تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 306 از 320 اولاول ... 206256296302303304305306307308309310316 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,051 به 3,060 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

رونالدو: فکر مي کنم اين روزها از مسي بهترم
    ستاره پرتغالي در صحبتهايي اعلام کرد که نمي توان او و مسي را باهم مقايسه کرد ولي دراين برهه زماني خودش رابهتر از مسي مي بيند.
    کريستيانو رونالدو ستاره پرتغالي دنياي فوتبال معتقد است که رقابت ميان او و مسي باعث رشد او مي شود و البته اعتقاد دارد که به خاطر تفاوتهايي که ميان او و ستاره آرژانتيني وجود دارد،اين دو قابل مقايسه نيستند.

رونالدو اعتقاد دارد که هر دوي آنها (مسي و خود او) بازيکناني هستند که نهايت تلاششان را براي تيمهاي باشگاهي شان به کار مي گيرند و اين باعث مي شود که هردو رشد و پيشرفت زيادي داشته باشند.

اين مهاجم پرتغالي نظرش را دراين باره به سي ان ان ورلد سپورت ابراز کرده و گفته:«گاهي وقتها اين مقايسه ها من را خسته مي کند.مسي را هم همين طور.چون هميشه و هميشه ، همه درحال مقايسه کردن ما دو نفر باهمديگر هستند.شما نمي توانيد فراري را با پورش مقايسه کنيد، چون آنها موتورهاي متفاوتي دارند. اصلا قابل مقايسه نيستند. مسي نهايت تلاشش را براي بارسلونا به کار مي گيرد ومن با تمام قوا در خدمت رئال هستم.»

رونالدو ادامه داد:« البته اين اتفاق جالبي است. چه براي مسي و چه براي من. . چون هردوي ما رکوردهاي خودمان را مي شکنيم واين فوق العاده است.فکر مي کنم که دراين مسير ما همديگر را رو به جلو هل مي دهيم. به همين خاطر هم هست که رقابت ميان ما دونفر اين قدر حساس و نفس گير است.به همين خاطر هم هست که بارسلونا و رئال بهترين تيمهاي دنيا هستند.چون يکي ديگري رابه جلو هل مي دهد.»

رونالدو درادامه صحبتهايش گفت:« اصلا بحث بهتر يا بدتر نيست. من دوست ندارم تا باکسي مقايسه شوم.بعضي ها مي گويند من بهترم و بعضي ها مي گويند که مسي بهتر است.ولي در پايان روز آنها تصميم مي گيرند که بهترين بازيکن در شرايط کنوني چه کسي است که من فکر مي کنم که من هستم.»

رونالدو در رقابتهاي اين فصل لاليگا46 گل به ثمر رساند ولي مسي با به ثمررساندن 50 گل، فصل را در صدر جدول گلزنان لاليگا به پايان برد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 6 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض الکونفیدنشال: رئال، هیگوائین را فقط با 150میلیون میفروشد!

مرجع خبري رئال-مادريد: به گزارش الکونفیدنشال ، گونزالو هیگوائین نمی داند که چه آینده ای دارد اما رئال برای مشتریانش ، سنگ بزرگی انداخته است ، یعنی رقم فسخ قراردادش که 150 میلیون یوروست . هیگوائین دو ماه است که در مورد آینده اش مردد است و به گزارش الکونفیدنشال ، علت این قضیه هم اعتماد بیش از حد مورینیو به بنزماست . مربی پرتغالی به فلورنتینو قول داده که کریم که مهاجم محبوبش است را در بازیهای بزرگ مورد استفاده قرار داد و حالا به وعده اش عمل کرده تا مدیر را خوشحال کند . ال پیپیتا فکر می کند که به او ارزش لازم گذاشته نمی شود . اما باشگاه حاضر نیست که او را به سادگی بفروشد و قیمتش را هم 150 میلیون یورو تعیین کرده است.

4. 5 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض نونو گومز: رونالدو گاهی "فرا انسان" میشود!

مرجع خبري رئال-مادريد: نونو گومز ، مهاجم اسپورتینگ براگا ، به تمجید از هموطنش کریستیانو رونالدو پرداخت و گفت که بازیکن رئال مادرید ، مهمترین عنصر تیم ملی پرتغال در یورو خواهد بود . مهاجم 27 ساله رئال ، انتظار می رود که نقشی کلیدی در یورو در تیم ملی کشورش داشته باشد و حالا گومس در موردش می گوید : زیباست که بتوان روی رونالدو حساب کرد . نه تنها به این خاطر که بقیه برایش احترام قائل می شوند ، بلکه با توجه به توانایی هایش می تواند بازی ها را تعیین کند . وی افزود : گاهی او فراتر از انسان ها می شود . یکی از بزرگترین مشخصه هایش اسن است که همیشه بهتر می خواهد و دوست دارد که بهترین باشد . نونو گومز که 79 بازی ملی دارد ، در مورد خط خوردنش از لیست گفت : امیدوار بودم که نامم در لیست باشد اما نشد . نمی توانم تکذیب کنم که ناراحت شدم.

6. 7 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

احتمال حضور دیوید سیلوا در ترکیب فصل بعد تیم به جای ریکاردو رفتنی

آس نوشت : داوید سیلوا ، جانشین کاکا

مورینیو به دنبال خلاقیت بیشتر در خط هافبک تیمش است و برنامه ریزی برای فصل بعد را هم آغاز کرده است . او از مثلث هجومی با 118 گل کریستیانو ، هیگوائین و بنزما خیلی راضی است اما اعتقاد دارد که در فاز خلاقیت ، به جز اوزیل گزینه دیگری ندارد . از کاکا نمی توان انتظار چندانی داشت . در حقیقت بسیاری معتقدند که بازیکن برزیلی در نهایت به پی اس جی ملحق می شود . بدین ترتیب مورینوی در بازار به دنبال بازیکن است و یکی از گزینه هایی که خوش درخشیده است ، داوید سیلواست .
    هافبک منچستر سیتی که در لیست دل بوسکه ، جایش را تثبیت کرده توانسته که نظر مثبت مربی پرتغالی را جلب کند . مورینیو عملکرد این بازیکن را در لیگ انگلیس تحت نظر داشته و از پیشرفتش کاملا رضایت دارد .
    در حقیقت اطرافیان سیلوا خبر داده اند که یکی از طرف رئال اخیرا در مورد شرایط بازیکن جویا شده و پرسیده که آیا خود بازیکن راضی به مذاکره است یا نه . نباید فراموش کرد که روابط رئال و سیتی فوق العاده است ، به حدی که پارسال این دو باشگاه در مورد پیوستن آگرو به سیتی ، کاملا با یکدیگر به توافق رسیدند تا با توجه به کنار کشیدن رئال ، سرجیو به لیگ انگلیس برود . دو سال پیش هم سیلوا می توانست به رئال بپیوندد اما مورینیو خودش جلوی این انتقال را گرفت .
    در تابستان 2010 ، رئال مادرید مذاکراتی با والنسیا صورت داد و حتی توافقات حاصل شد . اما در نهایت این انتقال به خاطر نظر مورینیو محقق نشد . مربی می خواست که دی ماریا که یک بال است ، کاروالیو در خط دفاع ، خدیرا به عنوان یک هافبک جنگنده و اوزیل به عنوان یک بازیکن تکنیکی بهره ببرد .
    اما مورینیو ، از روند سیلوا در لیگ انگلیس راضی است . این بازیکن در 26 سالگی ، خود را به عنوان بازیکنی تکنیکی با دید بالا مطرح کرده است . حضور بازیکن اهل قناری در رئال باعث خواهد شد که اوزیل زیاد هم بی خیال نباشد و از سویی پروژه اسپانیایی شدن فلورنتینو هم به ثمر می نشیند . سیلوا که چندین روز در جزایر قناری استراحت کرده ، منتظر خبر از سوی رئال است .

بهترین پاس گل دهنده در لیگ انگلیس
    سیلوا بهترین آمار را در زمینه پاس گل در لیگ انگلیس داشت . امسال 15 پاس گل داد ، در حالی که اوزیل با 17 پاس گل ، بهترین آمار را در لالیگا داشت . جالب است که ماتا و اکوادور با 13 و آدبایور با 11 پاس گل ، دیگر نفرات در این رده بندی بودند .

مرجع اخبار رئال

8. 9 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

آه آه بیا وسط شله حالا دست دست
    بیا آه آه
    خبر فوري :‌ مورينيو تا 2016 تمديد كرد

رئال مادريد اعلام كرد كه قرارداد خوزه مورينيو با رئال تا 2016 تمديد شد . پيش از اين قرارداد مربي پرتغالي تا 2014 بود .

پس از يك فصل كه مملو از شايعات در مورد آينده مربي رئال بود ،‌ باشگاه با اعلام خبر تمديد قرارداد اين بازيكن ،‌ همه را سورپرايز كرد . اين خبر درست چند هفته پس از اتمام لاليگاي 12-11 اعلام شد .

مورينيو در دو سال حضور در رئال به دو جام رسيده است . يكي كوپا دل ري و ديگري لاليگا .
    مرجع اخبار رئال
    Last edited by CRIS Joon CR7; 22-05-2012 at 16:49.

10. 11 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

رونالدو: شايسته توپ طلا هستم
    ستاره پرتغالي تيم فوتبال رئال مادريد بر اين باور است که شايستگي او براي کسب طلاي امسال بيشتر از ديگران است.
    کريستيانو رونالدو در گفت و گو با روزنامه‌‌ »مارکا» اسپانيا گفت که اگر سرمربي تيم معتقد است من امسال شايسته کسب توپ طلا هستم، حتما حق با او است.

وي که در اين فصل رقابت‌هاي لاليگا جام قهرماني را با رئال مادريد بالاي سر برد، افزود: اميدوارم که اين قهرماني براي چند فصل ديگر هم تداوم يابد. ما الان بهتر از بارسلونا هستيم و اين را ثابت کرديم. فصل را با 9 امتياز اختلاف نسبت به شاگردان گوارديولا به پايان رسانديم و جام قهرماني را بالاي سر برديم. و اين دستاورد بزرگي به شمار مي‌آيد.

وي درباره ليگ قهرمانان اروپا گفت: ما امسال بازي‌هاي بسيار خوبي را در اين رقابت‌ها به نمايش گذاشتيم. به خودم از 10 نمره کامل و به رئال مادريد نمره 9 را مي‌دهم. در آستانه قهرماني قرار داشتيم، اما متاسفانه در بازي مقابل بايرن‌ مونيخ با بدشانسي مواجه شديم و در ضربات پنالتي باختيم. اما به هواداران مي گويم که نگران نباشيد، فصل آينده دهمين قهرماني رئال مادريد در اين رقابت‌ها را رقم خواهيم زد.

ستاره پرتغالي رئال مادريد درباره جام ملت‌هاي اروپا 2012 گفت: بر اين باورم که تيم‌هايي مثل اسپانيا، هلند و آلمان شانس‌هاي اصلي قهرماني در اين رقابت‌ها هستند، اما بدانيد که پرتغال همه را غافلگير خواهد کرد.

ستاره سابق منچستر يونايتد که در سال 2008 به عنوان بهترين بازيکن جهان انتخاب شد، درباره اين سوال که امسال چه کسي بيشترين شانس را براي کسب توپ طلا دارد، گفت: نمي‌توانم بگويم که آيا من شايسته کسب توپ طلا هستم يا نه؟ اما من فصل بسيار خوبي را با رئال مادريد پشت سر گذاشتم و قهرمان سخت‌ترين ليگ جهان شدم. اگر مورينيو معتقد است که من شايسته کسب توپ طلا هستم، پس حتما هستم. اميدوارم که در يورو 2012 نمايش خوبي داشته باشم. چرا که اين شانس مرا براي کسب توپ طلا بيشتر مي‌کند. ولي زياد به چنين موضوعاتي فکر نمي‌کنم.

رونالدو در حالي خودش را شايسته‌ي توپ طلا مي‌داند که در رقابت انفرادي با مسي هم در اروپا و هم در اسپانيا آقاي گلي را به مهاجم آرژانتيني بارسلونا واگذار کرده است.

12. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

تمدید قرارداد مورینیو خبر خیلی خوبی بود . فقط امیدوارم دیگه وسط فصل اینده مثل فصل قبلی اینجور شایعاتی در مورد رفتنش رو نداشته باشیم
    دوستان الان کدوم خرید و فروش ها قطعی شدن ؟!
    التین توپ -البیول -کاروالیو -شاهین -کاکا -...... کدوم هاشون رفتن ؟!

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

جشن قهرمانی رئال در برنابئو .
    خودم داشتم دانلود میکردم گفتم بذارم شما هم حال کنین .
    فک نکنم لینکش زیاد دووم داشته باشه .

15. 4 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

تمدید قرارداد مورینیو خبر خیلی خوبی بود . فقط امیدوارم دیگه وسط فصل اینده مثل فصل قبلی اینجور شایعاتی در مورد رفتنش رو نداشته باشیم
    دوستان الان کدوم خرید و فروش ها قطعی شدن ؟!
    التین توپ -البیول -کاروالیو -شاهین -کاکا -...... کدوم هاشون رفتن ؟!
    شاهین و آلبیول که نمیرن چرا جزء اینا نوشتی؟
    بقیه رفتنی اند.
    واسه خرید هم دیوید سیلوا خیلی به برنابئو نزدیکه
    Last edited by CRIS Joon CR7; 23-05-2012 at 14:23.

17. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

انالله و انا الیه راجعون
    همسر فلورنتینو به دیار باقی شتافت

رئال مادرید در شوک فوت ماریا آنخلس ساندوال ، ملقب به پیتینا ، همسر فلورنتینو پرز بسر می برد .

همسر مدیر رئال مادرید که دچار سرطان بود ،

اخیرا به عنوان یک هوادار از قهرمانی رئال در لالیگا لذت برده بود .

شواهد حاکی از آن است که علت این اتفاق ، سکته قلبی بوده است . برای زنی که همیشه مادریدیسمو بودنش را نشان داده بود . روحش شاد .
    مرجع اخبار رئال
    Last edited by CRIS Joon CR7; 23-05-2012 at 14:22.

19. 8 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •