دوستان یک جوانمردی پیدا میشه لینک مستقیم dlc joe را بذاره؟؟
و همینطور لینک آپدیت بازی و ؟
مرسی
دوستان یک جوانمردی پیدا میشه لینک مستقیم dlc joe را بذاره؟؟
و همینطور لینک آپدیت بازی و ؟
مرسی
من گشتم لینک مستقیمی پیدا نکردم ولی خودم از اینجا گرفتمش که هر کدومش یه پارت به حساب میاد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن نمیدونم این آپدیت که ملت میگن چیه، چون نه توی بازی همچین گزینه ای دیدم نه توی نت. ولی با سرچی که کردم اینو پیدا کردم که کارمو راه انداخت، در حالیکه خودم قبلش ورژن Jimmy's Vendetta رو از این کرک داشتم ولی اجراش نمیکرد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
این لینک مستقیم به صورت تک لینک:اینم چند پارتی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفایل آپدیت داخلشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم برای کسایی که قبلا دانلود کردن ولی آپدیتو ندارن :
توضیحات: پس از دانلود و اکسترکت کردن پارت ها ، ابتدا فایل آپدیت شماره ۲ که در فایل های دانلودی شما موجود می باشد را نصب نمایید و پس از اتمام نصب ، فایل های موجود در پوشه SKIDROW را در محل نصب بازی و در فولدر bin کپی کنید. دقت داشته باشید هنگام کپی کردن فایل های موجود در فولدر SKIDROW ، باید وارد فولدر bin شوید و سپس فایل ها را در فولدر bin در محل نصب بازی کپی کنید و از کپی کردن خود فولدر جلوگیری کنید. پس از اتمام آپدیت ، یک بار بازی را اجرا نموده تا از صحت نصب آپدیت مطمئن شوید. سپس Mafia II DLC Joes Adventures را اجرا کنید. دقت کنید که محل نصب را ، دقیقا محل نصب بازی انتخاب نمایید.پس از اتمام نصب ، بازی را اجرا نموده و از منوی اصلی ، گزینه مورد نظر را انتخاب نموده و بازی کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع: WwW.----------.com
Last edited by infry09; 27-11-2010 at 11:25.
دوستان يكي لطف كنه اسم dlc هايي كه تا حالا اومده (يا حداقل تعدادشونو) بگه
دوستان اين آپديت 2 براي نصب آدرس مي خواد . بايد آدرس همون محل نصب بازي رو بهش بديم ديگه ؟ و كرك هم تو خود بازي كپي كنيم ؟
از كجا ميشه فهميد كه بازي آپديت شده يا نه ؟ آيا جايي هست كه متوجه بشيم ؟ چون بعضي از بازيها نشون ميده ورژن رو.
تا حالا دو تا dlc به نامهای Jimmy's Vendetta و Joe's Adventure اومده.
یه آپدیت معمولیه که توی محل نصب بازی ریخته میشه با یه کرک دیگه. تا جایی هم که من دیدم جایی نشونش نمیده.
البته اول از همه یه dlc اومد که یه سری لباس و ماشین اضافه میکرد
آقا من یه مشکلی دارم با مافیا 2
وقتی بازی رو نصب میکنم فقط 1 بار میونم بازی رو اجرا کنم
بعد از اون هرکاری بکنم یا اصلا وارد بازی نمیشه یا وقتی میشه همه چیز سیاه میشه و راهی جز ریستارت ندارم(یعنی چراغ مانیتور که در حالت عادی آبی هست در اون موقع نارنجی میشه که موقع استند بای هم اون جوری میشه)
حالا میخوام ویندوز رو عوض کنم و(چون ویروسی هستم)ولی قبلش هم این طوری بود و ربطی به ویروس نداره.
کرکش هم مال گروه Shitty هستش.
فکر کنم مشکل از کرکه
شما راهی دارین؟!
کرک skidrow رو امتحان کن.
کسی جو را بازی کرد؟ جالبه؟ من هنوز دانلود نکردم. خدا کنه مثل جیمی نباشه. جیمی خیلی اسفناک بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)