تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 306 از 461 اولاول ... 206256296302303304305306307308309310316356406 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,051 به 3,060 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

2

به نظر من درس هایی که ضریب بیشتری دارن رو بخون و وقت نذار روی دروسی که ضریب کمتری دارن من که رشتم ریاضی زبان با عربی رو کنار گذاشتم چون ضریب 2 دارن و بجاش ریاضی 12 و فیزیک 9 و شیمی6 و ادبیات 4 داره دارم میخونم صرفه جویی در وقت
    کنار گذاشتن یک درس در کنکور به طور کامل کار اشتباهیه...دو تا درس که دیگه هیچی...
    شما اگه همه درسها رو درصد خوبی بزنید و در حد رتبه 1000 مثلا بزنید ولی زبان و عربی رو صفر بزنید رتبتون بهتر از بیست هزار و سی هزار نمیشه...
    حداقل زبان لغت ها رو بخونید که کتابهای خوبی هم در بازار هست مثل گاج و ... که لغتهای زبان دوره دبیرستان رو کامل در یه کتاب جمع کردن با معنیشون و روزی چند صفحشو بخونید تا کنکور چند دور لغتها رو خوندین و حداقل 20 یا 30 درصد زبان میزنید حتی اگه تمرینی نکنید روی زبان...
    عربی هم ترجمه کار کنید برای ترجمه معمولا نیازی به دونستن معنی لغتهای عربی ندارین و با یه سری قواعد مثل ضمیر و زمان فعل و ... میشه همشو حل کرد حداقل قواعد سادشو بخونید که ترجمه بتونید باز 20 یا 30 درصد عربی بزنید. اون وقت حداقل رتبه بدی نمیارید اگه درسهای دیگه رو درصد بالایی کسب کنید.
    عربی و زبان با کمی وقت گذاشتن میشه 20 و 30 درصد زد حداقل. تا تراز خیلی کمی در این درسها نداشته باشین. اگه صفر یا منفی بزنید تراز خیلی پایینی میده و اگرچه ضریبش کمه ولی خیلی رتبه رو خراب میکنه...
    به هر حال اگه زبان و عربی رو صفر بزنید یا منفی هر چقدر هم درسها دیگه رو خوب بزنید انتظار رتبه خوب یا قبول شدن در دانشگاه دولتی رو نداشته باشید...شما که میخواید چند ماه زحمت بکشید خوب کمی هم برا زبان و عربی هم وقت بذارید که 20 یا 30 درصد حداقل بزنید...
    موفق باشین.

2. 3 کاربر از farhad1122 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

غير از توجه به اولويت بندی (بر حسب شدت سختی و بلد بودن) و بودجه بندی چيز ديگه ای هم هست که بايد بهش توجه کنم؟
    بله دقيقا" منظورم شما بود نه کاربر همسايه
    از راهنماييتون سپاس گزارم بايد دقيق و محکم عمل کنم اصلا" وقت برای اشتباه کردن نيست
    باید به اینا بیشتر بها بدی: نقطه قوت ها ، درسای پر تست و کم حجم ، درسای آسون ، درسایی که بیشتر بهشون علاقه داری. و این اولویت بندی ها رو بیشتر باید توی درسایی اعمال کنی که تا حالا زیاد نخوندی یا اصلن نخوندی.

و یه چیز مهم اینه که درس ها رو تا یه تاریخ معین تموم کنی. مثلن همون اواسط (یا اواخر) اردیبهشت. در غیر اینصورت دچار آشفتگی ذهنی میشی و این خودش بی انگیزگی و افسردگی و در نتیجه بیخیال درس شدن رو در پی داره.

راستی شما خیلی میای اینجا! عزمت رو جزم کن و دیگه نیا . یا اینکه هر دوهفته یه بار بیا . 80 روز کامپیوترت خاموش باشه چیزی ازت کم نمیشه.

4. 4 کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

سلام
    کتابی هست که تست های مهم دروس اختصاصی رو داشته باشه؟
    واسه اون یک ماه مونده به کنکور میخوام.خودم گاج و اینا رو دارم ولی مثلا گاج فیزیک باید بشینی سوالات رو گلچین کنی و بزنی.

راستی امتحانهای 4 تا درس دین و زندگی،ادبیات،دیفرانسیل و فیزیک نهایی هستن

داره خودمونی میشه aliabolhasni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

کنار گذاشتن یک درس در کنکور به طور کامل کار اشتباهیه...دو تا درس که دیگه هیچی...
    شما اگه همه درسها رو درصد خوبی بزنید و در حد رتبه 1000 مثلا بزنید ولی زبان و عربی رو صفر بزنید رتبتون بهتر از بیست هزار و سی هزار نمیشه...
    حداقل زبان لغت ها رو بخونید که کتابهای خوبی هم در بازار هست مثل گاج و ... که لغتهای زبان دوره دبیرستان رو کامل در یه کتاب جمع کردن با معنیشون و روزی چند صفحشو بخونید تا کنکور چند دور لغتها رو خوندین و حداقل 20 یا 30 درصد زبان میزنید حتی اگه تمرینی نکنید روی زبان...
    عربی هم ترجمه کار کنید برای ترجمه معمولا نیازی به دونستن معنی لغتهای عربی ندارین و با یه سری قواعد مثل ضمیر و زمان فعل و ... میشه همشو حل کرد حداقل قواعد سادشو بخونید که ترجمه بتونید باز 20 یا 30 درصد عربی بزنید. اون وقت حداقل رتبه بدی نمیارید اگه درسهای دیگه رو درصد بالایی کسب کنید.
    عربی و زبان با کمی وقت گذاشتن میشه 20 و 30 درصد زد حداقل. تا تراز خیلی کمی در این درسها نداشته باشین. اگه صفر یا منفی بزنید تراز خیلی پایینی میده و اگرچه ضریبش کمه ولی خیلی رتبه رو خراب میکنه...
    به هر حال اگه زبان و عربی رو صفر بزنید یا منفی هر چقدر هم درسها دیگه رو خوب بزنید انتظار رتبه خوب یا قبول شدن در دانشگاه دولتی رو نداشته باشید...شما که میخواید چند ماه زحمت بکشید خوب کمی هم برا زبان و عربی هم وقت بذارید که 20 یا 30 درصد حداقل بزنید...
    موفق باشین.
    با شما موافقم نگفنم که صفر بزنم 20درصد رو میزنم دیگه هرچی باشه همه درس ها سه چهار بار بیشتر خوندیم.

7. این کاربر از aliabolhasni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bina22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان من الان میتونم دیف و حسابانو بخونم و تو کنکور درصد خوبی بزنم؟ من تقریبا غیر از ریاضی و تقریبا عربی همه درسارو فول هستم.

راستی از دوست عزیزم ممنون که واسه دانشگاه تبریز راهنماییم کردن.واقعا منطقه 3 بودن بدبختیه!!!!

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان من الان میتونم دیف و حسابانو بخونم و تو کنکور درصد خوبی بزنم؟ من تقریبا غیر از ریاضی و تقریبا عربی همه درسارو فول هستم.

راستی از دوست عزیزم ممنون که واسه دانشگاه تبریز راهنماییم کردن.واقعا منطقه 3 بودن بدبختیه!!!!

سلام
    اگر تلاش کنید مطمئنا به آنچه میخواهید خواهید رسید ....

ببینید منطقه ها توی کنکور فرق چندانی با هم ندارند.و اینکه میبینید رتبه های پذیرششون فرق داره فقط به علت جمعیت داوطلبان ان منطقه است البته در بین این 3 منطقه 3 از همه بهتر هستش ...

موفق باشید

10. 3 کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

واسه مبحث احتمال یه کتاب کم حجم و مقوی () واسم معرفی میکنین فقط مبحث احتمال رو میخوام بخونم
    سلام
    کتابی هست که تست های مهم دروس اختصاصی رو داشته باشه؟
    واسه اون یک ماه مونده به کنکور میخوام.خودم گاج و اینا رو دارم ولی مثلا گاج فیزیک باید بشینی سوالات رو گلچین کنی و بزنی.

راستی امتحانهای 4 تا درس دین و زندگی،ادبیات،دیفرانسیل و فیزیک نهایی هستن
    کانون از اینجور کتابا زیاد داره از جمله کتاب نوروز و اشتباهات متداول; کتاب زرد اختصاصی هم شامل سوالای کنکورهای چند سال اخیر هست حالا دوستان دیگه هم نظر بدن
    Last edited by moh72; 08-04-2012 at 01:18.

12. این کاربر از moh72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

زیاد تا کنکور نمونده چشم به هم بزنید میرسه. ولی کنکور چیز سختی نیست مثل یه امتحان معمولیه! فقط شاید حجم درساش نسبتا زیاد باشه و تنوع زیادی داشته باشه ولی اون غولی که خیلیها فکر میکنن نیست! من وقتی میخواستم کنکور بدم فکر میکردم کنکور خیلی سخته و اگه کسی توی کنکور موفق شه حتما توی زندگیش هم موفقه و همون استقامت و ... رو در زندگی داره اما دیدم کنکور نسبت به خیلی چیزها اصلا سخت نیست. تازه درس خوندن برای کنکور لذت بخشه. من چند ماه آخر واقعا از درس لذت میبردم. تمام تلاشتون رو بکنید توی این چند ماه از وقت درست استفاده کنید. توی نت و ... نیاید یا اگه میاید خیلی کم بیاید و بیشتر فقط برای گرفتن کارنامه آزمونها که میرید یا خبری چیزی توی سایت سنجش بیاید تو نت چون توی نت اومدن باعث میشه شما فکرتون مشغول بشه تا حدودی و تمرکزتون کم میشه در حالی که این چند ماه آخر باید با تمرکز کامل بخونید تا بازدهیتون بالا باشه روی رقیباتون رو کم کنید... اگه میخواید تفریح کنید هر وقت خسته میشید برید با دوستاتون بیرون یه قدمی بزنید این طوری هم هوایی میخورید هم بعد که میاید خونه فکرتون مشغول نیست ولی نت فکرتون رو مشغول میکنه...
    اینم بگم که همه چی کنکور نیست که بخواید خیلی استرس داشته باشین! دانشگاه خوب کمک میکنه به شما که موفق تر بشین! چون استادا بهتری داره. دانشجوهای بهتری داره. امکانات بهتری داره. و همین طور اعتبار دانشگاه برای اپلای گرفتن در خارج و ... کمک میکنه اما دلیل نمیشه شما حتما موفق بشید. من خیلی ها رو میشناسم توی همین دانشگاه خودم (صنعتی اصفهان) که طرف خودشو کشته سه رقمی اورده زده برق اما حالا میبینه برق اون چیزی نیست که دوست داشته! و نصفشون افسردگی دارن! و بی خود و بی جهت میان دانشگاه بدون هیچ علاقه ای به رشتشون! این یه جور خیانته! شاید یکی دوست داشته برق بخونه و علاقه داشته ولی این شخصی که الان قبول شده ظرفیت رو پر کرده دیگه کسی که علاقه داشته قبول نشده. نه حودش موفقه نه گذاشت کسی که دوست داره این رشته رو بخونه. برای خارج رفتن و ... هم در کنار دانشگاه شما باید مقاله آی اس آی یا اختراع و تافل و آیلز با نمره بالا داشته باشید تا اپلای بدن و همین که دانشگاه خوبی باشین کافی نیست! خیلی ها هم میشناسم دانشگاه سطح پایین میرن چون کنکور رو به هر دلیلی خراب کردن اما حالا توی دانشگاه با علاقه درس میخونن. این آدمها هم موفق ترن هم زندگی شادی دارن. هر کسی بره دانشگاه سطح بالا موفق نیست هر کسی هم بره دانشگاه پایین شکست خورده نیست. فقط دانشگاه کمک کننده است. چیزی که شما رو موفق میکنه خودتون هستید. پس این چند ماه تمام تلاش رو بکنید و موقع کنکور به خدا توکل کنید! و بدونید هر اتفاقی که بیفته و هر رتبه ای که بیارید حتما حکمتی داشته! ولی این برای وقتیه که تمام تلاش رو بکنید اگه تنبلی کنید خراب کنید این دیگه حکمت خدا نیست تنبلی شماست...
    توی انتخاب رشته هم باید تحقیق کنید اگه فلان رشته رو زدین دیدین اشتباه کردین بازم حکمت خدا نیست! این اشتباه شماست!! ولی برای انتخاب رشته حتما دقت کنید برید دنبال علاقه. البته حالا مونده... فعلا فقط باید برای کنکور بخونید...به هر حال، حالا با تلاش سعی کنید رتبه ای بیارید که رشته مورد علاقتون رو بتونید قبول شید. و برای انتخاب رشته خیالتون راحت تر باشه. الان تلاش کنید دانشگاه که بیاید خیلی باحال تر میشه درسا. کاربردی تره. و جالب تر. همه چی با آزمایشگاهه و به صورت عملی همه چی رو میبینید. و بیشتر خوش میگذره...
    با شما موافقم نگفنم که صفر بزنم 20درصد رو میزنم دیگه هرچی باشه همه درس ها سه چهار بار بیشتر خوندیم.

ببخشید که منظورتون رو درست متوجه نشده بودم.
    پس حالا که در حد 20 و 30 درصد هستید در عربی و زبان سعی کنید به 50 برسونید. جدی میگم! من خودم عربی رو تا یکماه قبل کنکور 10 درصد به زور میزدم یکماه آخر تست عربی زیاد میزدم از عمومی های رشته های مختلف چند سال اخیر (هنر و تجربی و ریاضی و زبان) و عربی به زبان ساده ایاد فیلی رو مدام مرور میکردم جاهاییش رو که با ماژیک علامت زده بودم. همین یکماه آخر باعث شد عربی رو تو کنکور 50 بزنم. زبان هم وقتی شما 20 و 30 میتونید بزنید یعنی لغتها رو بلدین. پس روی درک مطلب و کلوز تست هم تمرین کنید و با افزایش سرعتتون اونا رو هم بزنید بازم زبان رو میتونید برسونید به 50. اینا زیاد وقت نمیبره وقتی هم که میبره به نتیجش میرزه...
    عربی چون خیلی ها توش ضعیفن اگه شما خوب بزنید تراز بالایی میده. توی کانون که میرفتم هر وقت درسی ساده بود 90 درصد هم که میزدم تراز 6000 به زور میداد ولی یه درس که سخت بود 40 درصد هم میزدم تراز 7000 میداد. عربی هم درسیه که نقطه ضعف خیلی هاست.. برعکسش دینی رو خیلی ها خوب میزنن. چون راحت تره. عربی درسته ضریبش پایینه ولی چون همه توش مشکل دارن اگه شما حتی 50 درصد هم بزنید خیلی رتبه شما رو بهتر میکنه... ترازهایی که هر درس میده چون کنکور رقابته بستگی به تراز بقیه داره. هر چی یه درس رو بقیه کمتر بزنن و براشون سخت باشه اون درس تراز بیشتری میده! اینو تو کانون همیشه میدیدم...
    اتفاقا عربی و ادبیات رو وقتی خسته بودم تست میزدم بهم حال میداد! بخش قرابت معنایی ادبیات و ترجمه عربی! وقتی ناامید بودم ریاضی و فیزیک میخوندم دوباره سرحال میشدم! هر وقت خوشحال بودم شیمی میخوندم! هر وقت حوصله نداشتم دینی میخوندم چون راحت بود! قرابت معنایی و ترجمه عربی رو برای استراحت بین درس خوندن میزدم تست هاشو! البته کنکور این طوریه! بعد از کنکور برا استراحت کارهای جالب تری میشه انجام داد!....
    واسه مبحث احتمال یه کتاب کم حجم و مقوی () واسم معرفی میکنین فقط مبحث احتمال رو میخوام بخونم

من رفتم پیش دانشگاهی فکر میکردم احتمال چقدر سخته! جبر و احتمال سال سوم رو 18.5 شده بودم اما احتمال برام سخت بود اما یه کتاب بود مال مبتکران نوشته فرزاد جودی (جلدش هم سیاه بود) خریدم اون احتمال رو خیلی مفید و خلاصه در پاسخنامش توضیح داده بود سوالاش هم زیاد نبود 100 تا تشریحی داشت 100 تا کنکور سراسری و شاید 100 تا هم آزاد یعنی 300 تا تست ولی وقتی که یادش بگیرید خیلی براتون جذاب میشه! یه جورایی تست هوشه و من خوشم میومد. البته این مبتکران که گفتم فقط احتمال رو از روش خوندم گراف و نظریه اعداد رو از گاج سفید خوندم به نظرم بهتر بود ولی احتمال رو گاج سفید خیلی سختش کرده بود ولی مبتکران خیلی خوب توضیح داده بود. من با خوندنش توی کنکور 89 و 90 که شرکت کردم توی هر دو سال سوالهای احتمال کنکور رو کامل و راحت حل کردم. با خوندن همین احتمال مبتکران. زیاد هم وقت نمیگیره توی یکی دو روز میتونید کامل بخونیدش و چون حدود 2 یا 3 تا سوال از احتمال میاد (چون هم تو گسسته بود هم جبر و احتمال) برا همین کاملا ارزششو داره. سبک سوالا احتمال هم یه جور به خصوصی هست و سبک مشخصی داره و خیلی سر جلسه خلاقیت نمیخواد به خرج بدین اگه سوالهای کنکور سالهای قبل رو خوب کار کرده باشید و نکته هاش تو ذهنتون مونده باشه...
    برید کتابفروشی کتاب مبتکران فرزاد جودی رو ببینید بخش احتمالش رو اگه شما هم دیدین به نظرتون خوب توضیح داده ازش استفاده کنید برای من خیلی مفید بود. احتمال رو با اون یاد گرفتم... و من خودم با خوندن این کتاب توی بخش احتمال در کنکور موفق بودم. البته بازم خودتون کتابو ببینید هر کسی با یه کتاب حال میکنه!
    .................................................. ...................................
    لطفا حرفامو نقل قول نگیرین این چند روز نمیتونم بیام تو نت...
    ببخشید که سرتون رو درد اوردم...
    موفق باشین.

14. 5 کاربر از farhad1122 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

گوگل سرچ کردم فرزاد جودی ، جودی ابوت اورد
    اینه؟

مبتکران که ظاهرا تموم کرده نداره

16. این کاربر از moh72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اسم :رضا p30world and FB

پيش فرض

بچه يه سوال من زبانم خوبه سال دوم هميشه97 درصد ميزدم الام كه سومم 85 هميشه يه دو سه تايي غلط ميزنم از بيست ها ,من علاقه دارم به زبان ,اگه خوب كار كنم با توجه به اينكه كلاس زبان ميرفتم ميتونم تهران قبول شم سراسري

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •