تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 306 از 339 اولاول ... 206256296302303304305306307308309310316 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,051 به 3,060 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

اگه رحمتی گلر بدی بود هیچ وقت گلر اول تیم ملی نمیشد .
    وقتی یکی میاد بی منطق یه چیزی میگه باید جوابشو داد . . . این قسمتی رو که مشخص کردم رو ببین . . . واقعا برای این طرز فکرت متاسفم

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

درباره بحث اخیر دوستان راجع به رحمتی من یه چند خطی صحبت کنم:
    فصل برای استقلال با انجام 48 بازی رسمی در رقابت های مختلف (لیگ، حذفی و آسیا) برای تیم استقلال تموم شد. حقیقتش من نمیدونم رحمتی چند بازی تو دربازه تیمش بوده، ولی یادمه کمتر از تعداد انگشتان یک دست، زرین ساعد گلر تیم بود.
    با دقایقی سرچ تو اینترنت متوجه شدم که رحمتی 23 کلین شیت داشته این فصل. و در واقع تمامی کلین شیت های استقلال با حضور خودش درون دربازه ثبت شده. در حالی که سپاهان اگه اشتباه نکنم در 19 بازی گلی رو دریافت نکرده. واقعا دربازه بانی که در حدود نیمی از بازی هاش در این فصل، دربازش رو بسته نگه داشته و تو گل های خورده ی تیمش در لیگ برتر، 7 گل فاصله داشته با بهترین خط دفاعی لیگ، شایسته اینه که جوری راجع بهش صحبت بشه که انگار داریم راجع به دربازه بان تیم ملی نپال صحبت می کنیم؟!

و درباره مظلومی:
    من میخوام یه فلش بک بزنید به سومین، چهارمین و پنجمین دوره لیگ برتر، جایی که استقلال تو سومین دوره لیگ برتر نائب قهرمان شد، در چهارمین دوره لیگ برتر سوم شد و نهایتا در پنجمین دوره لیگ برتر قهرمان شد. نکته جالب اینکه همون موقع هم استقلال یک بار قهرمان جام حذفی شد! حالا به نظر من یه جورایی تاریخ داره تکرار میشه. اولین قهرمانی استقلال در لیگ برتر از اعتماد سه ساله به قلعه نویی میسر شد و من فکر می کنم استقلال باید به همین شکل به مظلومی اعتماد کنه. قطعا مظلومی هم ایراد هایی در نحوه مربی گریش داره... مثلا به شخصه (مثل خیلی از دوستان) تعویض های مظلومی رو در طول فصل اغلب بی تاثیر دیدم در جریان بازی. ولی عملکرد مظلومی در این فصل واقعا بد نبوده. فصل پیش سپاهان با 66 امتیاز قهرمان شد. امسال استقلال یک امتیاز هم بیشتر از فصل گذشته گرفت و با 66 امتیاز فصل رو تموم کرد. اما نتونست قهرمان بشه! اخیرا بعد قهرمانی سیتی در پریمیر لیگ یه عده اومدن عملکرد یونایتد در لیگ رو زیر سوال بردن. سر الکس اشاره که به شدت از عملکرد این فصل یونایتد راضی هست و انتقادات احمقانس، چون فصل پیش با 80 امتیاز قهرمان شد، و این فصل با کسب 89 امتیاز نائب قهرمان شدن. الان همین موضوع برای استقلال هم هست. استقلال امسال با وجود اینکه از هرتیم باشگاهی بیشتر بازی داشت، مصدوم های تاثیر گذاری داشت و حواشی ای که تو نیم فصل دوم تیم رو تحت تاثیر قرار داد، تونست یک امتیاز هم از فصل پیش بیشتر کسب کنه. من فکر می کنم حضور مظلومی و فتح الله زاده در تیم و عملکرد مثبت در فصل نقل و انتقالات میتونه کمک کنه که فصل آتی، فصل رویایی ای باشه برای آبی های پایتخت.
    Last edited by pcforlife; 25-05-2012 at 17:09.

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض ناصر خان !!

خدا بیامرزش !!!

4. 5 کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

و درباره مظلومی:
    من میخوام یه فلش بک بزنید به سومین، چهارمین و پنجمین دوره لیگ برتر، جایی که استقلال تو سومین دوره لیگ برتر نائب قهرمان شد، در چهارمین دوره لیگ برتر سوم شد و نهایتا در پنجمین دوره لیگ برتر قهرمان شد. نکته جالب اینکه همون موقع هم استقلال یک بار قهرمان جام حذفی شد! حالا به نظر من یه جورایی تاریخ داره تکرار میشه. اولین قهرمانی استقلال در لیگ برتر از اعتماد سه ساله به قلعه نویی میسر شد و من فکر می کنم استقلال باید به همین شکل به مظلومی اعتماد کنه. قطعا مظلومی هم ایراد هایی در نحوه مربی گریش داره... مثلا به شخصه (مثل خیلی از دوستان) تعویض های مظلومی رو در طول فصل اغلب بی تاثیر دیدم در جریان بازی. ولی عملکرد مظلومی در این فصل واقعا بد نبوده. فصل پیش سپاهان با 66 امتیاز قهرمان شد. امسال استقلال یک امتیاز هم بیشتر از فصل گذشته گرفت و با 66 امتیاز فصل رو تموم کرد. اما نتونست قهرمان بشه! اخیرا بعد قهرمانی سیتی در پریمیر لیگ یه عده اومدن عملکرد یونایتد در لیگ رو زیر سوال بردن. سر الکس اشاره که به شدت از عملکرد این فصل یونایتد راضی هست و انتقادات احمقانس، چون فصل پیش با 80 امتیاز قهرمان شد، و این فصل با کسب 89 امتیاز نائب قهرمان شدن. الان همین موضوع برای استقلال هم هست. استقلال امسال با وجود اینکه از هرتیم باشگاهی بیشتر بازی داشت، مصدوم های تاثیر گذاری داشت و حواشی ای که تو نیم فصل دوم تیم رو تحت تاثیر قرار داد، تونست یک امتیاز هم از فصل پیش بیشتر کسب کنه. من فکر می کنم حضور مظلومی و فتح الله زاده در تیم و عملکرد مثبت در فصل نقل و انتقالات میتونه کمک کنه که فصل آتی، فصل رویایی ای باشه برای آبی های پایتخت.
    خیلی خوبه که آدم تو ایران یه مسئولیتی داشته باشه چون اینطوری هرچی بگه همه اونها که زیر بلیتشن تائیدش میکنن!
    در حالیکه قاطبه ی پست های قبلی حاکی از عدم رضایت از مظلومی بود مشخص نیست چه چیزی به یکباره این چنین نظرات رو تغییر میده و باعث میشه یک پست در جهت خلاف نظر همه اینهمه تنکس بگیره. کاش ما ایرانی ها واقعا بجای گوینده به حرف توجه میکردیم.
    مظلومی اولین مربی ای نیست که بحث سه سال موندن و بعد قهرمانی آوردنش مطرح میشه. این موضوعیه که مربی های ناموفق قبلی هم به اون اشاره کردن ( مرفاوی و یه نفر دیگه که احترامش واجبه )
    براستی ملاک اینکه یک مربی چند سال باید تو یه تیم بمونه چیه؟
    من معتقد نیستم که بچه های این تاپیک و حتی این فروم به اندازه مدیران بارسلونا و منچستر یونایتد از مدیریت فوتبال و کلا بحث انتخاب و یا تعویض سرمربی اطلاعات داشته باشند. براستی چه چیزی باعث میشه امثال فرگوسن سالها تو یه تیم بمونن ولی گواردیولا با اون کارنامه درخشانش بهر ترتیبی که هست عوض بشه؟
    جوابش هم سخته هم آسون. قسمت سختش رو باید مدیران این دو تیم جواب بدن ولی قسمت آسونش اینه که گاهی وقتها احساس میشه بعضی مربی ها هرچه داشتن خرج کردن و دیگه حرفی برای گفتن ندارن. اینهم نشونه بدیشون نیستش ها. مربی ها شخصیتا و تفکرا متفاوتند. بعضی ها همیشه چیزهای جدیدی برای رو کردن دارن ولی بعضی ها بسیار یکنواخت و کم تغییر کار میکنند.
    مظلومی در همه مدتی که در استقلال بود هیچ تغییری نکرد. همیشه همین بود و همیشه هم همین خواهد بود. وقتی پیشکسوتان استقلال میان و مصاحبه میکنند که توان مظلومی همینه اشاره به همین موضوع دارن. مظلومی همینه. یه بار شما سه بر صفر از پرسپولیس میبری یه بارم اینطور ضایع میشی و تو 10 دقیقه 3 گل میخوری. یه بار مثه بازی لیگمون جلوی سپاهان اونقد عالی کار میکنی یه بار تو همین بازی آخر مثه یه تیم محلی بازی میکنی. مظلومی همینه. چه سال اولش باشه چه سال دهمش.
    سال فوتبالی برای استقلال با سپاهان و تو اصفهان شروع شد و با سپاهان تو اصفهان تموم شد. اما استقلالی اول فصل چی بود و این آخری چی! ما بازیه اول فوق العاده بودیم و فقط رو بدشانسی بود که نبردیم ولی بازی آخر افتضاح بودیم و خوش شانس بودیم که بیشتر نخوردیم. سپاهان هر چه گذشت بهتر شد ولی ما به حرکت سینوسی خودمون ادامه دادیم. استقلال و مظلومی یعنی همین. موفقیت آنی و شکست آنی. نه شما همیشه موفقی که بتونی شاد باشی. نه همیشه بازندس که با خیالت راحت بذاریش کنار.
    اما امیر قلعه نوعی چی؟
    ویژگی های قلعه نوعی که مظلومی عمر نداشته و نخواهد داشت:
    1 . کارنامه بسیار درخشان: 4 قهرمانی 2 نایب قهرمانی و یک مقام سومی در لیگ برتر و در جام حذفی هم 2 قهرمانی ( مظلومی که سنش هم بیشتره کل افتخارش یه قهرمانی حذفیه )
    2. ساخت تیمی با بازی هجومی و تماشاگر پسند ( نمیدونم اینو چطور میشه ثابت کرد چون آمار و ارقام نداره و فقط خودتون باید مقایسه کنید )
    3. شخصیت بسیار قوی ( دقیقا چیزیکه مرفاوی اصلا نداشت و مظلومی کم داره )
    4. جوان و جویای نام و در حال پیشرفت ( خدا وکیلی کدمونون میتونید قلعه نوعی سال 84 را با الان مقایسه کنید؟ )

دیگه وارد مسائل جزئی هم نمیشم . مثلا سن و سال، قیافه، تریپ و ... بهرحال امیرخان بچه تهرون و همسایه خودمونه ( نازی آباد )

رو همین حسابه که مخالفان قلعه نوعی همیشه با چیزهای غیر فوتبالی اونو میکبن. مثلا باند بازی یا اون مشت کردن دست. قلعه نوعی بده چون وقتی با مس کرمان استقلل رو شکست داد خوشحالی کرد. قلعه نوعی بده چون با علی جماعت رفیق شده!!!
    بهرحال همونطورکه قدیمی ها گفتن "گوشت قرمز" نیاز به تبلیغ نداره "روغن نباتی " رو باید تبلیغ کرد حالام همینه
    امیرخان نیازی حمایت و تایئ امثال من و شما نداره. اون کارنامش مشخصه و کارنامه مظلومی هم مشخصه و کارنامه من شما دوستان هم تو این فروم مشخصه. هرکسی هر گلی میزنه به سر خودش میزنه.
    چندین ماه قبل بهتون گفتم که حاجی فصل بعد میره و اون موقع همتون بهم خندیدید. بهتون گفتم با مظلومی به هیچ جا نمیرسیم تعلیق شدم. گفتم سرمربی استقلال امیرخان باید باشه "بن" شدم و امروز حاجی در آستانه رفتنه و شایعاتی مبنی بر لیست دادن میرخان وجود داره. امروز من اینجام و اونها که ...... {خودسانسوری} هنوز هم سر خونه اولشون هستن
    حالا بیاد نشست و دید کی من دوباره "بن" میشم. کی حاج علی میره، کی امیرخان میره و کی ......... {خودسانسوری}

6. 3 کاربر از اسطقس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان سال آینده ایران چند تا نماینده کامل و نصفه داره و استقلال به عنوان نماینده چندم ایران در آسیا حضور داره ؟ یعنی اول تیم های لیگ رو حساب میکنند یا قهرمان جام حذفی رو ؟

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

. شخصیت بسیار قوی
    منظورت از شخصیت قوی همین اردشیرخان قلعه نوییه؟
    شاید تعریف منو شما از شخصیت متفاوته!!
    ما علیو یادمون نرفته.قضیه نطفه و خبرنگارارو یادمون نرفته.قضیه لجنو اصغر شرفیو یادمون نرفته فحش به کاظمیانو یادمون نرفته فحاشیش به کیانیو یادمون نرفته قضیه اون یارو یادمون نرفته اون طرز برخوردش یادمون نرفته اون حرفش به مجری شبکه استانی تبریز یادمون نرفته و......و.......و

قلعه نویی از نظر فنی بهترین مربیه ایرانیه اما از نظر شخصیت توی دسته 3 توپ میزنه

تجدید خاطرات خیلی بد هم نیست

می‌روم کشاورزی اما به استقلال برنمی‌گردم

اگر می خواستم در استقلال بمانم سال گذشته زمانی که واعظی آشتیانی دو بار به من پیشنهاد تمدید قرارداد با باشگاه استقلال را داد در این تیم می ماندم. برای فصل آینده هم حتی اگر واعظی آشتیانی برود و هر شخص دیگری بیاید مربی استقلال نخواهم شد.بدون شک در این تیم مربیگری نخواهم کرد حتی اگر مدیرعامل بعدی استقلال قریب یا فتح الله زاده باشد.
    سال آینده بدون شک در استقلال نخواهم بود. حتی اگر با تیمی هم قرارداد امضا نکنم یک فصل بیرون می مانم و استراحت می کنم اما به استقلال نمی روم

حالا در برنامه ورزش و مردم هم 1000بار گفت اولویتم تراکتوره دوست دارم در تراکتور بمونم.......

استقلال خیلی بزرگتر از اشخاصه این اقا میخواد خودشو بزرگتر از استقلال نشون بده

کارنامه پرویز مظلومی کاملا قابل دفاع هستش
    بردن 4 دربی
    قهرمانی در جام حذفی
    صعود از گروه در اسیا
    2سال با اختلاف 1 امتیاز جامو از دست داد و امسال هجومیترین تیم لیگ بود

منم قبول دارم بازی با سپاهان عملکرد مظلومی افتضاح بود ولی بازی برگشت با سپاهان همه چیز برعکس بود سپاهان کرانچار جلوی استقلال پرویز مظلومی با 7-8 غایب تنها تونست 1 موقعیت ایجاد کنه
    ما اگه 1 سال دیگه بهش فرصت بدیم ضرر نکردیم
    هرکی جای مظلومی بود در هیچ شرایطی فصل بعد در استقلال نمیموند تا یه الترناتیو باقی بمونه اما پرویز گفته این فصل هم میخوام بمونم چرا وقتی عملکردش از 2سال اول قلعه نویی در استقلال بهتر بوده نباید 1 سال دیگه بهش فرصت داد؟
    دوستان سال آینده ایران چند تا نماینده کامل و نصفه داره و استقلال به عنوان نماینده چندم ایران در آسیا حضور داره ؟ یعنی اول تیم های لیگ رو حساب میکنند یا قهرمان جام حذفی رو ؟
    تعداد سهمیه های دوره اینده هنوز اعلام نشده.
    تنها چیزی که تا الان مشخصه قهرمان جام حذفی و لیگ میرن اسیا
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 26-05-2012 at 14:36.

