تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 306 از 386 اولاول ... 206256296302303304305306307308309310316356 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,051 به 3,060 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

عزیزان بهران رانا 10_40 هم داره و روغن بسیار عالیه
    اگر میخواید بجز الف بریزید برید سراغ بهران سوپر پیشتاز واقعا روغن خوبیه, من تو ریو ریختم عالی جواب داده, سطح کیفی و بازه حرارتیشم برا ال ۹۰ مناسبه

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

2. 2 کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

پس موردی که من دیدم سطح کیفی sg بود
    کلا روغن ایرانی هست با سطح sm که همون مدل سپاهان و ایرانول هستند که روی کاغذ کیفیت بهتری نسبت به elf دارند(حدعقل روی کاغذ)!!
    روغن های غیر ایرانی هم تا دلت بخواد مثل لیکومولی و انواع برند های آشنا و نا آشنا!!
    چیزی که من در تحقیقاتم متوجه شدم این هست که استاندارد حرارتی 10w-40 و سطح کیفی sl حدعقل هست برای تندر و اگر مشکل بودجه نداشته باشی میشه روغن های بهتر با سطح کیفی sm و sn هم استفاده کرد و روی 20 هزار روغن را عویض کرد البته باید هر 7 تا 10 هزار کیلومتر فیلتر روغن را عوض کنید که اونم حله و مشکلی نیست.
    البته کسانی را هم دیدم با همین elf کیلومتر های بالا مثل 15 هزار و 20 هزار هم رفتن و ماشینشون با بالای 100 هزار کیلومتر کارکرد هنوز مشکلی نداره.
    البته موتور این ماشین بعد از جلوبندیش واقعا جونور سخت جونی هست و برعکس پژو که خیلی سوسول هست خیلی سخت جونه و با این موارد جزئی مثل روغن در کوتاه مدت و حتی میان مدت هیچ مشکلی براش پیش نخواهد آمد!
    ----------------------------
    ----------------------------
    راستی دیروز یک سفر حدود 400 کیلومتری با خودرو داشتم و فرصت شد بعد از مدت ها عملکرد خودرو را بررسی کنم
    چون مناسبت خاصی نبود در نتیجه بزرگ راه شیراز اصفهان خلوت بود و خوراک سرعت بالا البته آقا پلیس با دوربین و دوربین کنترل سرعت هم بود.
    با کولر راحت 190 را پر کردم البته یک موردی را باید خاطر نشان بشم که سرعت سنج تندر زیر 100 کیلومتر خطا داره و مثلا زیر 50 کیلومتر حتی شاید بیش از 20 درصد خطا داره ولی نکته جالب بالای 100 کیلومتر هست که خطا کاهش پیدا می کنه و مثلا وقتی سرعت سنج 110 کیلومتر را نشون میده gps عدد 107 کیلومتر را نشون میده
    فکر کنم وضعیت 405 از نظر خطای سرعت سنج بدتر باشه چون توی جاده با سرعت 110 کیلومتر من به راحتی سبقت می گرفتم ولی 206 ها تقریبا پا به پای خودم حرکت می کردن.
    این اختلاف تا حدود 160 کاهش پیدا می کنه و مورد مسخره این هست که از 165 به بالا برعکس میشه و جایی که سرعت سنج 170 تا نشون میده gps عدد 176 را نشون میده و روی 183 (حالا یک عددی بین 180 تا 185) gps سرعت 190 را رد می کنه.
    یکم دیگه ( یک کوچولو) جا داشت که دیگه به علت اینکه لاستیک ها مدل فابریک ایرانی بود و یک شیار کوچیک روی لاستیک جلو سمت شاگرد در اثر برخورد با جدول خیلی وقت پیش بوجود آمده بود از ادامه تلاش منصرف شدم.
    مصرف سوخت هم در بهترین شرایط حدود 6.3 بود.
    در طولانی مدت اگر درست روی صندلی نشینید بشدت خسته میشید و باید کامل به صندلی تکیه بدین و سر خودتون را به پشت سری بچسبونید در غیر اینصورت اذیت میشید.
    تا جایی که من بررسی کردم مشکل خاصی سر پیچ ها نداشتم البته دو سرنشین با وزن متوسط در صندلی عقب بودن.
    و البته در سرعت بالای 100 احساس می کردم فرمان یکم سفت شده!
    Last edited by ess_1362; 11-05-2013 at 20:56.

4. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من ماشینمو صفر گرفتم،روی چند هزارتا باید ببرمش نمایندگی؟

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

سلام
    من ماشینمو صفر گرفتم،روی چند هزارتا باید ببرمش نمایندگی؟
    10000 البته اگر مشکلی نداشته باشه.

7. 2 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوستان تو سربالایی با شیب خیلی زیاد بهتره با دنده یک بریم ؟ چون من یه بار با دنده دو رفتم ماشین نکشید خاموش کرد بعد از روشن کردن هم مجبورا با دنده درگیر رفتم چون ماشین میرفت عقب

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

دوستان تو سربالایی با شیب خیلی زیاد بهتره با دنده یک بریم ؟ چون من یه بار با دنده دو رفتم ماشین نکشید خاموش کرد بعد از روشن کردن هم مجبورا با دنده درگیر رفتم چون ماشین میرفت عقب
    خیر اتفاقا تندر موتور جون داری داره و سربالایی ها رو خوب میره بالا. شما باید تو سربالایی های شدید تا دورموتور 4000 گاز بدی و سریع بزنی دنده 2 تا دور افت نکرده .اصولش اینه.
    برای جلوگیری از عقبگرد ماشین هم موقع حرکت در شیبهای خیلی تند میتونی از ترمز دستی کمک بگیری و به محض اینکه ماشین خواست به سمت جلو حرکت کنه دستی رو میخوابونی.

10. 3 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

خیر اتفاقا تندر موتور جون داری داره و سربالایی ها رو خوب میره بالا. شما باید تو سربالایی های شدید تا دورموتور 4000 گاز بدی و سریع بزنی دنده 2 تا دور افت نکرده .اصولش اینه.
    برای جلوگیری از عقبگرد ماشین هم موقع حرکت در شیبهای خیلی تند میتونی از ترمز دستی کمک بگیری و به محض اینکه ماشین خواست به سمت جلو حرکت کنه دستی رو میخوابونی.
    آره فکر کنم دور موتور کم بود و البته از قبل شروع سربالایی روی دنده دو
    تو اون شرایط من دنده درگیر کردم که بره جلو نره عقب

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دور موتور رو تا 4.5 بالا ببر بعد بده 2 راحت می کشه بالا

13. این کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

امروز رفتم میزون فرمون و بالانس، 30 تومن ازم گرفت بی وجدان. نرخش همینه یا زیاد گرفته ؟

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میزون فرمون 10 تومن رفیق برادرم برام زد ! بالانس رو هم همین هفته پیش رفته بودم لنگرود اونجا 10 تومن دادم 4 تا چرخ رو زد !

16. این کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •