باسلام خسته نباشین
من یه سوال دارم دو تا کامپیوتر را شبکه میکنم ولی یکی از کامپیوتر ها پینگ نمیشه
به این صورت که کامپیوتر یک پینگ میکنه ولی دو نه
حالا به نظرتون مشکل از کجاست؟
فیروالها ام خاموش هستند.
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
باسلام خسته نباشین
من یه سوال دارم دو تا کامپیوتر را شبکه میکنم ولی یکی از کامپیوتر ها پینگ نمیشه
به این صورت که کامپیوتر یک پینگ میکنه ولی دو نه
حالا به نظرتون مشکل از کجاست؟
فیروالها ام خاموش هستند.
با سلام دوستان.
من یک سوال مهم دارم و بدلیل دانش کم خیلی وقته دنبال پاسخ هستم و نمیدونم جاش اینجا هست یا خیر؟
من در منزل اینترنت وایرلس دارم که دارای پسوورد 10 رقمی هست.
می خوام بدونم با چه تجهیزاتی میتونم این اینترنت وایرلس رو بصورت بیسیم دریافت و با کابل به یک دستگاه مثل ایکس باکس و یا ... منتقل کنم؟؟؟
نمی تونم از usb اداپتور استفاده کنم فقط باید کابل اترنت باشه.
ممنون میشم پاسخ من رو بدید.
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
سلام
دوستان بنده یک پرینتر hp دارم که در شبکه قرار داره ولی از امروز یه مورد پیدا کرده به این صورت که در نرم افزار هایی مانند ورد و غیره دستور پرینت صادر نمیشه و وقتی روی پریتر هم کیلیک میکنم که باز شه اروری میده به شرح زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم سریع تر راهنمایی بفرمایید .
دوستان ممنون میشم زودتر راهنمایی بفرمایید . واجبه آخه .
سلام
یه سوال در مورد اتصال به شبکه داشتم، ممنون میشم کمکم کنید
من در یک کارخانه کار میکنم، جدیدا یه سیستم نسبتا حرفه ای خریداری کردیم برای کارای 3 بعدی و مدلینگ
کانفیگش اینه:
core i7 4770 k
asus z87
Vga: quadro k2000
hdd: 1 TB
Ssd: 256 GB
ram :16 GB
مسئله اینه که کارخونه دارای یک شبکه داخلی هست، میخوام بدونم اگه من این سیستم رو تحت شبکه ببرم خیلی رو سرعتش تاثیر منفی داره؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
برو تو Run بنویس Services.msc بعد تو صفحه ای که باز میشه دنبال سرویس Print Spooler بگرد و ببین اگه Status اون Started نیست کلیک راست کن و استارتش کن این پیغامی که میدی یعنی اینکه سروسیش خاموشه
نه دوست عزیز رو سرعت کامپوترت به صورت Local یعنی خود سیستم تآثیری نداره مگه اینکه سرعت شبکتون ضعیف باشه یا مشکل داشته باشه اونم فقط وقتی داری به یه دستگاه دیگه وصل میشه و کلآ روی شبکه کار میکنی ممکنه که کم بشه ولی در کل performance سیستم چه به شبکه وصل باشه چه نباشه فرقی نداره
با سلام به همگی،
دوستان آیا امکانش هست تحت سیستم عامل ویندوز (Seven یا XP) مک آدرس رو به مک آدرس دلخواهمون تغییر بدیم؟ یعنی مثلا من میخوام مک آدرس مودمم رو به یک کاربر دیگه تغییر بدم، آیا چنین چیزی میشه؟
سلام برای راه اندازی گیم نت با 8 سیستم چه چیزهایی لازمه؟
سوییچ یا هاب؟ چه نوع کابلی میخواد؟cross? راستشو بخواهید اینا رو از دوران مدرسه یادم مونده!
یه سر کابل روکه rj45 دو سرش یکیش به سوییچ میخوره اون یکی به سیستم و سرور هم به سویچ میخوره.به هر سیستم یه ای پی میدادیم بعد.
کلیات چیزیه که یادمه! الان 25 سالمه و از دوران دبیرستان کلی میگذره!!!
یه اطلاع کلی بدید واقعا ممنون میشم.
منتظر جواب شما اساتید محترم هستم.خواهش میکنم لطفا اگه امکانش هست یه توضیح خوب بدید.
یا علی
![]()
سلام
- سویچ؛ دیگه هاب وجود نداره؛ الان همه سویچ هستند. باید به تعداد سیستم های مورد استفاده سویچ با تعداد پورت مناسب تهیه کنید.
- کابل Cross برای ارتباط بین دو دستگاه به صورت مستقیم هستش. برای این کار شما کابل Straight نیاز دارید.
- از همه ی سیستم ها یک کابل به سویچ وصل میشه؛ به هر کدام از سیستم ها (به کارت شبکه ی اون که با کابل به سویچ وصله) یک IP از یک رنج باید بدی؛ مثلا 192.168.1.0؛ ت.ی این مثلا شما میتونید آخرین عدد که 0 هست رو برای همه ی سیستم ها عوض کنی؛ به یکی بدی 11 به یکی بدی 10 و...
(اگر بخوای به سیستم ها اینترنت هم بدی کافیه مودم رو بزنی به سویچ؛ اینطوری از DHCP مودم خودشون IP میگیرند و دیگه نیازی با IP دادن به صورت دستی نیست.)
- به غیر از همه ی اینا برای Gamenet شما نیاز به یه برنامه محاسبه گر زمان و Accounting دارید مثل Gameport. برنامه های فارسی هم هست مثل Seven Net.
(حواست باشه اگر مودم رو هم به سویچ بزنی همه ی سیستم ها اینترنت دارند؛ پس باید یه جوری مدیریت بشه؛ نیاد یکی الکی دانلود کنه کلی. اینترنت رو هم با یه سری برنامه مثل همین که بالا گفتم میشه مدیریت کرد)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)