9. 6 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

11. 2 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

13. این کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

آخرين اخبار تحولات استقلال

مدير عامل باشگاه استقلال که با رئيس هيئت مديره اين باشگاه به شدت اختلاف نظر پيدا کرده است، در نشست سرنوشت ساز امروز هيئت مديره شرکت نخواهد کرد تا عملا فضا براي انتخاب مدير عامل جديد را فراهم کند.

به گزارش خبرنگار مهر، اعضاي هيئت مديره باشگاه استقلال امروز يکشنبه در نشست ويژه اي به بررسي شرايط مديريت و سرمربيگري تيم فوتبال اين باشگاه براي حضور در دوازدهمين دوره رقابتهاي ليگ برتر خواهند پرداخت. اين نشست در شرايطي برگزار مي شود که علي فتح الله زاده به عنوان مدير عامل و عضو هيئت مديره صبح امروز راهي ترکيه شد و غايب بزرگ خواهد بود.

در مورد نشست امروز هيئت مديره باشگاه استقلال گفته مي شود برخي اعضا با انتخاب احمد شهرياري به عنوان مديرعامل باشگاه استقلال موافقت کرده اند و اين احتمال وجود دارد که مدير عامل پيشين باشگاه صباباتري به عنوان جانشين علي فتح الله زاده انتخاب و معرفي شود.

از سوي ديگر هر چند در روزهاي اخير صحبت از بازگشت اميرقلعه‌نويي به استقلال مطرح شده و او همچنان گزينه اصلي نشستن روي نيمکت آبي ها براي فصل آينده است، اما گفته مي شود برخي اعضاي هيئت مديره گزينه خارجي را به داخلي ها ترجيح داده اند و اين احتمال وجود دارد که يک خارجي جانشين پرويز مظلومي شود. هر چند که نزديکان اميرقلعه نويي حضور او در استقلال را قطعي مي دانند.

کادر مديريتي و فني باشگاه استقلال در شرايطي دچار تغييرات وسيع مي شود که اين تيم در رقابتهاي جام حذفي فصل گذشته عنوان قهرماني را به خود اختصاص داد و در رقابتهاي ليگ برتر هم سوم شد اما در ليگ قهرمانان آسيا راه به جايي نبرد.

====================

جاي رسولي‌نژاد بودم فتح‌الله‌زاده را روي چشمم مي‌گذاشتم
    فتح‌الله‌زاده: قلعه‌نويي 2 ميليارد مي‌ارزد

مديرعامل باشگاه استقلال مي‌گويد که اگر جاي رئيس هيئت مديره اين باشگاه بود فتح‌الله‌زاده را روي چشمش مي‌گذاشت.

به گزارش خبرگزاري فارس،

* شما به خودتان لقب مديرعامل موفق مي‌دهيد يا ناموفق؟

من فکر مي‌کنم جواب اين سؤال را خود شما بايد بدهيد. تيمي که قهرمان جام حذفي ايران شده و در جام ديگر مقام سوم را بدست آورده موفق بوده يا نه؟

* جام حذفي به اندازه ليگ اهميت دارد؟

وقتي AFC مي‌خواهد سهميه آسيايي بدهد اول تيم قهرمان ليگ و بعد قهرمان جام حذفي را مي‌خواهد و پس از آن اولويت را به تيم دوم ليگ مي‌دهد. ما سال گذشته دوم شديم اما براي آنکه به آسيا راه پيدا کنيم در دو بازي پلي‌آف به ميدان رفتيم.

* ولي قبول داريد در جام حذفي تيم‌هايي بازي مي‌کنند که زياد در سطح بالا نيستند.

چرا شما آن سوي قضيه را نگاه نمي‌کنيد،‌ تيم‌هاي مثل تراکتورسازي و سپاهان مقابل همين تيم‌هاي سطح پائين حذف شدند. جام حذفي اهميت خيلي زيادي دارد. بعد از قهرماني در ليگ معتبرترين رويداد قهرماني در جام حذفي است.

* امسال کارنامه خودتان را در باشگاه استقلال موفق مي‌دانيد يا ناموفق؟

چون ما امسال تيم را کهکشاني بستيم همه مي‌گويند بايد دو جام مي‌گرفتيم که البته حق هم دارند اما اگر حاشيه‌هاي نابجا وارد تيم ما نمي‌شد، جام دوم را هم به راحتي مي‌گرفتيم.

* دو موضوع مهم به عنوان انتقاد از شما مطرح مي‌شود، اول اينکه با جدايي فرهاد مجيدي موافقت کرديد، چرا؟

شما مي‌توانيد حتما تاييد کنيد که با بودن مجيدي ما موفق مي‌شديم؟ فرهاد مجيدي در 7 بازي استقلال موفق به گلزني نشد و هنگامي که به قطر هم رفت در ابتدا همين شرايط داشت. او بازيکن بزرگي است اما با رفتن او به لحاظ گلزني کم نياورديم. متاسفانه خط هافبک ما از کار افتاد نه خط حمله استقلال. من اعتقاد دارم خط هافبک تيم ملي ايران هم با مصدوميت جباري، حيدري و تيموريان از کار افتاد. حال شما به اين 3 نفر فرهاد مجيدي را هم اضافه کنيد. شما ديديد وقتي اين 3 نفر به ترکيب برگشتند به همه تيم‌ها 3 تا 3تا زديم.

مجيدي بسيار مؤثر بود ولي حرف شما را قبول ندارم. در قديم يک مو از سبيل گرو مي‌گذاشتند و حرف‌ها را نوعي قول حساب مي‌کردند. وقتي من با اين شرط فرهاد مجيدي را به استقلال آوردم چطور مي‌توانستم به او اجازه ندهم که نرود.

* انتقاد دوم مماشات شما با بازيکني مثل جباري است، چرا ابتدا گفتيد که با او برخورد مي‌کنيد اما اين کار را نکرديد.

زماني اقتدار مربوط به مدير باشگاه است و زماني هم به سرمربي برمي‌گردد. من پرويز مظلومي را صدا کردم و گفتم، شما مي‌خواهيد که جباري را محروم کنيم يا نه، ايشان گفت: در ازبکستان تيموريان، عمران‌زاده و حمودي را در اختيار ندارم. اگر جباري هم نباشد، همان جا حذف مي‌شويم. اينجا بحث يک تيم ايراني مقابل يک تيم خارجي بود. وقتي سرمربي به بازيکن احتياج دارد، من قبول مي‌کنم.

وقتي در زمين بازي خطايي صورت مي‌گيرد، داور آوانتاژ و بعدا کارت زرد را نشان مي‌دهد. من هم همين کار را کردم. در آن لحظه آوانتاژ دادم اما الان برخورد مي‌کنم. متاسفانه ما را مظلوم جلوه دادند. من نامه را نوشتم و او را به کميته انضباطي فدراسيون معرفي کرديم. چه کسي گفته که جباري را بخشيدم؟

* سؤال ديگري که مطرح مي‌شود اين است که چرا ابتداي فصل گذشته با امير قلعه‌نويي ناهار صرف کرديد؟

جالب است، يک موقع من را مي‌کوبند که چرا با قلعه‌نويي ناهار خوردم و يک موقع هم مي‌گويند چرا او را انتخاب نکردي. اين حاشيه‌ها هميشه درست مي‌شود. اصلا شما به من بگوئيد وقتي در يک خانواده خواهر و برادر با هم اختلاف پيدا مي‌کند وظيفه يک پدر چيست؟

* اما اين مسئله باعث ايجاد حاشيه ‌شد.

عملا اين مسئله اتفاق نيفتاد. من 2 سال با پرويز مظلومي قرارداد بستم و تا پاي قراردادم ايستادم. پس قبول کنيد که در حرفم تغيير ايجاد نشده. خيلي‌ها مي‌گفتند اگر تغييرات ايجاد کنيد استقلال بهتر نتيجه مي‌گيرد اما من پاي سرمربي تيمم ايستادم. حالا که پاي حرفمان ايستاده‌ايم، جور ديگري ما را مي‌زنند.

* خيلي از کارشناسان معتقدند افت استقلال از زماني شروع شد که اختلافات بين شما و رسولي‌نژاد علني شده بود. اين اختلافات براي چه ايجاد شد؟

من ضد کسي مصاحبه نمي‌کنم. يکسري واقعيت‌ها را مي‌گويم و اميدوارم مردم قضاوت کنند. باشگاه استقلال چارچوب دارد و همه بايد آن را رعايت کنند. من از شما سؤال مي‌پرسم رئيس هيئت مديره باشگاه‌هاي ذوب‌آهن، سپاهان و تراکتورسازي چه کساني هستند؟

* انصافاً نمي‌دانم.

من قسم مي‌خورم که اگر شما از 100 نفر اين سؤال را بپرسيد 90 نفر مي‌گويند نمي‌دانيم اما رئيس هيئت مديره استقلال را همه مي‌شناسند. اين خودش نشاندهنده اين است که يک جاي کار اشکال دارد. زماني ما جايگاه مديرعاملي داريم اما مي‌خواهيم رئيس هيئت مديره باشيم اينگونه که نمي‌شود. با کمال ميل دست رسولي‌نژاد را مي‌بوسم تا ايشان مديرعامل شود. من هم رئيس هيئت مديره مي‌شوم آن وقت ببينيد چه اتفاقي مي‌افتد. رئيس هيئت مديره بزرگ و پدر خانواده است. من اعتقاد دارم رفتارهاي رئيس هيئت مديره اين نيست. ايشان از جانب مديرعامل برخورد مي‌کند.

شما بگوئيد که هيئت مديره چرا بايد از سرمربي ليست بخواهد؟ من واقعا نمي‌فهمم. فردا من چگونه مي‌توانم از سرمربي کار بکشم. سرمربي به من مي‌گويد، من با تو کار ندارم. رئيس هيئت مديره از من ليست خواسته و من با او طرف مي‌شوم. پس اينجا ما مسئول روابط عمومي شديم نه مديرعامل. دوستان اساسنامه باشگاه را بخوانند. اين اساسنامه مي‌گويد مديرعامل باشگاه بالاترين مقام اجرايي است و تمام عزل و نصب‌ها با او است. نمي‌خواهم خيلي در اين زمينه حرف بزنم. صحبت‌هاي خيلي عجيب و غريبي دارم که اين حرف‌ها بماند براي زمان خود.

* اما گفته‌اند که شما 3 ميليارد پول گرفته‌ايد که معلوم نيست کجا رفته است.

اين حرف خيلي زشتي است که يک پدر فرزند خودش را دزد معرفي کند. من 20 سال است که در اين فوتبال هستم و اين مسائل برايم نخ‌نما شده است. به من مي‌گويند چرا چک شخصي داده‌اي؟ آن زمان که باشگاه پول نداشت و تنها آمده بودم چک شخصي خرج کردم نه حالا که هيئت مديره دارد. آقايان گفته‌اند من 3 ميليارد از سازمان ليگ گرفتم. از شما خواهش مي‌کنم با آقاي بهروان تماس بگيريد و سؤال کنيد که من چقدر پول گرفتم. کل پول دريافتي من از سازمان ليگ 661 ميليون تومان بوده است. حدود 458 ميليون تومان نيز سازمان ليگ بابت اجاره ورزشگاه آزادي پرداخت کرده است. روي هم اين موارد مي‌شود يک ميليارد، چگونه من 3 ميليارد گرفتم؟

* گفته مي‌شود که استقلال 15 ميليارد پول داشته، اين مبلغ کجا رفته است؟

همانطور که توضيح دادم نزديک يک ميليارد از سازمان ليگ گرفتم. قلعه‌نويي در يکي از برنامه‌ها گفت تراکتورسازي 9 ميليارد براي بازيکنان و کادر فني هزينه کرده است. البته اين توضيح را بدهم که برايم دردسر نشود. من نمي‌گويم آن 9 ميليارد زياد است بلکه براي تيمي مثل تراکتورسازي آن مبلغ چيزي نيست. تازه آنها نزديک به 6 بازيکن سرباز هم داشتند. خود امير قلعه نويي به تنهايي 2 ميليارد تومان مي‌ارزد. شما به من بگوييد وقتي تراکتورسازي 11 ميليارد تومان خرج کرده همه فکر مي‌کنند استقلال کهکشاني 17،18 ميليارد هزينه داشته است اما من اين آمار را آورده‌ام و پاي حرفم هم هستم. اگر يک ريال بيشتر بود هيئت مديره به من پرداخت نکند. هزينه کادر فني و بازيکنان استقلال 10 ميليارد و 500 ميليون تومان شده است. حتما کسي اين رقم را باور نمي‌کند. آيا اين مبلغ زياد بود؟ آيا اين پاداش من است که اين گونه توهين مي‌کنند؟

* شما استعفا مي‌دهيد؟

استعفا نمي‌دهم، من را بردارند. من با تمام اعضاي هيئت مديره ارتباط خوبي دارم و از تک تک آنها تشکر مي‌کنم اما استعفا نمي‌دهم و آنها حق دارند هر تصميمي بگيرند.

* پس چرا وسايل‌تان را جمع کرده‌ايد و از باشگاه برديد؟

من وسايلم را جمع نکردم. مدارکم را هميشه شب‌ها به خانه مي‌برم و تا دير هنگام آنها را مطالعه مي‌کنم تا به امور برسم. آقاي رسولي نژاد گفته‌اند من نزد بازيکنان رفتم و گفته‌ام 400 ميليون پول به شما مي‌دهم. حالا بايد بگويم کل بدهي من به بازيکنان امسال يک ميليارد و 200 ميليارد تومان است که رسولي نژاد در حضور بازيکنان اعلام کرد پس فردا يک ميليارد و 100 ميليون به فتح الله زاده مي‌دهم تا پول شما را تسويه کند. 2 ميليارد و 700 ميليون تومان از زمان مديريت گذشته بدهکار هستيم. اين را نمي‌گويم که آقاي واعظ ناراحت شود، من هم امسال بدهي دارم. ضمنا ما 15 ميليارد درآمد نداشتيم. واقعا اگر محبت و سعه صدر وزير ورزش نبود من نمي‌توانستم ادامه بدهم.

* وزير از شما نخواست استعفا بدهيد؟

آقاي عباسي چنين چيزي از من نخواست و و اتفاقا خيلي به ما لطف کرد. اگر ايشان 7 ميليارد به ما نمي‌داد نمي‌توانستيم ادامه بدهيم.

* نگاه عباسي به عنوان وزير ورزش نسبت به حضور شما در باشگاه استقلال چگونه است؟

من نبايد ايشان را تحت فشار بگذارم. اختيارات ايشان به گونه‌اي است که مي‌تواند مديرعامل باشگاه را تغيير بدهد. مطمئن باشيد اگر وزير ورزش من را عوض کرد باز هم از او تشکر مي‌کنم اما احساس مي‌کنم اگر ديد آقاي عباسي اين گونه بود که من بايد بروم، پس بايد مي‌رفتم.

* شما امروز در جلسه هيئت مديره شرکت مي‌کنيد؟

چون مي‌خواهم به همراه وزير ورزش به ترکيه بروم اجبارا نمي‌توانم در جلسه شرکت کنم اما اگر جلسه به روز ديگري موکول شود حتما در آن شرکت خواهم کرد.

* سفر به همراه وزير به اين دليل نيست که شما در جلسه شرکت نکنيد؟

اين دستور وزير است. مگر من مي‌توانم اين کار را انجام بدهم ضمن آنکه چند نفر ديگر از دوستانم همراه ما هستند.

* هيئت مديره در غياب شما برکنارتان مي‌کند يا نه؟

مي‌توانند اين کار را انجام دهند. هيئت مديره مي‌تواند اما يک فرد نمي‌تواند.

* شايد رئيس هيئت مديره بقيه را مجاب کند که شما برکنار شويد؟

اشکالي ندارد، دستش درد نکند و ما دست او را مي‌بوسيم. من ترسي از برکناري و اين مسائل ندارم. من ذخيره استقلال هستم روي نيمکت نشسته‌ام و هر زمان که لازم باشد به زمين مي‌آيم.

* اگر در استقلال باشيد مي‌توانيد اين تيم را به مقام‌هاي بالاتر ببريد؟

من تيم را به مقام‌هاي بالاتر برده‌ام. اين مسائل بستگي به شرايط دارد. گفتم از 15 ميليارد بدهي هفت و نيم ميليارد آن را خودم تامين مي‌کنم البته منظور از خودم، من و اعضاي هيئت مديره هستيم. من آدم‌هايي مي‌آورم که از آنها پول مي‌گيرم. با اين بودجه باز هم قول يک قهرماني و رده‌هاي بالاتر را مي‌دهم.

قهرماني در ليگ قهرمانان آسيا بالاي 20 ميليارد سرمايه مي‌خواهد. 7 ميليارد و 100 ميليون آقاي عباسي به ما پول تزريق کردند. 47 ميليون از اسپانسر روي پيراهن، 196 ميليون از تبليغ پشت پيراهن، 185 ميليون از انتقال محبوب مجاز، 70 ميليون از کمپ ناصر حجازي به دست آورديم، 100 ميليون از مرغوبکار درآمد زايي کرديم و 661 ميليون از سازمان ليگ، مقداري هم کمک از دوستان به صورت بلاعوض گرفتم. مجموع درآمدهاي ما 11 ميليارد و 900 ميليون تومان بوده پس از اين 15 ميليارد که مي‌گويند از کجا آمده است؟

شما من را نمي‌خواهيد بگوييد تو را نمي‌خواهيم، چرا به من تهمت مي‌زنيد امسال باشگاه استقلال موفق به کسب ايزو 9001 شده در حالي باشگاه سپاهان از لحاظ امکانات با ما قابل قياس نيست اما آنها هم اين ايزو را دارند.

* مجموعا استقلال چقدر بدهي دارد؟

در کل بدهي‌هاي باشگاه استقلال 11ميليارد و 800 ميليون تومان است که 3ميليارد به امسال و دوره من مربوط مي شود.

* شما گفته بوديد اگر در استقلال بمانيد با قلعه‌نويي کار نمي‌کنيد؟

تعجب مي‌کنم چنين حرفي زده شده است. من هيچ وقت نمي‌گويم با فلان مربي کار نمي‌کنم.

* شما دوست داريد با چه کسي کار کنيد؟

بستگي به شرايط دارد بايد برنامه‌هاي يک مربي را ببينم.

* از بين قلعه‌نويي و مظلومي کدام را انتخاب مي‌کنيد؟

باز هم مي‌گويم بستگي به شرايط دارد. هرکدام که قول قهرماني بدهد و شرايط ما را بسنجند. من با بودجه کار مي‌کنم. با قلعه‌نويي، مظلومي، مرحوم حجازي، پورحيدري، قهرمان شدم. مربي خوب براي مديرعامل يک حسن است اما به چه قيمتي؟

* شما با دو بازيکن قرارداد بستيد؟

اين کار را انجام دادم چون با وجود اينکه مي‌گويم در حال رفتنم اما کارم را تا لحظه آخر انجام مي‌دهم. حق اين بازيکنان است که اسمشان را نياورم اما مي‌توانم بگويم يکي از آنها سرزن است و ديگري هافبک. چون به آنها قول دادم اسم آنها را اعلام نمي‌کنم.

* نظرتان در خصوص صحبت‌هاي رسولي نژاد مبني بر اينکه استقلال نياز به موزه دارد چيست؟

موزه را در همين کمپي که ساخته‌ايم درست کرده‌ام ولي در 30سال گذشته کسي به اين موضوع فکر نکرده بود. آرشيو جام‌هاي استقلال را جمع کرده‌ام و فقط جام قهرماني آسيا که مربوط به قبل از انقلاب است را در اختيار ندارم. اميدوارم هرکس مي‌داند اين جام کجاست به ما اطلاع دهد. خيلي زحمت کشيدم تا اين جام‌ها را از اين طرف و آن طرف بدست آورم.

* حرف ناگفته‌اي داريد که بگوييد.

مسائل شخصي و سليقه‌اي را وقتي زورمند هستيم اعمال نکنيم. حضرت علي (ع) مي‌فرمايند وقتي قدرتمند شدي مغرور نشو و وقتي همه چيز را از دست دادي صبور باش.

* اگر جاي رسولي نژاد بوديد فتح الله زاده را حفظ مي‌کرديد؟

اگر جاي رسولي نژاد بودم فتح الله زاده را روي چشمم مي‌گذاشتم. در مقايسه با ساير تيم‌ها و و پول‌هايي که ديگر تيم‌ها خرج کردند فتح الله زاده را روي چشمم مي‌گذاشتم.

* اگر از استقلال برويد اين تيم متضرر مي‌شود؟

قرارداد 15 بازيکن با استقلال تمام شده است. 12ميليارد نيز بدهي وجود دارد و مديرعامل بعدي کار بسيار مشکلي دارد. جمع کردن اين تيم خيلي سخت است حتي براي من. گفتم من ذخيره طلايي استقلال هستم، روي نيمکت مي‌نشينم و وقتي عقب مي‌افتيم به زمين مي‌آيم و دو گل مي‌زنم.

* يعني بايد فاتحه استقلال را براي فصل بعد بخوانيم؟

نه، هوادار ما را ناراحت نکنيد. ما روي سکوها هم که باشيم براي استقلال بازيکن جمع مي‌کنيم.

* چند بازيکن به صورت قطعي از تيم شما رفته‌اند؟

هيچ‌کس جدا نشده و همه منتظر هستند تکليف روشن شود.

* فرهاد مجيدي برمي‌گردد؟

اگر مجيدي پيشنهاد خوبي نداشته باشد به ايران برمي‌گردد و براي ما بازي مي‌کند. او يک سال با ما قرارداد دارد. فرهاد مجيدي براي استقلال اسطوره است و من هيچ بازيکني را مثل او نديده‌ام. مي‌دانيد که 8 ميليارد از طريق فرهاد مجيدي درآمدزايي کرده‌ام بعد به من مي‌گويند چرا اجازه دادي مجيدي برود. اگر باز هم باشم به او اجازه مي‌دهم چون خيلي بامرام است.

* به نظر خودتان امروز از استقلال مي‌رويد يا مي‌مانيد؟

يک گروه تصميم مي‌گيرد چه اتفاقي مي‌افتد. مي‌توانم يک گله کنم؟ اين خيلي بد است که در مورد من که در 6 سال اخير 4 جام حذفي بدست آ‌ورده اينگونه برخورد شود که حالا به من بگويند خواهش مي‌کنم بمانيد. اتفاقا من خواهش مي‌کنم که بروم؛ رأي ندهيد که من بروم. صادقانه اين حرف را مي‌‌زنم چون قدرشناس نيستند.

* يعني اگر شما را نگه دارند با تمام وجود کار مي‌کنيد؟

بايد از من دلجويي کنند چون دل من را شکستند. آنقدر صادق بودم که در دومين جلسه رسولي‌نژاد را کنار کشيدم و گفتم من سال آينده نيستم به اين دليل که شما فرصت داشته باشيد مربي انتخاب کنيد و بازيکن خوب بگيريد. ديگر چه مانده‌ است که به من بگويند؟ اين حرف‌ها خيلي بد است.

علي ‌فتح‌الله‌زاده شب گذشته در برنامه ورزش از نگاه 2 حاضر شد و به سؤالات مجري اين برنامه پاسخ داد. متن صحبت‌هاي مديرعامل باشگاه استقلال را در زير مي‌خوانيد.

منبع:ئرزش 3

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

قلعه نویی از نظر فنی بهترین مربیه ایرانیه اما از نظر شخصیت توی دسته 3 توپ میزنه
    ببین دوست عزیز من اصلا شخصیت ها واسم مهم نیست مهم موفقیت استقلاله اما همین شخصیت قلعه نوعی به درد فوتبال درجه سومی ما میخوره فوتبالی که بازیکن توش تصمیم میگیره باید همچین ادمی بالای سرش باشه قضیه جباری امسال رو فراموش نکردیم چند بار حاشه درست کرد کرار واسه چی رفت ؟حالا مظلومی چیکار کرد؟این اقا ترسو هستش شکی هم درش نیست

کارنامه پرویز مظلومی کاملا قابل دفاع هستش
    بردن 4 دربی
    قهرمانی در جام حذفی
    صعود از گروه در اسیا
    2سال با اختلاف 1 امتیاز جامو از دست داد و امسال هجومیترین تیم لیگ بود
    کارنامه مظلومی قابل دفاع هست ولی واسه هوادارای استقلال که تیمشون کهکشانی بود ارضا کننده نیست حالا چه بازیکن ازدست بدیم چه مصدومیت داشته باشیم درسته مصدومیت دسته مربی نیست ولی جدایی اونها صددرصد مربی مقصره
    اره 4تا دربی رو برد ولی اخریش کاری کرد که هر چهارتاش از یادمون رفت
    تو جام حذفی هم اونطوری شاهین رو برد در مورد اسیا هم ای کاش اصلا از گروه بالا نمیومدیم وقتی جلو الجزیره و نسف اونجوری تو خونه امتیاز از دست میدیم جلو سپاان هم اقا تا یه گل خورده هنگ کرده من بازی اخر منچستر سیتی رو دیدم مربی هرچی از دهنش در اومد کنار زمین به بازیکناش گفت اونقدر بالا و پایین پرید تا تیمش نتیجه گرفت ولی این اقا ...پس باید بگیم مربی من سیتی هم بد دهنه و فحش میده پس به درد فوتبال نمیخوره
    در مورد لیگ ایران هم دومی با 10 شدن هیچ فرقی نمیکنه این افتخار نیست بگیم با اختلاف یه امتیاز قهرمانی رو از دست دادیم باید بشینیم حسرت بخوریم ببینیم چی شد که با اختلاف یه امتیاز قهرمانی رو از دست دادیم جلو شهرداری اون بازی افتضاح جلو شاهین ....دیگه تیمی که میخواد قهرمان بشه چند تا بازی اخر ترس رو میزاره کنار ولی ما همه بازیامون دفاعی بازی کردیم
    اره ما هجومی ترین تیمی بودیم که مهاجمامون کمترین گل زده رو داشتن .خدا وکیلی چندتامون از بازی های استقلال تو این فصل لذت بردیم ؟؟؟؟؟؟

16. این کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •