشید

داره خودمونی میشه farzadtop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

13

سلام به بچه های خوب تاپیک
    قاب گوشی من بس که زمین خورده دیگه داره چهل تیکه می شه و گوشی من رو زشت کرده .حالا یه قاب فابریکی سونی اریکسون از دبی واسم آوردن و اینکه می ترسم موبایلم رو بدم به تعمیرات موبایلی ها که قابش رو عوض کنن . می ترسم چیزهایی دیگه اون رو هم واسم عوض کنن و یه گوشی قلابی بهم بندازن
    یه کسی پیدا نمیشه آموزش تصویری عوض کردن قاب سونی اریکسون و اینکه چه وسایلی واسه عوض کردنش می خواد آموزش بده
    خیلی ممنون
    این لطفتون رو هیچ وقت فراموش نمی کنم

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

قاب گوشی من بس که زمین خورده دیگه داره چهل تیکه می شه و گوشی من رو زشت کرده .حالا یه قاب فابریکی سونی اریکسون از دبی واسم آوردن و اینکه می ترسم موبایلم رو بدم به تعمیرات موبایلی ها که قابش رو عوض کنن . می ترسم چیزهایی دیگه اون رو هم واسم عوض کنن و یه گوشی قلابی بهم بندازن
    یه کسی پیدا نمیشه آموزش تصویری عوض کردن قاب سونی اریکسون و اینکه چه وسایلی واسه عوض کردنش می خواد آموزش بده
    خیلی ممنون
    دوست عزيز شما يه جا بده كه جلوي خودت قاب رو تعويض كنه و چيزي رو هم دست نزنه !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

9 بیچارگی و ....

کارت مي شه گفت بيشتر جالب هست تا مفيد ...ببين اون لنز فقط واسه اينکه يه چيزي واسه عکس گرفتن باشه نيست
    اون درواقع يه جور در هست تا داخل گوشي با هواي بيرون هيچ ارتباطي نداشته باشه..به هر حال کاره ديگه...گوشيت امد و افتاد تو اب هم نه..افتاد تو خاک..حالا که محافظ رو برداشتي راحت خاک مي ره تو گوشيت...
    به خاطر يه افتادن ساده بايد گوشي باز شه و گرد و خاک داخل گوشي گرفته شه....اين حالت ساده ترشه
    يه وقت بيفته داخل اب که واقعا بد مي شه...صدمه ي زيادي مي تونه اون اب به داخل گوشيت بزنه
    خود باز و بسته کردن الکی گوشی هم می تونه به گوشی صدمه بزنه حتی اگه همه کاراشو بلد و خوب انجام داده باشی
    ببين مهدي هم وقتي گفت وقتي به گوشيت صدمه وارد مکي شه منظورش همين بود.وگرنه هر کسي که يه بار گوشي رو باز کرده باشه مي دونه که دوربين توسط فقط يه کابل به بورد وصله و اين ربطي اصلا به اين بحث نداره!
    کلا کار جالبي هست...اما درد سر زيادي داره..کسي که اين کار رو مي کنه به شکل وسواسي بايد ديگه مراقب گوشيش باشه...

راستي...يه سري دوستان گفته بودن باطري هاشون 1 هفته دوام مياره ...ببينم باطريتون مال کره هست؟

شاد باشید
    بله آقا mostafa_khan... حرف شما درست، بله گرد و خاک پدر دوربین رو در میاره ولی قبول کن وقتی آدم میبینه کیفیت این دوربین این همه میاد پایین فقط به خاطر این یه تیکه تلق... میگه درش بیارم بهتره... البته من همینجوری بازش نمیخوام بذارم، به فکر چاره ام... من خودم رو گوشی خیلی حساسم، ولی از قاب کریستالی متنفرم، تا حالا هم یه بار نشده گوشی از دستم بیفته! درباره باتری هم بگم بله! مال منم کره-ست ولی 1 هفته کامل دووم میاره، با حرف زدن و بازی کردن... روش نوشته Made in korea finishedin malasya
    درضمن شما که این چند وقته کم پیدایی، بخش w810 انگار سوت و کوره... باش، خوش باشیم

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خیلی ممنون
    دوست عزیز گرامی اینجا رو ببین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    عکسا مال 750 هست . 810 هم تقریبا همینجوریه . یه تاپیک هم بود ویژه 810 اما پیداش نکردم .
    اصولا کار راحتیه . اگر پشت و روشو عوض کنی کافیه و 3 دقیقه بیشتر طول نمیکشه . با شاسی اش کار نداشته باش که خیلی دنگ و فنگ داره . این پیشنهاد منه.
    من با دوتا پیچگشتی دو پهلو بازش کردم یکی کوچکتر و یکی بزرگتر . از این ساعتی ها . دنبال آچار ستاره ای هم نباش که نیاز نداری .فقط دقت کن که پیچگشتی رو خوب فشار بدی که لیز نخوره در بیاد و جاش خط بیفته.
    Last edited by nakhordemast; 11-06-2007 at 18:12.

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شاد باشید
    فقط این مصطفی خان حرفای منو میفهمه به خداش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

عزیزم اینی که گفتی همه تماسها روشامل میشه نه فقط یه نفر رو؟؟؟؟
    مي توني انتقال تماس به شرط اشغال بودن بدي (بايد به يه شماره الكي يا مبايل خاموش دايورت كني)وقتي شماره طرف رو ديدي سريع رد بدي نذاري بيشتر از يه زنگ بخوره وقتي رد دادي بيزي ميشه سريع ميره به پيام قطع يا خاموشي
    اگه هم خيلي مهمه برات بدون درد سربرو گوشيتوعوض كن به مدلهايي كه لسيت سياه دارن

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

ببخشید راهی هست که بشه اس ام اس بیشتری توی گوشیمون ذخیره کنیم؟

آخر فروم باز adamhesaby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    مشهد سمت راست

پيش فرض

ببخشید راهی هست که بشه اس ام اس بیشتری توی گوشیمون ذخیره کنیم؟
    متاسفانه توی و810 نمیشه همچین کاری رو کرد

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خیلی ممنون
    سلام دوست عزیز
    اموزشش تو تاپیک بوده...اگه سرچ کنی پیدا می کنید...راستش اگه می خواستی فقط باز کردن قاب رو و تعویض یه چیزی مثل تعویض کی پد رو می خواستی من اموزشش رو داشتم ...
    من می گم شما برو بده یه جای مطمئن واست عوض کنه....منم اشالله بعدها یه اموزش مفصل و خیلی عالی با بالغ بر 30-40 عکس رو می گذارم تو تاپیک هم اینجا هم مرجع نکات
    اما چون طول می کشه...شما هم الان لازمش داری...پیشنهادم اینه که شما ببری تعمیراتی برات این کار رو کنن...در ضمن اگه اون تاپیک اموزش تعویض قابم پیدا کردی...خیلی کامل نیست خیلی خلاصه وار گفته(حدود 18 عکس بود)...شاید در حال تعویض قاب به مشکل بر بخوری
    در مورد پیچ گوشتی ها هم من بار ها گفتم...دوتا پیچ گوشتی می خواد که باید تهیش کنی....یکیش خورشیدی و دیگه یه پیچ گوشتیه سادست

بله آقا mostafa_khan... حرف شما درست، بله گرد و خاک پدر دوربین رو در میاره ولی قبول کن وقتی آدم میبینه کیفیت این دوربین این همه میاد پایین فقط به خاطر این یه تیکه تلق... میگه درش بیارم بهتره... البته من همینجوری بازش نمیخوام بذارم، به فکر چاره ام... من خودم رو گوشی خیلی حساسم، ولی از قاب کریستالی متنفرم، تا حالا هم یه بار نشده گوشی از دستم بیفته! درباره باتری هم بگم بله! مال منم کره-ست ولی 1 هفته کامل دووم میاره، با حرف زدن و بازی کردن... روش نوشته Made in korea finishedin malasya
    درضمن شما که این چند وقته کم پیدایی، بخش w810 انگار سوت و کوره... باش، خوش باشیم
    مرسی derick ..من خیلی وقته دارم درباره ی باطری ها نظر سنجی و اطلاعات جمع اوری می کنم
    حالا بعد مدت ها به این رسیدم که درسته که باطری استانداردی که خود شرکت تو سایتها اعلام کرده باید مال چین باشه...اما باطری های ساخت کره وپایان از مالزی بسیار بهتر عمر می کنن....یه عمر 7 روزه فوق العاده هست
    البته من خیلی بازی می کنم هر وقت فرصت داشته باشم...واسم اگه 3 روزم دوام بیاره ایدال هستش
    اشالله بعد امتحانا منم باطری گوشیم رو عوض می کنم....راستی قیمت باطری چنده؟قیمت دارین بهم بگین که من از عالم ادم بی خبرم این روزا!!!!
    قربونت عزیز...نظر لطفته...اره خداییش خیلی زیاد تو فروم بودم...اما الان ماشالله تاپیک خیلی خوب داره پیش می ره

فقط این مصطفی خان حرفای منو میفهمه به خداش
    قربونت مهدی جون
    شاد باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •