سلام دوستان
بابا محسن جان خصوصی پیام دادم که تابلوم نکنی !!!! چرا اسم میبری حالا؟
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
دیگه تابلو شدیم رفت !!!
ببین این عکسا که گذاشتی حسابی ترکونده ها !!! تمام تاپیک یه طرف و این دو صفحه یه طرف.
مشاالله سامسونگت هم 12 مگا پیکسلیه که !!! فکر کنم اولین گوشی 12 مگا پیکسلی دنیا بوده. البته چند ماه پیش. گوشی خوبی هم هست مشا الله مثل لپ تاپت. سامسونگ کلا کارش ردیفه. تو ربع اول 2011 هم که داره اولین گوشی دو هسته ای رو میسازه !!!!! البته اگه قبلش کسی دو هسته ای نسازه ...
غرض این که این عکسا 3 4 مگ هست هر کدومش و من هم با این اینترنت ذغالی مخابرات یه 10 دقه صبر کردم همش لود بشه. سری بعدی یه مقدار رزولوشن رو بیار پایین بتونیم زودتر باز کنیم دادا !!! مخلصیم ... راستی نور سنجی رو هم بزار رو ISO 150 یا 200 که عکست روشن تر بشه. البته معلومه نوشته ها چیه ولی عکس رو کوچیک کنی ممکنه با این نور جواب نده.
خب ..
بگذریم
بببین مرحله سوم:
Recover Windows to first Partiton Only
Recover Windows to entire HD
Recover Windows to entire HD with to partitions
اولی:
ریکاور میکنم ویندوز رو به اوین پارتیشن فقط
دومی:
ریکاور میکنم ویندوز رو به همه ی هارد دیسک
سومی :
ریکاور میکنم ویندوز رو به تمام هارد دیسک با دو درایور
ببین من فکر کنم اولی ردیفه. دومی که معلومه کلا همه رو میکنه یه درایو و اطلاعات می پره.
سومی هم فکر کنم میخواد ریکاور کنه به کل هارد و تو این راستا میره تموم هارد رو پا میکنه و به دو پارتیشن تبدیل میکنه که رو اولیش ویندوز رو میریزه.
بنابراین دومی سومی خطرناکه و فقط اولی به نظر میاد آرومه.
باقیش هم که گزینه نداره !!!
دوستان من پیشنهاد میکنم تو اولین فرصت نرم افزار Norton Ghost 15 رو تست کنند واسه بک آپ. سرعت بالاتر و درصد بیشتر فشردگی اطلاعات ، گزینه های خفن برای ریکاوری !!! کلا تو این زمینه سابقه ی طولانی داره و من با چند تا برنامه مقایسه کردم به این نتیجه رسیدم که بهترینه و به شما هم پیشنهاد میدم یه بار تستش کنید.
این طوری که من میبینم مایکروسافت و ایسوس حسابی دوستان رو به دردسر انداختن.
البته این ها رو هم دارم و تست کردم:
Acronis
paragon
drive snapshot
و بک آپ خود ویندوز سون.
باز دوستان خودشون تصمیم بگیرن چی بهتره که یه موقع یه باگی چیزی بود گردن من نیافته ها !!!!
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)