تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 306 از 720 اولاول ... 206256296302303304305306307308309310316356406 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,051 به 3,060 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه kayhanm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آخرش چطور شد؟
    این ----- داخلی به آنتن معمولی وصل میشه یا به د ی ش ما هوار ه؟؟؟
    اگه کسی خریده و ----T داره و به د ی ش وصل میشه روی یو تل س ت w 3 A یه مجانی به اسم HD1 هست که سه بعدی هم هست روی اون امتحانش بکنید ببینم 3D جواب میده یا نه(درسته جاش اینجا نیست،اما لازمه که بدونیم )چون یه ----- دارای پرت اچ دی ام آی 1.4 که سه بعدی هم باشه زیر 250 نیست
    سپاس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من اينترنت adsl دارم . سيم اينترنت رووصل كردم بهش و بعد از آپديت نرم افزارش تونستم استفاده كنم . تو قسمت viera conection ميتوني از facebook , youtube ... استفاده كني . سرعت اينترنت من 512 است . ولي اصلا با سرعت كارباتلويزيون حال نكردم . خيلي كند بود . بيخيالش شدم .
    عزيزجان، پنل شما سرى R هستش؟ در اينصورت مراحل اتصال به اينترنتو دقيقتر توضيح ميدين؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

کسی دقیق میدونه پانا مدل 42vt30 و 50vt30 ساخت کدام کشورند؟آیا از نظر کیفیت تصویر و غیره فرقی هم با هم دارند؟

داره خودمونی میشه manaminjamkharam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

آخرش چطور شد؟
    سپاس
    --- مخفف Digital Video Broadcasting یا پخش ویدئویی دیجیتال هستکه شامل زیر مجموعه های ----CI, ----SI, ----C, ----S, ----T است .

----t
    مخفف ----Terrestial است و برای ارسال تصاویر دیجیتال از طریق آنتن های مرکزی زمینی از صدا سیما هست.پس برای دریافت سیگنال هاش باید آنتن های معمولی داشت.

----s
    مخفف ----Satellite است . که تصاویر از طریق ماهواره هایی که توی مدار زمین هستند ارسال می شه و برای گرفتن سیگنال هاشون نیاز به بشقاب ماهواره ای یا همون دیش هست

----c هم که اصلا توی ایران نیست فعلا . ارسال تصاویر از طریق کابل بطور مسقیم از مراکز مختلف به خونه ها هست و آنتن یا دیش کلا نمی خواد ( مال شهرهای خیلی شلوغ و آپارتمانی و آسمان خراش ها و ... هست )

گیرنده ی دیجیتال داخلی تلویزیون هایی هم که وارد ایران می شه ----T هست پس نیاز به آنتن هوایی داره نه دیش.
    با تشکر

Last edited by manaminjamkharam; 04-12-2011 at 20:35.

5. 5 کاربر از manaminjamkharam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

آخرش چطور شد؟
    اگه کسی خریده و ----T داره و به د ی ش وصل میشه روی یو تل س ت w 3 A یه مجانی به اسم HD1 هست که سه بعدی هم هست روی اون امتحانش بکنید ببینم 3D جواب میده یا نه(درسته جاش اینجا نیست،اما لازمه که بدونیم )چون یه ----- دارای پرت اچ دی ام آی 1.4 که سه بعدی هم باشه زیر 250 نیست
    سپاس
    'گیرنده های داخلی از نوع ----T اند که امواج دیجیتال زمینی رو می گیرند و باید به آنتن هوایی وصل بشن.
    نمونه های از VT30 که ----S ( ما.هوا.ره) دارند و به دیش متصل میشن سریهای E و B اروپا هستند که اینجا پیدا نمیشن.

7. 3 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    من یه سوال داشتم که به احتمال زیاد راجعبش بحث شده ولی من از "جست و جو در این تاپیک" نتونستم پیداش کنم.
    تو پلاسما ها این ضعف وجود داره که نماشی یه آرم یه یک عکس ثابت ممکنه یه سایه روی پنل ایجاد کنه
    می خواست بدونم این قضیه برای این سری از پلاسما های پاناسونیک هم هنوز مشکل سازه ؟
    چون من شنیدم که تو سری های جدید از سیستم هایی استفاده شده که مانع این مشکل بشن !
    توی این سری ها هم لازمه که توی 100 یه 200 ساعت اول استفاده حساسیت هایی به خرج داده بشه ؟

9. این کاربر از Philosophient بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام من هر دو پلاسمای سامسونگ که گفتید رو اینجا تو بوشهر دیدم

---------- Post added at 01:07 AM ---------- Previous post was at 01:05 AM ----------

راستی اگه سری r گیرنده داخلی داره سری m هم اسمارت هست

11. 2 کاربر از delmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

Neo plasma باشه ولی‌ 3D نباشه اومده ایران؟ اسم مدلش چیه؟ اگه نیستش کی‌ میاد و قیمتش حدوداً چند می‌شه؟ ۵۰ اینچ

از قیمت بدون گارانتی p50st30 خبری در دست نیست؟

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

از یه تعمیرکارفنی تلویزیون پرسیدم گفت گیرنده خارجی HD که بگیری هیچ ربطی به تیونر داخلی نداره وتصویر رو با کیفیت یکسان میشه دید.

14. این کاربر از mzy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

Neo plasma باشه ولی‌ 3D نباشه اومده ایران؟ اسم مدلش چیه؟ اگه نیستش کی‌ میاد و قیمتش حدوداً چند می‌شه؟ ۵۰ اینچ

از قیمت بدون گارانتی p50st30 خبری در دست نیست؟
    خیر دوست عزیز تو مدلهای 2011 همچین مدلی نبود

16. این کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •