تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چهارمین سهمیه انگلیس در لیگ قهرمانان؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • استون ویلا

0 0%
  • تاتنهام

2 22.22%
  • لیورپول

1 11.11%
  • منچستر سیتی

6 66.67%
صفحه 306 از 372 اولاول ... 206256296302303304305306307308309310316356 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,051 به 3,060 از 3715

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال خارجی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Boy Ka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

تائید میشه...
    این حرفا دیگه کهنه شده!
    متاسفانه بعضی ها (جسارت نشه به کسی) از نظر فکر فوتبالی هنوز تو دوره سیستم علی اصغری زیست می کنن! خصوصا آقایونی که میگن فرضا منچستر به رونی (قبلا به رونالدو) یا بارسا کلا به مسی وابستس... دوستانه عزیز! فوتبال شنا نیست که تک نفره بتونه قهرمان بشی! باید اون 11 نفر تلاش کنن تا یه گل زده بشه... اگر فوتبال رو فقط با مقیاس گل بسنجی، باید در نظر داشته باشی که فرضا 40 گلی که یه فوروارد تو فصل میزنه، پشت سرش 40 تا پاسه گل بوده... پشت سرش حرکت تیمی بوده...حالا بگذریم...
    من خودم رونالدو رو هنوزم که هنوزه دوست دارم... ولی به نظر من موندن رونالدو تو این فصل در یونایتد بیشتر به ضرر یونایتد میشد تا به نفعش... همونطور که رفتن رونالدینهو از بارسا به ضرر بارسا تموم نشد... ضمنا شک دارم رونالدو به منچستر بیاد... معمولا بازیکنی که از منچستر بره، دیگه به تیم سابقه خودش بر نمی گرده... هر چند برگشتش هم بستگی به خودش نداره، بستگی به سرمربی و باشگاه داره که اونو بخواد یا اونو نخواد...
    یاعلی

فوتبال یه بازیه تیمیه ولی تو این بازی تیمی ستاره ها نقش خیلی مهمی دارن. مسی, کریس رونالدو, رونی و بازیکنان اینچنینی خیلی واسه تیمهاشون مهمن.

فرض کنید مسی امسال تو بارسلون نبود. نتیجه ای که بارسلون میگرفت واقعا این بود؟

یا رونی. درست از وقتی که رونی مصدوم شد افت منچستر هم شروع شد. جلو بایرن که حذف شدن و تو لیگ برتر هم یکی 2تا باخت بد دادن بخصوص بازی تو زمین خودشون با چلسی.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

فرض کنید مسی امسال تو بارسلون نبود. نتیجه ای که بارسلون میگرفت واقعا این بود؟

یا رونی. درست از وقتی که رونی مصدوم شد افت منچستر هم شروع شد. جلو بایرن که حذف شدن و تو لیگ برتر هم یکی 2تا باخت بد دادن بخصوص بازی تو زمین خودشون با چلسی.
    من طرفدار بارسا نیستم و زیاد بازی های این تیم رو ندیدم... واسه همین صحیح نیست جواب سوال اولت رو بدم...
    اما راجع به سوال دومت... رونی مصدوم شد... اما به نظرم افت منچستر شروع نشد... افت خط حمله منچستر شروع شد... نبود مهاجم آماده جلو بازی با چلسی (که اولین بازی در نبود رونی بود) که از همه تابلو تر بود... اما همه دیدیم با وجود این، منچستر بعد از مصدومیت رونی، تو این 5 بازیش (که دو تاش خارج از خونه بوده) سه برد، یک مساوی و یک باخت آورده (چرا میگی دو باخت!)... این نتیجه عالی ای نیست، ولی بد هم نیست که بهش لقب افت بدیم... تازه تو این 5 بازی اخیر با نبود مهاجم اول خودش و گلزنیاش، 8 گل به ثمر رسونده...
    باز هم میگم... به تاثیر گزار بودن بازیکن ها اعتقاد دارم... اما به وابسته بودن یه تیم به اونا، اصلا...
    یاعلی

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

چرا همیشه نیازها و خلاهای رئال رو منچستریها باید پر کنن؟ هاینتزه، نیستلروی، بکهام، رونالدو
    حالا هم که اورا رو میخوان. چند وقت پیش هم که ویدیچ رو میخواستن. رئالی ها به منچستر در حکم تیم جوانان و پایه ی خودشون نگاه میکنن. واقعا که ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Boy Ka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من طرفدار بارسا نیستم و زیاد بازی های این تیم رو ندیدم... واسه همین صحیح نیست جواب سوال اولت رو بدم...
    اما راجع به سوال دومت... رونی مصدوم شد... اما به نظرم افت منچستر شروع نشد... افت خط حمله منچستر شروع شد... نبود مهاجم آماده جلو بازی با چلسی (که اولین بازی در نبود رونی بود) که از همه تابلو تر بود... اما همه دیدیم با وجود این، منچستر بعد از مصدومیت رونی، تو این 5 بازیش (که دو تاش خارج از خونه بوده) سه برد، یک مساوی و یک باخت آورده (چرا میگی دو باخت!)... این نتیجه عالی ای نیست، ولی بد هم نیست که بهش لقب افت بدیم... تازه تو این 5 بازی اخیر با نبود مهاجم اول خودش و گلزنیاش، 8 گل به ثمر رسونده...
    باز هم میگم... به تاثیر گزار بودن بازیکن ها اعتقاد دارم... اما به وابسته بودن یه تیم به اونا، اصلا...
    یاعلی

بردن جلو استوک سیتی و نمیدونم اورتون و امثالهم با رونی یا بدون رونی واسه منچستر زیاد مشکل نیست. بود یا نبود رونی تو بازیهای مهم نمود پیدا میکنه که بازی با چلسی یکی از اونا بود.

جلو من سیتی هم منچستر واقعا شانس اورد و با گل دقیقه 93 بازی رو برد. منچستر بدون رونی خیلی ضعیفتر شده و تو بازیهای سخت نمیتونه مثل قبل زهر دار باشه. حالا چه قبول کنید چه نکنید.

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

اینا آدم بشو نیستن، روشون هم کم نمیشه .
    یعنی واقعا بعد از خرید 250 میلیونی فصل قبل و عدم کسب نتایج قابل قبول هنوز نفهمیدن که با بازیکن جمع کردن نمیشه قهرمان شد ؟!
    مشکل شما با خرید های رئال چیه؟
    خب پولشو دارن به راحتی هم خرج می کنن

آخر فروم باز LeBron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پرز کلا فوتبالی فکر نمیکنه... فکر میکنه داره کلکسیون جمع میکنه .
    به نظر من این همه ستاره با هم جا نمیشن.
    نمیخواد از فروختن روبن و اشنایدر درس بگیره؟
    ضمنا کهکشانی های 1 تکرار نشدنین

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

بود یا نبود رونی تو بازیهای مهم نمود پیدا میکنه که بازی با چلسی یکی از اونا بود.
    همین رونی تو بازی رفت تو استمفوردبریج که یونایتد بازی رو با یه گل به چلسی واگذار کرد، 90 دقیقه بازی کرد و گل نزد... عزیز من... همه چیز به بود و نبود رونی تو منچستر ارتباط نداره... اگه منچستر تو اولین بازی بعد از مصدومیت رونی به چلسی باخت، به این دلیل بود که منچستر جانشین خوبی به جای رونی در خط حمله نداشت... اگه فرضا برباتوف مهاجم آرمانی ای بود، تو نزدیک 400 دقیقه فرصتی که فرگوسن تو 10 بازی قبل از مصدومیت رونی بهش داده بود، بیشتر استفاده می کرد و بیش از سه گل می زد... کل حرف من اینه که این دو تا جمله پایین زمین تا آسمون فرقشونه:
    منچستر این فصل به رونی وابسته بود.
    منچستر این فصل در خط حمله به رونی وابسته بود.
    جلو من سیتی هم منچستر واقعا شانس اورد و با گل دقیقه 93 بازی رو برد. منچستر بدون رونی خیلی ضعیفتر شده و تو بازیهای سخت نمیتونه مثل قبل زهر دار باشه. حالا چه قبول کنید چه نکنید.
    منچستر به حقش تو اون بازی خارج از خونه رسید... برد حق یونایتد بود... حالا میخواست گل دقیقه 1 زده بشه یا دقیقه 93... تو همین لیگ خودمون گل دقیقه 96 داشتیم و تو همین یورو 2008 گل دقیقه 120! آمار اون بازی رو واست میزارم تا ببینی...

لینک آمار:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منچستر بدون رونی خیلی ضعیفتر شده و تو بازیهای سخت نمیتونه مثل قبل زهر دار باشه. حالا چه قبول کنید چه نکنید.
    من اون قسمت بولد شده رو زمانی قبول می کنم که قبل از کلمه منچستر، واژه "خط حمله" هم قرار داده بشه...
    یاعلی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Ghost town

پيش فرض

من نمی دونم تو سر مسئولان رئال چی می گذره ... این همه بازیکن دارن باز می خرن ولی هیچی نمیشن ....اصلا حیف تیم که به این بگی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

آقا الان شما میگید این منچستر الان، افتی نسبت به سال قبل و زمان حضور رونالدو نکرده؟!؟!؟
    آقا بیخیال انصافا!
    درسته فوتبال بازی تیمیه و شنا نیس(چه ربطی به شنا داره اخه؟!) اما اگه ستاره های مهم نیستن، چی میشه که مثلا منچستر میشه منچستر و رقیب قدیمیش، شفیلد به این وضعیت میوفته؟! به نظرت همش بخاطر مربیه؟!
    مربی مگه چقدر کشش داره؟!شما به این فرگوسن مثلا بیا تیم ملی ایران رو بده!! کاری میتونه کنه به نظرت؟!
    یاد اون بحث صدر و مجید جلالی افتادم...(من از هیچ کدوم خوشم نمیاد!)...جلالی میگفت سیستم مهمه و تاکتیک تیمی و اینا اما صدر میگفت این بازیکنا مهم هستن...بعد صدر یه جمله خیلی جالب گفت(شاید جالب ترین جمله ای که گفته!) :آقای جلالی به سیستم های جنگی اعتقاد داره اما من به کسانی که میجنگن!(البته جمله دقیقش یادم نیس!)
    کلن اینکه بگیم منچستر بدون رونالدو و رونی یکیه با زمانی که اینها هستن، یه حرف ...عجیبه!!
    حالا مثلا بکهام از منچستر رفت، همه گفتن منچستر خیلی ضعیف میشه اما بعدش رونالدو اومد و تیم دوباره جون گرفت..اما باید قبول کرد که امثال رونالدو و مسی(حداقل فعلا) بود و نبودشون خیلی تاثیر گذاره...
    کم هم نیستن امثال این بازیکنا که تیمشون بدون اونا خیلی ضعیف میشه یا شدن...
    در مورد گل هم، کم گل نبودن که روی خلاقیت یه تک ستاره زده شدن! از نمونه بارز و اسطوره ایش(گل مارادونا به انگلیس) گرفته تا این همه ضربه های شوت و ایستگاهی که زده میشه...
    بعد اینکه منچستر در یک قدمی لیگه؟! منچستر سال پیش میتونست جای بارسا، 6 جام رو بگیره! که بخاطر نبردن لیگ قهرمانان، 3 تاش پرید! این تیم کجا و این تیمی که کووجا؟!
    امثال فرگوسن و کاپلو، بدون شک تاثیر زیادی تویه تیم دارن اما اینها هم بدون ستاره خیلی نمیتونن موفق باشن...یخورده منطقی باشیم...
    من خودم رئالی هستم اما میگم رئال امسال بدون رونالدو، امسال شاید قدرتش نصف میشد!!

