از کجا میشه ترکیب و لیست تیمها رو توی اینترنت بدست آورد؟(غیر از سایت خود تیم ها)
چون میخوام نقل و انتقالات رو خودم بنا بر ترکیب جدید تیم ها انجام بدم.
از کجا میشه ترکیب و لیست تیمها رو توی اینترنت بدست آورد؟(غیر از سایت خود تیم ها)
از طریق سایت گل میشه لیست بازیکنان و ترکیب رو دیداز کجا میشه ترکیب و لیست تیمها رو توی اینترنت بدست آورد؟(غیر از سایت خود تیم ها)
توی قسمت تراسنفر هم میشه همه نقل و انتقالات انجام شده رو دید
این لیست کل ترانسفرهاست...ولی اگه بصورت انتقالات لیگ دنبال کنین کار شما راحت تر میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من نمیتونم از سایت زیر فیس بازیکنان رو دانلود کنم این اخطار میده باید چی کارکنم؟
pesfaces.co.uk
Forbidden
You don't have permission to access /download/Rooney11.rar on this server.
بچه ها برید تو سایتمن و دوستام یه سری پچ و اپشن فایل جدید گذاشتیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ولی خدایی تنها پسی هست که ادم حال می کنه با هاش بازی کنه.بقیه شون فقط پس رفت داشتن.
تیم هم فقط فرانسه با وجود زیدان و تیری انری سرحال هیچ تیمی نمی تونه جلوش واسته
اقا پس چی کار کردی منتظریم
من pes 10 هم دارم ولی خدایی pes 6 یه چیز دیگس
هنوز آماده نشده اين آپشن فايل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جاتون خالی،من دارم دوباره 2006 میزنم.الان فصل 2016 هستم.(فکر کنم واسه 10 همین باره که نصبش کردم!)
البته اینبار گزارش اسپانیولی رو فعال کردم،چه فازی میدههههههههههههههه!!!!!!!!!![]()
كسي هست كه آپديت براي PES6 داشته باشه .... چون بازي PES6 خيلي خاطره انگيزه و هيچ فوتبالي مثل اون حال نمي ده خدايي...
فقط يه مشكل داره اونم اينكه خيلي از بازيكنا و تيما و لباسا تغيير كردن كه اگر اونم درست بشه عاليه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)