سلام دوست عزیز
در چه ساعتی عملیات حواله (پایا ) رو انجامک دادی ؟
ممنون
سلام دوست عزیز
در چه ساعتی عملیات حواله (پایا ) رو انجامک دادی ؟
ممنون
از سمت بانکه. بانک ملت در هر ساعتی حواله پایا رو انجام میده و تاریخ موثر حواله مهمه
معمولا سریع برطرف میشه
قبلا باهاش کار میکردی؟یا اولین بار هست؟
اگه اولین بار هست که فعالش کرد اینترنت بانک رو باید بری شعبه دوباره قسمت حواله رو فعال کنی.
اگر هم تازه اینطوری شده که از سمت بانکه.
من همین الان تست کردم مشکلی نداشت
توصیه های پلیس فتا در مورد خرید با دستگاه کارتخوان POS
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوستان
اولین بار بود میخواستم استفاده کنم که خودش درست شد
با درود من 5 میلیون تومان دارم و یه سالی دستم هست میخواستم بدونم کدوم بانک معتبر بذارم که بالا ترین سود را داشته باشه در ضمن هر وقت هم اگر احیانا لازم شد بتوانم برداشت کنم با تشکر.
بانک پاسارگاد سپرده ویزه 5 ساله.سود ماه به ماه واریز میشه.تا یکسال با نرخ سود 20% بعد از اون 22%
زیر یکسال رو به خاطر این 20 درصد کردن که جریمه حساب میشه.
ولی بازم خوبه
یعنی اگر بنده 1 میلیون تومان بمدت 1 ماه در بانک پاسارگارد بگذارم بعد یک ماه 200 هزار تومان میاد روش یا که این 20 درصد جور دیگه ای حساب میشه ؟ سود یک میلیون در یک ماه چقدر میشه؟ با تشکر
ببینید این سپرده رو وقتی بازش کردین تا یکماه نمیتونین حساب رو ببندید بعد از یکماه هر مدتی که خواستید میتونید که 20 حساب میشه یکسال که به بدون جریمه تا پنج سال 22 میش.اون یکسال اولی که 20 بهت میدن به خاطر این هست که اگه از سپرده برداشت کامل کنی این 2 درصد جرمیه حساب میشه.هر 1 میلیون 20 هزار تومن یعنی 10 میلیون بزارین ماهی 200 هزارتومن به حساب کوتاه مدتی که برای واریز سود ماها باز کردی به حساب واریز میشه و میتونی هر ماه برداشت کنی سودش رو.واریز و برداشت هم داری .تا آخر این ماه فعاله این سپرده تو سال جدید ممکنه کنار گذاشته بشه زمانش محدوده.سپرده 5 ساله اوراق گواهی ویژه هست.
با سلام
دوستان بانک ملت سوده سپرده رو آخر ماه واریز میکنه یا همون روزی که افتتاح حساب کردی؟
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)