در جمع ما کسی هست که از مخابرات اینترنت داشته باشه و تایم اوت نداشته باشه ؟ واقعا واسم سواله !
در جمع ما کسی هست که از مخابرات اینترنت داشته باشه و تایم اوت نداشته باشه ؟ واقعا واسم سواله !
حسین جان این تک و توک تایم اوت ها الان چه ضرری داره مثلا؟ شما دقیقا برام بشکاف!در جمع ما کسی هست که از مخابرات اینترنت داشته باشه و تایم اوت نداشته باشه ؟ واقعا واسم سواله !
از هر 30تا من 1دونه تایم اوت دارم! نمیدونم چه تاثیری داره شما گیر دادی!
بازی آنلاین انجام بدی با سرور خارجی مفهوم میشه
باور کن اگه هر 30 تا یدونه میزد ممنونشونم میشدم .
اما این وضعیت منه !
![]()
اکانت حسابگر ویژه هاش که یک به ده هستند دقیقا همین طوری اند موقع بازی آنلاین بد جوری روی اعصابه البته موقع دانلود از لینک هایی که فابلیت بازگشت ندارند اگر چند تا تایم اوت می انداخت دانلود قطع می شد و دوباره باید از اول شروع می کردم
مخابرات شهرهای دیگه هم از همین اشتراک یک به ده ارایه میدن یا فقط اینجا اینطوریه؟
باسرور خارجی ؟!!
بعضی وقتا دستی به کانتر میزنم اونم با سرور ایرانی که جون آدمو به لب میرسونه با این لتنسی و پینگی که داره، با این پینگ تو سرور خارجی که اصلا جواب نمیده واتوماتیک کیک میشم
من که ازشون میپرسیدم راضی بودن دیگه نمیدونم ...
سلام دوست من...
آقا کجا راضی هستیم ما مشترکای حسابگر...
الان بعداز ظهرها کلاً قطعه شبا و بعضی وقتا ظهر ها هم تند تند قطع و وصل میشه...
اصلاً اوضاع خوب نیست....
سلام
نه من منظورم مخابرات شهر های دیگه مثل تهران بود .
دوستان مخابراتی الان پینگ اینترنتشون خوب نشده ؟ ساعت 8:30 هستش .
میخوام ببینم مشکل من بوده که حل شده یا از طرف اوناس !
الان بعد از ظهرا کلا قطعه شبا؟؟؟؟!!!!!!! بالاخره شبها قطعه یا بعد از ظهرها؟؟
منم حسابگر دارم (نا محدود 128 استاندارد) ولی قطعی توی این دو سه روز نداشتم .... شاید هم موقع قطعی آفلاین بودم متوجه نشدم...راستی قبلا که با سرور های اروپا بازی می کردم یهو مودم ری استارت (قطع و وصل) می شد ولی یکی از دوستان گفت پسورد ورود به تنظیمات مودمو عوض کنم اینکارو کردم درست شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)