اگر هم بیشتر از اندازه شارژ بشه ممکنه اتش بگیره![]()
اگر هم بیشتر از اندازه شارژ بشه ممکنه اتش بگیره![]()
بعیده بزرگ باشه
اینطوری باشه خیلی ناجور میشه
وقتی شارژ تموم شدجریان برق قطع میشه
الکی که شارژ نمیشه
بعضی از باتری هایی که میلی آمپر بالاتر از باتری اصلی دارن به شکلی ارائه میشن که هم باتری هم کاور پشت رو یکجا کردن.یعنی عملا فضای بین باتری و درپوش پشت رو یکی کردن و از اون فضا برای باتری استفاده کردن.
[QUOTE=gigaht;6669908]رم 8 كلاس 2 بينام رو گوشي بود كه با 16 كلاس 10 پاتريوت خودم عوضش كردم . هرچند كه بنچمارك Antutu ريد و
رايت رو 9 و 5 اعلام ميكنه اما بنظر خودم اين پاتريويته يه جورايي كنده . رو گوشي قبلي هم همينطور بود .
( اصلا من با اين مارك مشكل دارم گويا . رمش هم رو سيستم هي بازي در مي آورد!)
آره ، يه محافظ زمخت با كلي حباب كه روش هست. منظور من اون محافظ اضافه اي بود كه بعضي ها تو پك شون بود.
رامش كه 2.3.4 هست اما تا به وايفاي وصل شدم پيغام ميده كه آپديت 4.0.2.0.58 موجوده و گير داده آپديت كنم.
چه كنم دوستان ؟ بزارم آپديت بشه ؟ يه جا شنيدم كاربري بعد اين آپديت گوشيش دچار سكته ناقص شده !
اما سوال ديگه اينكه من چطور ميتونم اين گوشي رو تو مد Phone به كامپيوتر وصل كنم ؟
ميخوام بك آپ كلي گوشي قبلي رو برگردونم رو اين ( مسيج ، كنتاكتز و نوتز ) ولي فقط دوتا مد بمن نشون ميده:
- Mass Storage
- Media Transfer
Pc Companion هم از قبل نصب بود رو سيستم و اينم مال خودشو نصب كرد ولي گزينه بك آپ / ري استور ديگه
اونجا نيست. و my phone Explorer هم نميتونه پيداش كنه . چه كنم؟
اپدیت جدید فک کنم 42 هست نه 58
سلام دوستان
نمیدونم اینجا جای این سوال هست یا نه اما میپرسم !
من میخوام یه آرک بخرم و سوالی که دارم اینه که آیا میشه اندروید این گوشی رو واقعا به 4 ارتقا داد یه نه؟ و این که با توجه به این که رم این گوشی 512 هست آیا وقتی به اندوید 4 ارتقا پیدا کنه مشکلی براش پیش نمیاد و سرعتش کم نمیشه؟
سلام دوست عزیز همون طوری که سونی اریکسون قول داده این گوشی و بقیه گوشیهای که در سال 2011 ساخته شده اندروید نسخه 4 رو دریافت خواهند کرد
اگر مشکلی پیش میومد حتما شرکت یه همچین اقدامی انجام نمیداد دوست عزیز و به احتمال زیاد مشکلی هم ایجاد نمی کنه
این گوشی بدون گارانتی چنده ؟
قبلا زیر 500 بود
الان شنیدم 500 و بالاتر
چند روز پیش یکی از دوستام از شبراز بهم قیمت داد ارک اس 540
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)