ضمن تشکر از راهنمایی ها در صورت امکان پاسخ سوالات را به صورت جزئی تر بفرمایید هم ممنون میشوم.
ضمن تشکر از راهنمایی ها در صورت امکان پاسخ سوالات را به صورت جزئی تر بفرمایید هم ممنون میشوم.
گفتم که عزیز . دیفای باطریش خیلی خوبه . پلاس هم باطریش کمی قویتر از معمولیه . کلا گوشی محکمیه . نسبت به گوشیهای اسمارت موجود .
تاچش که خیلی خوبه مثل گوشیهای روز بازار . تاچ خازنی که نیازی به فشار نداره .
فارسی رو ساپورت کامل میکنه .
وای فای هم براحتی کانکت میشه .
مشکلی در نصب برنامه و بازی نداره . و بازی های سنگین اچ دی رو هم بعضا اجرا میکنه .
کلا ساپورت خیلی خوبی میشه .
تو جهان و ایران هم طرفدار زیاد داره .
بازم سوال داری بپرس .
ممنونم
لطفا در مورد این بحث رنگ لنز دوربین هم راهنمایی نمایید که چرا در چند رنگ وجود دارد وچه فرقی با هم دارند وکدام بهتر است
واینکه برای ارسال ودریافت فارسی ایا محدودیتی وجود دارد یا نه؟
من خودم دیفای داشتم لنز سبز بود . الانم دیفای پلاس دارم لنز قرمز هست
میگفتن لنز قرمزها دوربینش بهتره . زیاد برای من مهم نبوده و مورد قابل استنادی هم خودم ندیدم .
در مورد فارسی هم هیچ محدودیتی نداره دیفای . فارسی رو کاملا ساپورت میکنه . و حتی میشه منوها رو هم فارسی کرد با تعویض رام گوشی .
قبلا روش 4 ریخته بودم دوربین فیلم برداریش(لنز سبز) کار نمیکرد و یکم هنگی داشت...
الان جلی بین(4.1) ریختم دوربینش درست شده و اصلا هنگی نداره...
سلام میشه توضیح بدی چطوری جلی بین بریزم رو گوشیم مال من 2.2هستش .ممنونلان جلی بین(4.1) ریختم دوربینش درست شده و اصلا هنگی نداره...
سلام میشه توضیح بدی چطوری جلی بین بریزم رو گوشیم مال من 2.2هستش .ممنونلان جلی بین(4.1) ریختم دوربینش درست شده و اصلا هنگی نداره...
برو اینجا هم آموزش داره هم رامهای مختلف هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آک که دیگه گیر نمیاد
دیفای+ هست تو بازار
دست دو تو بازارچه پرشین تولز هست معمولا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)