تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 306 از 328 اولاول ... 206256296302303304305306307308309310316 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,051 به 3,060 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کارلوس هنريکه کاسيميرو هافبک 21 ساله ژانويه 2013 با امضاي قراردادي قرضي از تيم سائوپائولو به رئال پيوست اما با صلاحديد کادرفني در تيم دوم باشگاه به بازي گرفته شد.

کاسيميرو تنها در آوريل 2013 در ديدار با رئال بتيس در ترکيب اصلي رئال مادريد مورد استفاده قرار گرفت.باشگاه رئال اعلام کرد پس از چند ماه حضور اين بازيکن در تيم رئال مادريد ب با او قرارداد دائمي 4 ساله امضا کرده است. مبلغ قرارداد اعلام نشد.

وي دومين خريد فصل جديد رئال مادريد پس از دني کارباخال مدافع اسپانيايي از بايرلورکوزن محسوب مي شود.

2. 10 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

تنها مشكل مورينيو با كريستيانو رونالدو چه بود؟

مورينيو كه اخيرا رئال مادريد را ترك كرده تا به تيم سابقش يعني چلسي بازگردد در مصاحبه با يك شبكه تلويزيوني اسپانيا در مورد رابطه اش با رونالدو گفت

رونالدو در سال 2009 در ازاي 90 ميليون يورو از منچستريونايتد به رئال مادريد پيوست و در اين تيم زير نظر مورينيو موفقيت هاي جديدي را تجربه كرد.
    مورينيو كه اخيرا رئال مادريد را ترك كرده تا به تيم سابقش يعني چلسي بازگردد در مصاحبه با يك شبكه تلويزيوني اسپانيا در مورد رابطه اش با رونالدو گفت كه او زياد انتقادپذير نيست.
    وي اظهار داشت: من فقط يك مشكل با او داشتم. خيلي ساده، خيلي اساسي، وقتي يك مربي از ديدگاه تاكتيكي از بازيكني انتقاد مي كند به دنبال پيشرفت اوست. ولي رونالدو زياد اين انتقادها را قبول نمي كرد شايد به خاطر اينكه فكر مي كند همه چيز را مي داند و مربي نمي تواند كمك بيشتري به او بكند.
    اين مربي پرتغالي افزود:‌ كريستيانو سه فصل فوق العاده را با من داشت ولي نمي دانم اين بهترين عملكرد او است يا نه چون قبل از آن دوران فوق العاده اي را هم در منچستريونايتد داشت. ما شرايط خيلي خوبي را از نظر تاكتيكي براي او فراهم كرديم تا بتواند تمام استعداد خود را به نمايش بگذارد و آنها را به ركوردهاي جديد و گل تبديل كند.
    رئال مادريد در فصل گذشته نتوانست در هيچ مسابقه اي به قهرماني برسد. همين امر و از سوي ديگر دو دستگي در رختكن اين تيم موجب شد شايعاتي در مورد احتمال جدايي رونالدو منتشر شود.
    با وجود اين فلورنتينو پرز رييس باشگاه رئال مادريد اعلام كرد كه او در پايتخت اسپانيا خواهد ماند.
    وي در گفت و گو با روزنامه ال موندو گفت: نمي توان روي رونالدو قيمت گذاشت. ما مي خواهيم با هم به دهمين عنوان قهرماني در اروپا برسيم و او در آن فينال گل بزند

90/منبع.

4. این کاربر از شاهزاده خانوم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

در حاشیه صحبت های اخیر اینیستا و ژاوی در مورد مورینیو و رئال در این دوره سه ساله و "ضربه زدن به فوتبال اسپانیا" بعد از جواب مورینیو، این بار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم اظهار نظر کرده.

پرز: "من درک می کنم که ژاوی و اینیستا از دست مورینیو خسته شدند، آنها حتی یک بازی از پنج رویارویی اخیر مقابل ما را پیروز نشدند."

"انتقاد کردن از رقیب خود در زمانی که نمی توانید در مقابل آنها پیروز باشید استراتژی خوبی نیست."

"بارسلونا قبل از حضور مورینیو در بازی های خود مقابل مادرید پیروز بودند اما بعد از آن مورینیو به باشگاه آمد (و شرایط عوض شد). بنابراین صحبت های ژوزه را تایید می کنم."

...

البته من قصد دخالت در بحث دوستان رئالی و علاقشون به مورینیو رو ندارم چون اصولا وقتی طرفدار رئال نیستم رابطه طرفدارای رئال و مورینیو رو هم درک نمیکنم
    اما
    مصاحبه های مورینیو بعد از رفتنش به چلسی در مورد رئال و البته حذف معنوی رئال از کارنامه مربیگری خودش با اسم بردن ویژه از چلسی و اینتر، باید برای طرفداران رئال جای تامل داشته باشه
    علیرضای عزیز البته از زمان پستت چند روزی می گذره ولی برای یه بحث دوستانه هیچ وقت دیر نیست
    رابطه هواداری رئال با مورینیو که رابطه خیلی پیچیده ای هست، طیف بزرگی که در عین تناقض از نفرت زیاد تا علاقه رو شامل میشه!
    نظر شخصی من بیشتر یه حالت "احترام و تشکر" هست به این خاطر که به عنوان یه هوادار احساس می کنم واقعا تلاشش رو کرد و نسبتا هم موفق بود.
    اون علاقه افراطی که شاید بعضی ها داشته باشند رو هیچ وقت نداشتم به دلائل مختلف؛ مثلا من شخصیتی مثل هاینکس یا هیتسفیلد رو واقعا از صمیم قلب دوست دارم
    ولی در مورد مورینیو بیشتر به این شکله که به خاطر اخلاق حرفه ای، وقت گذاشتن، نظم و خصوصیات مثبت زیاد دیگه ای که داشت احترام می گذارم و مسلما از جدا شدنش
    خوشحال نمیشم.

اما در مورد صحبتت یعنی "حذف معنوی از کارنامه" موافق نیستم و این صحبت رو بیشتر پیچ و تاب دادن کلمه ها می دونم جوری که از معنی واقعی صحبت ها دور میشیم.
    لفظی که مورینیو به کار برده "My Greatest Passions" بود که خیلی ترکیب قوی هست برای ابراز احساسات، یعنی مورینیو گفته بود در طول دوران مربیگریم دو تا باشگاه بودن
    که احساسات خیلی زیادی نسبت به اونها دارم، چلسی و اینتر.
    وقتی واقع بینانه به قضایا نگاه کنیم این علاقه و پیوند عاطفی زیاد چجوری شکل می گیره؟ با ارتباطی که از کارکنان اون تیم، جو حاکم بر اون تیم، مردم، رسانه ها و ... گرفته
    میشه و خب خیلی راحت میشه گفت جو اسپانیا(از مادریدی ها گرفته تا بقیه) به نفع مورینیو نبود، اختلاف نظرها زیاد بود، جوسازی ها زیاد بود، خیلی ها(که شامل افراد درون
    باشگاه هم میشه) درست یا نادرست می خواستند مورینیو دیگه در تیم ادامه نده و خب وقتی شخصی توی همچین جوی قرار داشته بشه نمی تونه از "علاقه افراطی"
    (که یک ارتباط دو طرفه هست) صحبت کنه ولی اینکه این رو بیایم و به "حذف معنوی" تعبیر کنیم فکر نمی کنم ارتباطی با اصل صحبت داشته باشه. مثلا مورینیو توی مصاحبه
    دیروزش درباره دوران حضورش در باشگاه گفت: It was a fantastic time for me + I can say with pride that I managed a big club like Madrid( حذف معنوی؟ )

یه دلیل دیگه هم می تونه مقیاس باشگاه ها باشه که روی سطح روابط(درجه نزدیکی) و از طرف مقابل تعداد بدخواه ها تاثیر بگذاره، چلسی باشگاهی بود که قبل از حضور
    مورینیو فقط یکبار در 50 سال قبل از اون قهرمان لیگ برتر شده بود و با حضور مورینیو دو قهرمانی متوالی به دست آورد، یعنی یک دستاورد فوق العاده برای باشگاه چلسی
    چیزی که هوادارانش در اون زمان شاید حتی خوابش رو هم نمی دیدند و مسلما به همون نسبت شدت علاقه به مورینیو از طرف فوتبالی های سابق چلسی و مردم لندن
    چند برابر شد، یا توی اینتر همین قضیه با شدت کمتری به وجود اومد، اینتری که نزدیک به 45 سال رنگ قهرمانی اروپا رو ندیده بود، یکدفعه برنده ی سه گانه شد...
    این می تونه متناظر باشه با اینکه مثلا شما توی شرکتی کار می کنید با افرادی که باهاشون ارتباط خوبی دارید و از همه چیز راضی هستید ولی یک دفعه به یک شرکت خیلی
    بزرگتر مشغول به کار بشید، جایی که در عین شهرت بیشتر تقاضا به مراتب بالاتره، سطح انتقادات، حواشی، مشکلات، دشمنی ها و ... بسیار بیشتره، در حالی که علاقه به
    شکل دو طرفه توی اون محیط کوچکتر به مراتب بیشتر بود و روابط نزدیک تر. (البته این یک قیاسه برای نشون دادن شرایط و لزوما از همه نظر درست نیست.)

سوالی که برای من به شخصه پیش اومد این بود که چرا از پورتو که بدون شک از نظر کسب موفقیت، موفق ترین دوران مورینیو بوده و البته تیمی از کشور خودش(پرتغال)، اسم نبرده؟

6. 10 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مودريچ: به ترک رئال حتي فکر هم نکردم

هافبک رئال مادريد اعلام کرد که به ترک اين تيم فکر هم نمي‌کند.

لوکا مودريچ با وجود شايعاتي که در خصوص پيوستن او به چلسي وجود دارد، آينده خود را در رئال مادريد مي‌بيند.

به گزارش فارس، وي در گفت‌و‌گو با سان تأييد کرد که از رفتن مورينيو ناراحت شده است و افزود: به امکان خروجم از مادريد در تابستان حتي فکر هم نمي‌کنم اما برخي باشگاه‌ها پيشنهاداتي را مطرح کرده‌اند.

هافبک رئال مادريد ادامه داد: هر بچه‌اي که فوتبال بازي مي‌کند روياي حضور در رئال مادريد را دارد. براي من هم همين‌طور است.

وي خاطرنشان کرد: مطمئنا وقتي مورينيو رفت، ناراحت شدم. او کسي بود که روي آمدن من به مادريد پافشاري کرد. او سرمربي فوق‌العاده‌اي است و افتخار مي‌کنم که با او کار کرده‌ام. مورينيو واقعا مرا تحت تأثير قرار داد. بازي در تيم او و صحبت کردن در باره فوتبال با مورينيو واقعا مايه خوشحالي است. برايش در چلسي آرزوي موفقيت مي‌کنم.

منبع: ورزش 3

************************************************** ***********************************

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( 1 بر 0 برد و گل رو رونالدو زد)

[حذف شد]
    Last edited by Ezel; 12-06-2013 at 23:07. دليل: زمینه ساز حاشیه

8. 8 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض پرس: دلیل ناراحتی چابی و اینیستا از مورینیو را درک می کنم؛ آنها مدتهاست مارا نبرده اند

نگفته بودم، باید بگویم که گزینه دیگری را هم مدنظر داریم

سایت گل- فلورنتینو پرس رئیس باشگاه رئال مادرید در گفتگو با برنامه «فوتبولروس» مارکا تی وی، به بررسی شرایط کنونی تیمش پرداخته

دراینجا می توانید گزیده ای از صحبت های پرس را به گزارش روزنامه مارکا مطالعه کنید

*زیدان:من اطمینان خاطر می دهم که زیدان همه چیز را می داند. او بازیکنان خوب تمام تیم ها در ایتالیا و فرانسه را می شناسد. چیزی که او دوست دارد این است که سرمربی باشد و می تواند سرمربی تیم جوانان باشدو یا اینکه در پست مدیر ورزشی و یا دستیار سرمربی تیم اصلی مشغول به کار شود؛ حالا خواهیم دید

*مورینیو و بارسا: من چابی و اینیستا وناراحتی شان از مورینیو را درک می کنم. در 5 بازی اخیر آنها نتوانستند در هیچ بازی ای به پیروزی برسند.این استراتژی خوبی نیست که تیمی که به پیروزی نمی رسد، علیه تیم دیگر انتقاد کند.(او درحالی این صحبت ها را مطرح کرد که چابی و اینیستا اخیرا علیه مورینیو صحبت هایی را برزبان آورده بودند) . آن دوره که بارسلونادرتمام بازیها مقابل رئال به پیروزی می رسید، با آمدن مورینیو پایان یافت.او در صحبت هایی که برزبان آورده، حق داشته

*سرمربی آتی رئال: باید ببینیم که سران پاری سن ژرمن درمورد آنچلوتی چه تصمیمی خواهند گرفت. در مورد برنامه بی باشگاه ، اگر تا قبل از این نگفته بودم، باید بگویم که گزینه دیگری را هم مدنظر داریم

*گرث بیل: مادریدی ها همیشه بهترین ها را می خواهند.تاتنهام تیم دوست ماست ولی قبل از هرچیزی باید ببینیم که چه کسی سرمربی تیم ما خواهد بودو بعد از آن درموردتیم جدیدمان تصمیم گیری کنیم

*تمدید قرارداد رونالدو: کریستیانو می تواند در رئال مادرید بازنشسته شود؛ این حالت طبیعی پیش روست

*ایکر کاسیاس: رسانه هایی هستند که برای کمک کردن، آسیب می رسانند و برخی از این رسانه ها به ایکر آسیب وارد کرده اند
    * فقط میخواستن صدای رئیس رو در بیارن!

10. 9 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دوستان یه سوال فنی

به طور یادتون هست یه مهاجم نوک به اسم موراتا داریم (( یه چند بازی فکر کنم بازی کرده ))
    کسی خبر داره اوضاعش چه شکلیه ؟؟ تیم ب بازی میکنه ؟؟

آخه یه بار بازیش رو دیدم خوب به نظر می اومد

12. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان یه سوال فنی

به طور یادتون هست یه مهاجم نوک به اسم موراتا داریم (( یه چند بازی فکر کنم بازی کرده ))

موراتا با تیم زیر ۲۱ ساله های اسپانیا در حال بازی در مسابقات قهرمانی اروپاست.

اصلاح کنم، موراتا تقریبا ۴۴ دقیقه برای تیم ملی زیر ۲۱ ساله اسپانیا در این دوره از مسابقات بازی کرده، که ۲ گل در دو بازی (مقابل آلمان و روسیه) به ثمر رسونده. که در نهایت هم هر دو بازی رو با تک گل اون برنده شدن.

14. 6 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان یه سوال فنی

بازیکن بدی نیست
    ولی هم کم تجربه هست و هم یکم کنده
    رئال تیم سرعتیه باید بازیکناش هم سرعت داشته باشه
    یه چندسالی دیگه روش کار کنن خوب میشه

16. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

راموس: کاسیاس یک الگو برای اسپانیا و رئال است

کاسیاس که در ماه ژانویه دچار مصدومیت شد، بقیه فصل را به دلیل عملکرد خوب دیه گو لوپس، دروازه جدید رئال، نیمکت نشین بود.
    سایت گل- سرخیو راموس، مدافع رئال و تیم ملی اسپانیا، اعلام کرد که کاسیاس یک نماد برای باشگاه رئال و همچنین تیم ملی این کشور است.
    کاسیاس که در ماه ژانویه دچار مصدومیت شد، بقیه فصل را به دلیل عملکرد خوب دیه گو لوپس، دروازه جدید رئال، نیمکت نشین بود.
    با این وجود، او همچنین دروازه بان اول اسپانیا در رقابت های جام کنفدراسیون هاست و راموس معتقد است که او از بازگشت به میادین لذت خواهد برد.
    او در گفتگو با نشریه آ.اس گفت:" ایکر یک نماد برای اسپانیا و رئال است؛ دل همه ما برای حضور او در زمین تنگ شده بود.
    من می بینم که او با اشتیاق تمرین می کند تا به میادین برگردد. برای من و او، بازی کردن برای اسپانیا همیشه غرور آمیز است و مطمئنا برای ایکر، بازی کردن برای تیم ملی، بعد از چند ماه دوری از میادین، بسیار لذت بخش خواهد بود."
    راموس همچنین تاکید کرد که اسپانیا مصمم هستند تا در جام کنفدراسیون ها به قهرمانی برسند؛ هرچند معتقد است با توجه به حضور رقبای قدرتمند، رسیدن به این هدف آسان نخواهد بود.
    " اکنون هدف ما این است که بهترین عملکرد را در جام کنفدراسیون ها داشته باشیم. اگر بتوانیم از گروه مان صعود کنیم، باید در مرحله بعد با حریفانی مثل برزیل، ایتالیا یا مکزیک روبرو شویم که بازی کردن با آنها بسیار دشوار است."
    اسپانیا در گروه دوم رقابت ها با این تیم های اروگوئه، تاهتی و نیجریه همگروه است.

منبع : گل

18. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

شبکه کاتالان TV3 فاش کرد که که باشگاه بارسلونا قصد داشت با پرداخت ۳۰ میلیون یورو، مبلغ فسخ قرارداد رافائل واران، وی را به بارسلونا ببرد. اما در تماس با موکل این بازیکن متوجه شدند که بازیکن فرانسوی هیچ علاقه ای به ترک باشگاه ندارد.

لوئیزسوارز همچنان در تلاش برای جذب نظر رئال است. وی در مصاحبه ای با RR Gol گفت: "هر بازیکنی دوست داره که تو یه تیم بزرگ بازی کنه و رئال مادرید هم تیم بزرگی هست. هر بازیکنی دوست داره که به سطح بالایی برسه و سطح رئال مادرید هم بسیار بالاست، اما تمام صحبت هایی که شده شایعه هست. هیچ چیزی قطعی نشده. من خودم هم نمیدونم که سفید میپوشم یا نه. تنها چیزی که میدونم اینه که با لیورپول قرارداد دارم. "

"رئال مادرید تیم بزرگی هست و هربازیکنی رویای اونو در سر داره. مادرید یعنی رئال مادرید و سطح این تیم در حدی هست که به عنوان یه بازیکن میتونین بهش برسین و همیشه اغوا کننده هست. "

این بازیکن اروگوئه بزودی با تیم ملی اسپانیا بازی خواهد کرد.

20. 2 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •