تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 306 از 376 اولاول ... 206256296302303304305306307308309310316356 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,051 به 3,060 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

امیدوارم اسنایدر بیاد چلسی
    به هافبک وسط خیلی نیاز داره
    فکر کنم این چند وقته چلسی هم به اون پیشنهاد داده
    چلسی آخه کجاش به هافبک وسط نیاز داره ؟
    لمپارد و اسین مگه چشونه ؟ تازه رامیرز هم خیلی خوبه :دي

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

چلسی آخه کجاش به هافبک وسط نیاز داره ؟
    لمپارد و اسین مگه چشونه ؟ تازه رامیرز هم خیلی خوبه :دي
    نه میلاد جون....واقعا نیازه
    اگه یادت باشه اون 1 ، 2 ماهی که اسین و لمپارد مسدوم بودن چلسی به بهران خورد ، چون کسی نبود جاشون رو بگیره ......ولی پارسال دکو و بالاک بودنند...و الان به یه هافبک وسط ماننده اسنایدر نیازه
    تازه اسین هافبک دفاعی ، لمپارد بازی ساز ، رامیرز هجومی

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

نه میلاد جون....واقعا نیازه
    اگه یادت باشه اون 1 ، 2 ماهی که اسین و لمپارد مسدوم بودن چلسی به بهران خورد ، چون کسی نبود جاشون رو بگیره ......ولی پارسال دکو و بالاک بودنند...و الان به یه هافبک وسط ماننده اسنایدر نیازه
    تازه اسین هافبک دفاعی ، لمپارد بازی ساز ، رامیرز هجومی
    ولی بخوای نسبت به یونایتد حساب کنی چلسی نیاز نداره

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

به گفته موراتی رئال هم اسنایدر رو خواسته
    فكر نميكنم اسنايدر اونقدر هم نسبت به خودش بي اهميت باشه كه به رئال برگرده ، موراتي هم احتمالا دنبال اينه كه قضيه ي زلاتان-اتوئو رو اين بار با رئال انجام بده ، البته واضح و مبرهن هست كه پرس تسليم اين صحنه آرايي هاي خطرناك نخواهد شد.

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

فكر نميكنم اسنايدر اونقدر هم نسبت به خودش بي اهميت باشه كه به رئال برگرده ، موراتي هم احتمالا دنبال اينه كه قضيه ي زلاتان-اتوئو رو اين بار با رئال انجام بده ، البته واضح و مبرهن هست كه پرس تسليم اين صحنه آرايي هاي خطرناك نخواهد شد.
    دقیقا باهات موافقم....به رئال که به هیچ وجه برنمیگرده....
    چلسی واقعا میخواد اسنایدر رو ذخیره لمپارد و اسین کنه؟؟؟بعید میدونم

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض اردوان فرهاد مشیری مالک ایرانی باشگاه آرسنال + عکس

اردوان فرهاد مشیری مالک یک چهارم باشگاه آرسنال است.

اردوان فرهاد مشیری، تاجر 56 ساله انگلیسی- ایرانی که سالهاست در زمینه تجارت استیل و انرژی، شرکتهایی را در انگلیس و روسیه تأسیس کرده است، صاحب حدود یک چهارم سهام باشگاه آرسنال است.

به گزارش گل، وی و شریک تجاری اش (علی شیر عثمانوف)، که شرکت مشترکی را اداره می کنند،در آگوست سال 2007 میلادی، 14.65 درصد از سهام باشگاه فوتبال آرسنال را از نایب رئیس سابق باشگاه، «دیوید دین» خریداری نمودند.
    در 18 سپتامبر سال 2007 میلادی بود که شرکت رد اند وایت (شرکت مشیری و شریکش)، سهام خود در آرسنال را به 21% افزایش داد و تنها 10 روز بعد و پس از آنکه مشیری در صحبتهایی اعلام کرد که دست کم 25% از سهام این باشگاه فوتبال را می خواسته، درصد سهام آنها به 23% افزایش یافت.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ژوزه مورینیو: چیزی نمانده بود سرمربی انگلیس شوم

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/3/28

کاپلو: مورینیو بی‌احترامی کرده است

مورینیو گفته بود اتحادیه فوتبال انگلیس با او تماس گرفته.

سایت گل – فابیو کاپلو، مربی انگلیس به ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید تاخته و گفته این مربی پرتغالی در قبال او بی‌احترامی کرده است.

مورینیو اخیرا گفته بود در سال 2007 بسیار به نیمکت تیم انگلیس نزدیک شد و قرار بود جانشین استیو مک‌کلارن شود.

مورینیو گفته اوضاع سرانجام به نحوی پیش رفت که او این فرصت را رد کرد، چرا که فوتبال باشگاهی را ترجیح می‌داد.

حالا این مربی ایتالیایی می‌گوید این حرف مورینیو بی‌احترامی بوده است: «من درباره رابطه با سایر باشگاه‌ها حرف نمی‌زنم، چرا که بر خلاف بعضی‌ها برای مربیان دیگر احترام قائلم.

نمی‌خواهم درباره رابطه‌ام با باشگاه‌ها صحبت کنم. این‌ها اسرار شخصی من است. من هرگز به شما نمی‌گویم در دوران مربی‌گری‌ام چه شد.

این موضوع جدی است. هرگاه باشگاهی یا تیم ملی دیگری تصمیم می‌گیرد مربی انتخاب کند، با بسیاری از مربیان صحبت می‌کند. این طبیعی است.

من دوست ندارم بیش از این در این باره صحبت کنم.»

اتحادیه فوتبال انگلیس هم در بیانیه‌ای آورده: «فابیو گزینه اول ما بود. ما این را از همان ابتدا روشن ساخته بودیم.»

کد:
    2011/3/29

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سرالکس فرگوسن: در این فصل اگر به یک جام هم دست پیدا کنیم، خوشحال می شوم

سرمربی منچستریونایتد گفت اهمیتی برایش ندارد اگر نتوانند این فصل برای دومین بار به سه جام دست پیدا کنند

سایت گل- سرالکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، گفت اهمیتی برایش ندارد اگر نتوانند این فصل برای دومین بار به سه جام دست پیدا کنند و رسیدن به یک جام قهرمانی هم برایش رضایت بخش خواهد بوددر سال 1999 بود که منچستری ها موفق شدند با قهرمان لیگ برتر و جام حذفی شده و با پیروزی دراماتیک مقابل بایرن مونیخ، قهرمانی در چمپیونزلیگ را نیز جشن بگیرند.

در رقابت های این فصل نیز یونایتدها از شانس زیادی برای قهرمانی در سه جام برخوردارند، هرچند دیدارهای دشواری پیش رو دارند. آنها در لیگ برتر در صدر قرار دارند، در جام حذفی و در مرحله نیمه نهایی باید مقابل منچسترسیتی قرار بگیرند و در چمپیونزلیگ نیز در مرحله یک چهارم نهایی چلسی را پیش رو دارند.

فرگوسن در گفتگو با خبرنگاران گفت:" شاید ما شانس قهرمانی در هر سه جام را داشته باشیم اما رسیدن به این هدف بسیار دشوار است.
    نباید طمع کارانه به فکر کسب سه جام باشیم. اگر هر فصل یک جام هم به دست بیاوریم باید خوشحال باشیم. اگر این فصل به یکی از این سه جام مهم هم برسیم، من خوشحال خواهم بود.

رسیدن به سه گانه در این فصل نسبت به سال 1999 دشوار است. اگر به آن زمان برگردید می بینید که ما در سه ماه پایانی هیچ مصدومی نداشتیم. فوق العاده بود، یک جور خوش شانسی. در حال حاضر ما مصدومان زیادی در خط دفاعی داریم.

من از شخصیت بازیکنانم راضی هستم. آنها هرگز تسلیم نمی شوند.همیشه این احتمال وجود دارد که منچستریونایتد در دقایق انتهایی به گل برسد."

کد:

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها فقط یه هفته تا بازی چلسی و منچستر توی لیگ قهرمانان مونده!
    بازی رفت رو هم چلسی میزبانه
    چه حالی میده در فاصله کمی دوباره می تونیم منچستر رو ببریم

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

بچه ها فقط یه هفته تا بازی چلسی و منچستر توی لیگ قهرمانان مونده!
    بازی رفت رو هم چلسی میزبانه
    چه حالی میده در فاصله کمی دوباره می تونیم منچستر رو ببریم
    مطمئنا تو لیگ قهرمانان داورهای بهتری میزارن که با کمک داوری نشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •