تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 306 از 325 اولاول ... 206256296302303304305306307308309310316 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,051 به 3,060 از 3243

نام تاپيک: German Truck Simulator

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

از خود پوشه vehicle باید ذخیره کنی ها. گرچه اگه اشتباه کنی مود اجرا نمیشه.
    فایلهای کناریش باید باشن تا درست اجرا بشه.
    تو بازی هنگ میکنه یا زمان لودینگ.

شاید حجم فایل PMG صفره.
    وقتی بازش کردی پیام خطایی داخلش نبود: ( generic.dds رو تو بیس کپی کردی)؟

اینا رو چک کن.
    از خود vehicle ذخیره میکنم بصورت zip رو store و بانام مثلا scania.scs
    منظورتون از فایل های کناریش چیه ؟ اگه همون فایل های محل export هست که اوناهم باهاشه .
    زمان لودینگ not responding میشه.
    نه حجم فایل 7MB هست .
    اگه zmod رو میگی که نه موقع import نوشته zmodeler is ready ولی بعد از مثلا merge ( اضافه کردن قطعات) یه چیزایی مینویسه که تو بعضی آموزشایی که من دیدم همون خطاها هست ولی مداشون کار میکنه .
    generic_s.dds رو باید اسمش رو به generic.dds تغییر داد یا جایی کپی کرد من این قسمتش رو متوجه نشدم .

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

لطفا حذف شود
    Last edited by hamed30; 08-05-2012 at 10:43.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

لطفا حذف شود
    Last edited by hamed30; 08-05-2012 at 10:43.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nice 2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    دزفول - اهواز

پيش فرض

از خود vehicle ذخیره میکنم بصورت zip رو store و بانام مثلا scania.scs
    منظورتون از فایل ها .... رو باید اسمش رو به generic.dds تغییر داد یا جایی کپی کرد من این قسمتش رو متوجه نشدم .
    آفرین خوب راه افتدای ها.
    مگه generic.dds رو کپیش نکردی؟(ولی گفتی که زدمودلر اروری نمیده) اگه متریال رفرکس نداشته باشه اجرا نمیشه.و پایین در زمان ایمپورت مینویسه
    Texture "generic.dds" was not found بخاطر اطمینان توی متریال ها متریال ماشین بخش texcher layer ببین بجز تکسچر اصلی تکسچر generic.dds هم پایینش هست؟

5. این کاربر از nice 2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

آفرین خوب راه افتدای ها.
    مگه generic.dds رو کپیش نکردی؟(ولی گفتی که زدمودلر اروری نمیده) اگه متریال رفرکس نداشته باشه اجرا نمیشه.و پایین در زمان ایمپورت مینویسه
    Texture "generic.dds" was not found بخاطر اطمینان توی متریال ها متریال ماشین بخش texcher layer ببین بجز تکسچر اصلی تکسچر generic.dds هم پایینش هست؟
    این generic رو کجا باید کپی کنم ؟
    یه نگاه به این بندازین :

من از این چیزا زیاد سر در نمیارم ولی وقتی یه قطعه به کامیون اضافه میشه نباید این قطعه برای بازی یه جوری تعریف بشه ؟
    Last edited by hamed30; 08-05-2012 at 10:52.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    دزفول - اهواز

پيش فرض

این generic رو کجا باید کپی کنم ؟
    یه نگاه به این بندازین :

من از این چیزا زیاد سر در نمیارم ولی وقتی یه قطعه به کامیون اضافه میشه نباید این قطعه برای بازی یه جوری تعریف بشه ؟
    مشکلی نیست توی material\environment باید یه عکس پیش فرض برای رفلکس باشه به اسم generic.dds و اگه نبود باید یکی اونجا بذاری فرق نمیکنه چی باشه میتونی یکی از اینارو کپی کنی:material\environment\building_reflection ولی ظاهرا شما کپیش کردی چون میشناسدش.

من همین الان این مدلی که شما باز کردی اسکانیا رو باز کردم و همونو اکسپورت کردم و بدون هیچ مشکلی اجرا شد.
    شما بدون اینکه چیزی اضاف کنی اکسپورتش کن ببین اجرا میشه. این کار رو انجام بده و مطمعئن شو که اشکال از بازی نیست. فایل base.scs مشکل نداره؟
    وقتی اجسام رو اضاف میکنی متریال هاش باهاش باز میشن؟ اسم متریال اگه مشکل داشته باشه اجرا نمیشه بذا یکم در مورد متریال ها توضیح بدم:
    ببین اسم های دو متریال اول color هستن اما تکسچر پایینی دیگه اسم نیست یه آدرسه چون color داخل پوشه scania_rcab نیست یعنی اسم color همون اسم تکسچره که داخل پوشه scania_rcab هست.اما اگه تکسچر توی اون پوشه نبود باید آدرس تکسچر رو به عنوان اسم بدی مثل متریال سومی.
    اون پرانتز هم اسم معرف گروه متریاله که میگه از چه گروه متریالی استفاده میکنه.
    برای اجسامی که اظافه میکنی اینارو مدنظر داشته باش.
    گفتم که اسم متریال اگه مشکل داشته باشه اجرا نمیشه همینطور پرانتز معرف مترال به تکسچر لایر مرتبطه از جهت تعداد مترال ها. به مترال اولی و دومی نگاه کن بخش تکسچر لایر اولی رفلکس نیاز داره ولی دومی نیاز داره.

بعد اجسامی که اظافه میکنی توی زیر مجموعه truck قرارشون میدی؟
    نوع تعریف شدنش هم با مترال و قرار گرفتن درست توی truck و باید توی زیر مجموعه های truck باشه. مثلا توی:defaultpart (ABC)
    Last edited by nice 2000; 08-05-2012 at 12:04.

8. این کاربر از nice 2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

مشکلی نیست توی material\environment باید یه عکس پیش فرض برای رفلکس باشه به اسم generic.dds و اگه نبود باید یکی اونجا بذاری فرق نمیکنه چی باشه میتونی یکی از اینارو کپی کنی:material\environment\building_reflection ولی ظاهرا شما کپیش کردی چون میشناسدش.

من همین الان این مدلی که شما باز کردی اسکانیا رو باز کردم و همونو اکسپورت کردم و بدون هیچ مشکلی اجرا شد.
    شما بدون اینکه چیزی اضاف کنی اکسپورتش کن ببین اجرا میشه. این کار رو انجام بده و مطمعئن شو که اشکال از بازی نیست. فایل base.scs مشکل نداره؟
    وقتی اجسام رو اضاف میکنی متریال هاش باهاش باز میشن؟ اسم متریال اگه مشکل داشته باشه اجرا نمیشه بذا یکم در مورد متریال ها توضیح بدم:
    ببین اسم های دو متریال اول color هستن اما تکسچر پایینی دیگه اسم نیست یه آدرسه چون color داخل پوشه scania_rcab نیست یعنی اسم color همون اسم تکسچره که داخل پوشه scania_rcab هست.اما اگه تکسچر توی اون پوشه نبود باید آدرس تکسچر رو به عنوان اسم بدی مثل متریال سومی.
    اون پرانتز هم اسم معرف گروه متریاله که میگه از چه گروه متریالی استفاده میکنه.
    برای اجسامی که اظافه میکنی اینارو مدنظر داشته باش.
    گفتم که اسم متریال اگه مشکل داشته باشه اجرا نمیشه همینطور پرانتز معرف مترال به تکسچر لایر مرتبطه از جهت تعداد مترال ها. به مترال اولی و دومی نگاه کن بخش تکسچر لایر اولی رفلکس نیاز داره ولی دومی نیاز داره.

بعد اجسامی که اظافه میکنی توی زیر مجموعه truck قرارشون میدی؟
    نوع تعریف شدنش هم با مترال و قرار گرفتن درست توی truck و باید توی زیر مجموعه های truck باشه. مثلا توی:defaultpart (ABC)
    بدون هیچ تغییری فقط با import و export وتبدیلش به فایل scs رفت تو بازی ومشکلی پیش نیومد . موقع اضافه کردن چند تا قطعه اینجوری میشه :

و جلو اسم متریال هیچی نیست :

بله زیر مجموعه truck قرار میدم drag میکنم تو مثلا part A

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    دزفول - اهواز

پيش فرض

[/COLOR]
    بدون هیچ تغییری فقط با import و export وتبدیلش به فایل scs رفت تو بازی ومشکلی پیش نیومد . موقع اضافه کردن چند تا قطعه اینجوری میشه :

و جلو اسم متریال هیچی نیست :

بله زیر مجموعه truck قرار میدم drag میکنم تو مثلا part A
    خو حق داره که نیاد منم بودم نمیومدم!!!

خوبه درگشون کن.
    تکسچر هایی که نیاز داره رو تو پوشش بنداز یا یه پوشه اضاف کن کنارش بندازشون تو اون و به جای اسم آدرسشو ده و بعد اسمشو تو پرانتز هم گروه مترالی رو معرفی کن:
    (dif_spec) حساس به نور
    (dif_spec.add.env) رفلکس دار حساس به نور (برای اون کروم استفاده کن).

درضمن رو ماشینا یورو تراک کار نکن ارزش ندارن مثلا رو daf.iveco.man کار کن بهتره.
    اسکانیای t&t که تموم شد اونو میزارم به جا این اسکانیا بی کیفیت یورو تراک.

Last edited by nice 2000; 08-05-2012 at 14:54.

11. این کاربر از nice 2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

[/COLOR]

خو حق داره که نیاد منم بودم نمیومدم!!!

خوبه درگشون کن.
    تکسچر هایی که نیاز داره رو تو پوشش بنداز یا یه پوشه اضاف کن کنارش بندازشون تو اون و به جای اسم آدرسشو ده و بعد اسمشو تو پرانتز هم گروه مترالی رو معرفی کن:
    (dif_spec) حساس به نور
    (dif_spec.add.env) رفلکس دار حساس به نور (برای اون کروم استفاده کن).

درضمن رو ماشینا یورو تراک کار نکن ارزش ندارن مثلا رو daf.iveco.man کار کن بهتره.
    اسکانیای t&t که تموم شد اونو میزارم به جا این اسکانیا بی کیفیت یورو تراک.
    تکسچر هاشو از کجا بیارم ؟ تو پوشش یعنی همون پوشه ای که فایل ها export شده ؟
    رو ماشینای gts کار میکنم .

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    دزفول - اهواز

پيش فرض

تکسچر هاشو از کجا بیارم ؟ تو پوشش یعنی همون پوشه ای که فایل ها export شده ؟
    رو ماشینای gts کار میکنم .
    واسه مدلهایی میگم که میخوای بهش اظافه کنی پس باید تکسچرش هم بهش معرفی کنی. تو پوشه همین مدلهایی که دانلود کردی قطعا تکسچرهاشونم داخل پوشه هست.

14. این کاربر از nice 2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •