سلام به تمامی دوستان ، وایرلس من کار نمی کنه هر کاری هم کردم نشد که نشد ، نمی دونم کدام درایور را دانلود کنم؟ لطفا کمک کنید!
سلام به تمامی دوستان ، وایرلس من کار نمی کنه هر کاری هم کردم نشد که نشد ، نمی دونم کدام درایور را دانلود کنم؟ لطفا کمک کنید!
برای نصب xp .مسیر زیر رو دنبال کن:
setup>advanced>sata mode>ata .بعد xp رو نصب کن.
درایور هارو هم از این سایت بگیر :
http://en.community.dell.com/support-forums/software-os/f/3524/p/19348212/19756628.aspx
تو پست هایه قبلی گفتم. وقتی یجایی ثابت هستی از battry metter استفاده کن
برو رو مای کامپیوتر کلیک راست کن تو پروپرتیس device maneger اونجا انتخاب کن درایئر رئ بذار خودش انتخاب کنه و پیدا کنه.مسیر و واسش مشخص کن![]()
من می خوام از لپ تاپ بک آپ بگیرم. نرم افزار Norton Ghost ورژن 15 تحت ویندوزش را خریدم.
حالا می خوام روی دی وی دی بک آپ بگیرم. فضای درایو سی 24 گیگ هست. چندتا دی وی دی نیاز هست؟ فضای بک آپ هم همون 24 گیگ می شه یا فرق می کنه؟
چکار باید بکنم تا بشه بک آپ را روی دی وی دی انداخت؟ کسی آموزش این ورژن را داره؟ من هر چی سرچ کردم ورژن های پایین تر را پیدا کردم.
اگر ممکنه نکات و روش کار را بگید آخه خیلی وقت می شه لپ تاپ را خریدم ولی هنوز بک آپ نگرفتم. برای همین مجبورم فعلا چیزی روش نصب نکنم.
ممنون می شم زودتر راهنمایی کنید.
امکانش هست همین جا توضیح بدیدتو پست هایه قبلی گفتم. وقتی یجایی ثابت هستی از battry metter استفاده کن
دوست عزیر از نظر من فریمور مورد نظر شما باید این باشه
HLDS CT30N 12.7 Tray BD-Combo
جالبه این مدل BD نوشته اما برا شما BD نیست
در هر صورت اگه دقت کنید میبینید ورژن فریمور dvd-rw شما بالاتر از ورژنیه که در سایت قرار گرفته!!! پس نباید انتظار داشت که ورژن قدیمی نصب شه!
---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------
[QUOTE=fazelka;5937629]تو سایت amd هم یه جستجویی بکن شاید به نتیجه برسی
---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
ctrl+alt+delete رو بزن بیشتر اوقات جواب میده و از اون صفحه task manager رو انتخاب کن
اگه این کار نکرد، ctrl+shift+Esc رو بزن تا task manager باز شه
بعد از داخل task manager پردازشی که مشکل ایجاد کرده رو end task کن
اگه نشد که بهتره صبر کنی تا خودش از حالت هنگ درآد
باقیه راهها رو توصیه نمیکنم اما بنظر من دراوردن باتری از نگه داشتن دکمه هم خطرناکتره!!!
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------
ممنون دوست عزیز
برای من فقط یه پیغام میده که نرم افزار اجرا نشده و آیا میخواین اجراش کنید
بعد از ok زدن هیچ اتفاقی نمی افته ، حتی بعد از ری استارت
---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------
سخت افزار وایرلست کدومه؟
ویندوزت 64 بیتیه؟
دقیقا مشکل چیه؟ درایور نصب نمیشه؟
یه عکس از صفحه مشخصات سخت افزارت از سایت دل بذار![]()
Last edited by sheytoon001; 15-03-2011 at 20:51.
بستگی به حجم ویندوز داره نه به حجم درایوش
برای مثال من همون موقع که ویندوز 64 بیت رو نصب کردم ، بعد از نصب همه درایور ها بک آپ گرفتم
حجم بک آپ من کمتر از 7 گیگ شد(فکر میکنم ویندوزم 20 گیگ هم بیشتر بود)
از نظر من اول روی هارد بک آپت رو ذخیره کن و بعد فایل هارو میتونی رو دی وی دی رایت کنی ، حجم فایل های بک آپ رو روی 2 گیگ بزار گه دوتا فایل یه دی وی دی رو پر کنه
آموزشش هم توی اینترنت هست تو گوگل بنویس آموزش norton ghost 15 حتما پیدا میکنی! خیلی کار باهاش راحته![]()
سرچ کردم ولی نبود. دو سه روزیه سرچ می کنم ولی گیرم نمیاد یا ورژن پایین تر هست یا تحت داس من تحت ویندوز می خوم. ضمنا می خوام خود به خود روی دی وی دی بندازم نه روی هارد بعد رایتش کنم. چون این امکان را توی نسخه های قبلی دیده بودم. اگر می شه راهنمایی کنید چطور قدم به قدم می شه بک آپ گرفت یا حداقل نکاتش را بگید.
ممنون
Last edited by sheklak; 15-03-2011 at 21:20.
قابل توجه دوستانی که میخوان از xp استفاده کنن :
اگر رمتون بیشتر از 2 گیگه حتما از 64 بیتش استفاده کنید
قابل توجه دوستانی که میخوان از ویندوز 32 بیت استفاده کنن :
همه میدونیم که نرم افزار های 32 بیت خیلی بیشتر از 64 بیتی ها پیدا میشن و خیلی راحت هر جا برید هر نرم افزاری که بخواین 32 بیتیش هست .... اما چرا خیلیا از جمله بنده علاقه داریم از ویندوز 64 بیتی استفاده کنیم؟
همه حکمتش اینه که ویندوز 32 بیتی حداکثر تا 3 گیگ رم رو میشناسه و اگه رمتون بیشتر از اینه و نمیخواین پولتون الکی هدر رفته باشه و از بقیه رمتون هم بتونید استفاده کنید مجبورید از ویندوز 64 بیتی استفاده کنید
همین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)