برای آپدیت 1.2.5 ، لینک دانلود داری؟
از سایت مودینگ وی هر کاری کردم دان نشد.
لطفا یه لینک خوب واسه ی دانلود اون فایل Alll In One که حجم 660 مگ داره بدید...
درجه ی سختی بازی برای من روی Legendary هست...
من یه مشکلی با کریر فیفا 14 دارم
با رئال بازی می کنم روی درجه legendary
مشکل اینه که بارسلونا با اینکه کریس رونالدو هم بهش دادم ، بالوتلی هم داره ولی همیشه 3-4 جدوله ، حتی اتلتیکو مادرید هم بهتر از بارساست!
چرا اینطوریه؟ رقابت بی مزه شده
خیلی خوشحالم که ما جایگاه خوبی نداریم . ار این بهتر نمیشه
لیگ ایرانو چه به این غلطا
پس فردا لیگ ایران بیاد تو بازی میخواد منشور احلاقی راه بندازه تو بازی![]()
فکر کنم شماها یا خیلی قوی هستید یا از بس پچ مچ نصب کردید بازیتون خراب شده
لجند فیفا 14 خیلی سختتر از لجند فیفا 13 هست من هم لجند فیفا 13 رو بیشتر اوقات میبردم
ولی تو 14 اینطوری نیست و البته خیلی هم بازی کردم
لجند 14 دقیقا همیشه مثل اون 10 دقیقه ی پایانی بازیها با لجند فیفا 13 بازی میکنه زمانی که عقب میفتاد و قدرت سرعت و پوزیشن و مارکینگش به طرز عجیبی میرفت بالا الان هم به جای 10 دقیقه 90 دقیقه اونطوری بازی میکنه
عجیبه که میگید لجند 14 خیلی آسونه!
البته من تنها نیستم دوستان نزدیکمم که اتفاقا خودم فیفاشونو فقط آپدیت رسمی کردم حرفهای منو تایید میکنند
واسه سختی های بازی تو کریر و غیر طبیعی بودن کریر یه پچ اومده که توش نوشته یه سری مشکلات کریر رو درست میکنه .
همون مشکلاتی که همه میگن . دیگه حالا نمیدونم درست کار میکنه یا نه . من خودم که دیگه کریر نمیزنم و نصبش نکردم اما باید پچ خوبی باشه . نوشته با MWM هم سازگاره .
این ادرس صفحه پچ : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ربطی به پچ های اضافی نداره . چون گیم پلی رو که اپدیت نمیکنن . فقط ظاهریه . کلا همش به خاطر عادته . الیته کسی هم نگفت خیلی اسونه . در واقع منظور از اسونی اینه که راحت تر میشه برد . وگرنه سختیش که سخته . لااقل در حد ورلدکلاس فیفا 13 هستش دیگه .
فیفا 14 از همون اول حتی موقع دمو هم که اومد پر از باگ و نقطه ضعف بود که معلوم بود یه کم که بازی کنی گل زدن از یه سری روش ها واست اسونتر میشه .
در ضمن هر چی هم تیمهای رده پایین تر بازی کنی بازی واست سخت تره . چون تقریبا همه تیمها از رئال گرفته تا المریا و لاس پالماس و ... همه یه جور بازی میکنن و شیوه بازی cpu دیگه لو رفته و بهش عادت کردیم .
Last edited by Gregar; 22-12-2013 at 15:54.
مرسی، یدونه ای!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)