تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 306 از 456 اولاول ... 206256296302303304305306307308309310316356406 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,051 به 3,060 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

خداحافظی مهماندار هواپیما با بارسایی ها: یادتان باشد که بهترین هستید

مهماندار پرواز بارسلونا- مادرید با جمله ای انرژی بخش با پپ و شاگردانش خداحافظی کرد

سایت گل- هواپیمای حامل کاروان بارسلونا حدود ساعت 12.30 دقیقه درمادرید فرود آمد. یکی از نکات بامزه این پرواز این بود که زمانی که هواپیما به زمین نشست و بازیکنان بارسلونا درحال شنیدن پیغام های پایانی میهماندار هواپیما بودند، مهماندار با این جمله با آبی اناری ها خداحافظی کرد:« به یاد داشته باشید که بهترین هستید.»
    دراین پرواز علاوه بر کاروان باشگاه بارسلونا 100 هوادار این تیم هم بودند که تعداد هواداران حاضر در ال کلاسیکوی امشب درمقایسه با سایر ال کلاسیکوها کمتر است
    تعدادی از هواداران بارسلونا چه در فرودگاه بارسلونا و چه در فرودگاه مادرید تولد گواردیولا را به او تبریک گفتند. پپ امروز 41 ساله شد. بازیکنی که بیش از سایرین درمعرض توجه بود پینتو دروازه بان بارسا بود که با ظاهری متفاوت در میان هم تیمی هایش قرار گرفت. او در این بازی در دروازه بارسا خواهد بود و ویکتور والدس روی نیمکت ذخیره ها خواهد نشست.

گزارش روز: چه کسی مسی را متوقف می کند؟

تنها یکی از سیزده گلی که مسی وارد دروازه کاسیاس نموده از روی ضربه ایستگاهی به ثمررسیده

سایت گل- در حرکتی سرعتی و یا روی ضربه ایستگاهی؟ مسی تقریبا مهره ای مهار نشدنی برای مدافعان رئال است.
    رئال حریف مورد علاقه اوست.تیمی که یکی از بزرگترین قربانیان اوست.تنها یکی از سیزده گلی که مسی وارد دروازه رئال کرده از روی ضربه ایستگاهی به ثمر رسیده و بقیه گلها در جریان بازی از راه رسیده است.مسی برای بازکردن دروازه رئال تاکنون از سد 24 رقیب عبور کرده است
    مسی اولین بار در سال 2007 بود که مقابل رئال قرار گرفت و در آن بازی هت تریکی تماشایی را به نمایش گذاشت.در آن زمان او دو بار از سد میگل توررس عبور کرد و توانست دروازه کاسیاس را باز کند و گل سوم مسی در آن بازی بعد از عبور او از سد الگرا، تورس، گاگو و سرخیو راموس به ثمر رسید.
    الگریا و سرخیو راموس سه بار، په په دو بار؛ آلبیول، خدیرا و کریس رونالدو هرکدام یک بار مغلوب مسی شده اند و در آخرین مصاف تک به تک با مسی زمین خورده اند.
    در سال 2008 این کاناوارو بود که در مقابل مسی ناکام ماند ودر سال 2010 آلبیول بعد از کنترل توپ توسط سینه اش، مسی را به گل رساند.
    در لیگ قهرمانان اروپا در سال 2011 مسی توانست از سد لاسانا دیارا، آلبیول، مارسلو و راموس عبور کند .
    یکی از بحث های مطرح ، سرعت بالای مسی است. این مسی است و قدرت بالای او غیر قابل انکار
    مدافعانی که در مقابل مسی لغزیدند

لالیگا 2007.03.10 (سه گل مسی)
    - تورس (دو مرتبه)
    -الگرا، تورس، گاگو وسرخیو راموس

لالیگا 2008.12.13
    -گاگو

لالیگا 2009.05.02(دو گل از مسی)
    -په په
    -هاینتزه

لالیگا 2010.04.10
    آلبیول

لیگ قهرمانان اروپا 2011.04.27 (دو گل از مسی)
    - سرخیو راموس
    -لاسانا دیارا، آلبیول، مارسلو و راموس

سوپرکاپ 2011.08.14
    -خدیرا، په په و خدیرا

سوپرکاپ 2011.08.18(دوگل از مسی)
    - کاروالیو و کریس رونالدو
    _کوئنترائو و په په

2. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

تیترهای روزانه ی اسپورت 18 ژانویه ی 2012

چیزی فراتر از دربی!

بارسا - رئال مادرید ساعت 22:00

بارسای پپ هرگز در برنابئو شکست نخورده است

لیگ- 6 - 2 / 2 - 0 / 1 - 1 / 3 - 1

لیگ قهرمانان- 2 - 0

سوپر جام اسپانیا- 2 - 2

تیم میخواهد موفقیت دیگرش را در مادرید به پپ که امروز 41 ساله شد تقدیم کند

بارسا برای پیروزی به زمین میرود،با اطمینان بر سبکشان،تا در مرحله ی حذفی در مسیر درستی گام بردارند

مورینیو مانند قربانیان رفتار میکند- "من هنوز نمیدانم چگونه باید بارسا را شکست داد."

گواردیولا به وضوح بیان کرد:"ما برای برد پای به میدان میگذاریم"

ترجمه ی تیترهای روزانه ی الموندو دپورتیوو 18 ژانویه ی 2012

بارسا، آن را تعمیر کن!

جام حذفی- بارسا - رئال مادرید ساعت 22:00

نه ماه بعد- این همان جام شکسته ای است که در موزه ی rfef مادرید به نمایش گذاشته شده است

بارسا میخواهد دوباره در برنابئو پیروز شود و میخواهد این پیروزی را به پپ که امروز 41 ساله شد تقدیم کند

مورینیو:کریستیانو مجبور به مقابله با من خواهد شد

پپ:اگرما درباره ی مصدوم نشدن فکر کنیم،خواهیم سوخت

مسی 13 - سزار 14

مسی میتواند از رکورد دار گلزنی در الکلاسکو ها سبقت بگیرد

4. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مسی خیلی بی حاله چرا ؟!

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

مسی خیلی بی حاله چرا ؟!
    مسی بی حال نیست...توی این بازی به نظر میرسه خوب تونستن مهارش کنن!

7. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه MasihII's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

آقا از کدوم شبکه می تونم این بازی و ببینم
    بجز شبکه 3

ممنون میشم ماهواره و فرکانس و بگین

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    || اراک ||

پيش فرض

تبریک به همه بارسایی ها
    مثل همیشه گل کاشت...
    بارسا 2
    رئال 1
    فکر نکنم تو 5 دقیقه باقی مونده اتفاقی بیافته!

10. این کاربر از I-Tech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

برد تبریک میگم
    جونم مسی این مسی مهارنشدنی هست
    یه سوال به نظز شما اگه بارسا توی این بازی دروازبان نداشت بازم گل می خورد

12. 4 کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

تبریک میگم به همه
    بازی قشنگی بود جای خالی مارسلو با وجود په په کنترائو آلونسو و شائوکان بروسلی و جکس اصلا احساس نمیشد!مسی هرچند خوب مهار شده بود یا مثل همیشه نبود ولی بازم نشون داد یه بازیکن کامل چه دیدی داره و میتونه چه پاس گل زیبایی بده هد شیرجه ای پویول عالی بود بازم شخصیت و روحیه تیمی بارسا خودشو نشون میده تو خونه حریف یک گل عقب افتادن و اینطور بازی کردن ...

حرکت کنترائو که تو سری زد رو بگذریم اما کاری که په په کرد باید محرومیت سنگین براش داشته باشه

در نهایت هم امیدوارم فدراسیون فوتبال اسپانیا یه فکری به حال این وضع وحشی گری یه بازیکن به خصوص در زمین بکنه (ببخشید ولی این لغت کاملا برآزنده کارهایی که در زمین انجام شد است!)... من منتظر محرومیت جدی برای پپه هستم (و چون بار دومه که به خاطر وحشیگری محروم میشه اینبار طبق قوانین مثل اینکه محرومیتش جدی تر خواهد بود). بقیه رئالی ها هم خشن بودن ولی نه در اون حد.. امروز خلافی نبود که از پپه در زمین ندیده باشیم و فکر کنم با احتساب اخطارهاش سه باری می تونست اخراج بشه.
    ببین شائوکان کودک درون په په هست برو تا آخرش

ویدئو:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

+
    برای سومین بار متوالی شبیه سازی های من برای الکلاسیکو با فیفا 12 کاملا جواب داد!
    Last edited by Kianoosh; 19-01-2012 at 03:00.

14. 6 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

مسی بی حال نیست...توی این بازی به نظر میرسه خوب تونستن مهارش کنن!
    مهار؟

فکر نکنم...

به نظر من که دلیل کمتر دیده شدنش بر می گشت به اینکه دورتر از 18 حریف بازی می کرد...

16. 2 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

باز هم یه ال کلاسیکو دیگه و باز هم همون سناریو کلیشه ای همیشگی... رئال بازی رو خوب شروع می کنه، گل می زنه و بعدا بارسا بازی رو دست می گیره و رئال هم همه تلاشش رو می کنه تا نقطه ای که دیگه کم میارن، بارسا گلهاش رو می زنه و جلو می افته و بازیکن های رئال کم آوردن فنی شون رو از طریق دیگه جبران می کنن.

شلوغ کردن وسط زمین مسی رو مشغول کرده بود و مسی همیشه نبود، البته لحظه ای که صاحب توپ می شد همیشه همون مسی بود و همیشه آماده اون لحظه استثنایی... شارپنس فوق العاده الکسیس هم شدیدا قابل تقدیره و لحظه ای نبود که در موقعیت قرار بگیره و عالی نباشه، مثالش هم ضربه سر نیمه اول یا پاس فوق العاده اش به اینیستا.

در نهایت هم امیدوارم فدراسیون فوتبال اسپانیا یه فکری به حال این وضع وحشی گری یه بازیکن به خصوص در زمین بکنه (ببخشید ولی این لغت کاملا برآزنده کارهایی که در زمین انجام شد است!)... من منتظر محرومیت جدی برای پپه هستم (و چون بار دومه که به خاطر وحشیگری محروم میشه اینبار طبق قوانین مثل اینکه محرومیتش جدی تر خواهد بود). بقیه رئالی ها هم خشن بودن ولی نه در اون حد.. امروز خلافی نبود که از پپه در زمین ندیده باشیم و فکر کنم با احتساب اخطارهاش سه باری می تونست اخراج بشه. من در اواخر بازی شدیدا نگران این بودم که بزنن و یکی (به خصوص مسی) رو مصدوم کنن... این جناب کاروالیو هم نمی فهمه وقتی می خواد خطای فنی کنه به زانوی بازیکن ضربه نمی زنن، البته شاید هم قصدش خطای فنی نبود!

یه رکورد جدید برای رئال: در طول این سالها که آلونسو در رئال بازی می کنه فکر کنم این اولین ال کلاسیکو بود که اخطار نگرفت!

18. 12 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •