بود یا نبود رونی تو بازیهای مهم نمود پیدا میکنه که بازی با چلسی یکی از اونا بود.
همین رونی تو بازی رفت تو استمفوردبریج که یونایتد بازی رو با یه گل به چلسی واگذار کرد، 90 دقیقه بازی کرد و گل نزد... عزیز من... همه چیز به بود و نبود رونی تو منچستر ارتباط نداره... اگه منچستر تو اولین بازی بعد از مصدومیت رونی به چلسی باخت، به این دلیل بود که منچستر جانشین خوبی به جای رونی در خط حمله نداشت... اگه فرضا برباتوف مهاجم آرمانی ای بود، تو نزدیک 400 دقیقه فرصتی که فرگوسن تو 10 بازی قبل از مصدومیت رونی بهش داده بود، بیشتر استفاده می کرد و بیش از سه گل می زد... کل حرف من اینه که این دو تا جمله پایین زمین تا آسمون فرقشونه:
منچستر این فصل به رونی وابسته بود.
منچستر این فصل در خط حمله به رونی وابسته بود.
جلو من سیتی هم منچستر واقعا شانس اورد و با گل دقیقه 93 بازی رو برد. منچستر بدون رونی خیلی ضعیفتر شده و تو بازیهای سخت نمیتونه مثل قبل زهر دار باشه. حالا چه قبول کنید چه نکنید.
منچستر به حقش تو اون بازی خارج از خونه رسید... برد حق یونایتد بود... حالا میخواست گل دقیقه 1 زده بشه یا دقیقه 93... تو همین لیگ خودمون گل دقیقه 96 داشتیم و تو همین یورو 2008 گل دقیقه 120! آمار اون بازی رو واست میزارم تا ببینی...
لینک آمار:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منچستر بدون رونی خیلی ضعیفتر شده و تو بازیهای سخت نمیتونه مثل قبل زهر دار باشه. حالا چه قبول کنید چه نکنید.
من اون قسمت بولد شده رو زمانی قبول می کنم که قبل از کلمه منچستر، واژه "خط حمله" هم قرار داده بشه...
یاعلی