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

آقا الان شما میگید این منچستر الان، افتی نسبت به سال قبل و زمان حضور رونالدو نکرده؟!؟!؟
    آقا بیخیال انصافا!
    درسته فوتبال بازی تیمیه و شنا نیس(چه ربطی به شنا داره اخه؟!) اما اگه ستاره های مهم نیستن، چی میشه که مثلا منچستر میشه منچستر و رقیب قدیمیش، شفیلد به این وضعیت میوفته؟! به نظرت همش بخاطر مربیه؟!
    مربی مگه چقدر کشش داره؟!شما به این فرگوسن مثلا بیا تیم ملی ایران رو بده!! کاری میتونه کنه به نظرت؟!
    یاد اون بحث صدر و مجید جلالی افتادم...(من از هیچ کدوم خوشم نمیاد!)...جلالی میگفت سیستم مهمه و تاکتیک تیمی و اینا اما صدر میگفت این بازیکنا مهم هستن...بعد صدر یه جمله خیلی جالب گفت(شاید جالب ترین جمله ای که گفته!) :آقای جلالی به سیستم های جنگی اعتقاد داره اما من به کسانی که میجنگن!(البته جمله دقیقش یادم نیس!)
    کلن اینکه بگیم منچستر بدون رونالدو و رونی یکیه با زمانی که اینها هستن، یه حرف ...عجیبه!!
    حالا مثلا بکهام از منچستر رفت، همه گفتن منچستر خیلی ضعیف میشه اما بعدش رونالدو اومد و تیم دوباره جون گرفت..اما باید قبول کرد که امثال رونالدو و مسی(حداقل فعلا) بود و نبودشون خیلی تاثیر گذاره...
    کم هم نیستن امثال این بازیکنا که تیمشون بدون اونا خیلی ضعیف میشه یا شدن...
    در مورد گل هم، کم گل نبودن که روی خلاقیت یه تک ستاره زده شدن! از نمونه بارز و اسطوره ایش(گل مارادونا به انگلیس) گرفته تا این همه ضربه های شوت و ایستگاهی که زده میشه...
    بعد اینکه منچستر در یک قدمی لیگه؟! منچستر سال پیش میتونست جای بارسا، 6 جام رو بگیره! که بخاطر نبردن لیگ قهرمانان، 3 تاش پرید! این تیم کجا و این تیمی که کووجا؟!
    امثال فرگوسن و کاپلو، بدون شک تاثیر زیادی تویه تیم دارن اما اینها هم بدون ستاره خیلی نمیتونن موفق باشن...یخورده منطقی باشیم...
    من خودم رئالی هستم اما میگم رئال امسال بدون رونالدو، امسال شاید قدرتش نصف میشد!!

انصافا شما اون موقع که بکهام رفت و رونالدو اومد جاش، این دو بازیکن رو در یه سطح میدیدین؟ حالا بگذریم که منچستر از کریس رونالدو بازیکنی به مراتب بهتر از بکهام ساخت. منظور از این که منچستر به رونی هم متکی نیست اینه که اگه بخواد اون رو بفروشه مسلما بازیکن دیگه ای رو تو سیستمش میپرورونه یا بازیکن با استعداد ولی گمنامی رو میخره و با سیستمش سازگار میکنه. مث همین فدریکو ماکدا یا دارن گیبسون و یا احتمالا داوید سیلوا که قراره فصل بعد بیاد منچستر.
    مثلا اول همین فصل شما اصلا یه بازی از والنسیا دیده بودی؟ اصلا این بازیکن رو میشناختی؟ اگه بهت میگفتن که والنسیا رو قراره با 25 ملیون پوند، رئال مادرید بخره ته دلت به رئال بد و بیراه نمیگفتی که این دیگه چه بازیکنیه که این همه به خاطرش خرج میکنین؟
    خب همین رویش هاست که منچستر رو به هیچ بازکنی متکی نکرده (عجب جمله ی حکیمانه ای)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •