تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 306 از 451 اولاول ... 206256296302303304305306307308309310316356406 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,051 به 3,060 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

محسن جان به نظر من هم مشکل به احتمال زیاد نرم افزاریه و با تعویض ویندوز و یا ری استور کردنش به قبل از زمانی که این اتفاق شروع شد می تونه درست بشه! آیا نرم افزار و یا بازی خاصی نصب کردی؟ وقتی این اتفاق می افته وضعیت لود رم رو بررسی کردی ؟ مکنه بنا به دلایلی رمت پر میشه ! ممکنه عوارض ویروس باشه!
    در هر صورت ساده ترین راه پیدا کردن یک ری استور پوینت قبل از این حالت و ری استور کردن هست. امتحان کن نتیجه رو بگو.

2. این کاربر از Ali_B1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام این هم عکس از مراحل ریکاوری کردن این لپ تاپ که علیرضای عزیز گفتن که اینارو تو تاپیک بذارم تا منو رتهنمایی کنن یطور ریکاوری کنم تا به درایوها آسیب نرسه و اطلاعات بقیه درایوها از بین نره از جمله درایو ریکاوری که به صورت مخفی رو هارد هست از بین نره که در این مواقع بدرد میخوره.

عکس اول

---------- Post added at 07:21 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------

عکس مرحله دوم

---------- Post added at 07:25 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------

عکس مرحله سوم که بحثمون سر همین هست که کدوم کزینه را انتخاب کنیم تا هیچ کدوم از درایوهای دیگه هارد بهم نخوره و اطلاعاتشون از بین نره

---------- Post added at 07:26 PM ---------- Previous post was at 07:25 PM ----------

عکس مرحله چهارم

---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:26 PM ----------

و عکس آخر که بعد از کلیک بر روی فینیش به احتمال زیاد ریکاوری شروع میشه.

---------- Post added at 07:30 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------

جناب وایومن و از اساتید دیگه کسی هم اگه این لپ تاپ را ریکاوری کرده و اطلاعات داره لطفا مارو از تجربیاتش بی نصیب نذاره.
    با تشکر فراوان

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

[/COLOR]من وقتی که لپ‌تاپم رو خریدم (خرداد ماه)، روی اون آنتی ویروس AVG رو گذاشتم. چند روز قبل اونو پاک کردم و بجاش Kaspersky 7 رو نصب کردم که نصب شد ولی فعال نمیشد! بعد پاکش کردم و Kaspersky 8 رو نصب کردم که اونهم نصب شد ولی فعال نمیشد!!! آیا نسخه‌خاصی از KAspersky رو N61JQ با ویندوز سون 64 بیتی باید نصب بشه یا مشکل از جای دیگه‌ای هست؟

رامین

کسی نبود جواب منو بده؟؟؟

رامین

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام دوستان

بابا محسن جان خصوصی پیام دادم که تابلوم نکنی !!!! چرا اسم میبری حالا؟

دیگه تابلو شدیم رفت !!!

ببین این عکسا که گذاشتی حسابی ترکونده ها !!! تمام تاپیک یه طرف و این دو صفحه یه طرف.
    مشاالله سامسونگت هم 12 مگا پیکسلیه که !!! فکر کنم اولین گوشی 12 مگا پیکسلی دنیا بوده. البته چند ماه پیش. گوشی خوبی هم هست مشا الله مثل لپ تاپت. سامسونگ کلا کارش ردیفه. تو ربع اول 2011 هم که داره اولین گوشی دو هسته ای رو میسازه !!!!! البته اگه قبلش کسی دو هسته ای نسازه ...

غرض این که این عکسا 3 4 مگ هست هر کدومش و من هم با این اینترنت ذغالی مخابرات یه 10 دقه صبر کردم همش لود بشه. سری بعدی یه مقدار رزولوشن رو بیار پایین بتونیم زودتر باز کنیم دادا !!! مخلصیم ... راستی نور سنجی رو هم بزار رو ISO 150 یا 200 که عکست روشن تر بشه. البته معلومه نوشته ها چیه ولی عکس رو کوچیک کنی ممکنه با این نور جواب نده.

خب ..
    بگذریم

بببین مرحله سوم:

Recover Windows to first Partiton Only
    Recover Windows to entire HD
    Recover Windows to entire HD with to partitions

اولی:
    ریکاور میکنم ویندوز رو به اوین پارتیشن فقط
    دومی:
    ریکاور میکنم ویندوز رو به همه ی هارد دیسک
    سومی :
    ریکاور میکنم ویندوز رو به تمام هارد دیسک با دو درایور

ببین من فکر کنم اولی ردیفه. دومی که معلومه کلا همه رو میکنه یه درایو و اطلاعات می پره.
    سومی هم فکر کنم میخواد ریکاور کنه به کل هارد و تو این راستا میره تموم هارد رو پا میکنه و به دو پارتیشن تبدیل میکنه که رو اولیش ویندوز رو میریزه.

بنابراین دومی سومی خطرناکه و فقط اولی به نظر میاد آرومه.

باقیش هم که گزینه نداره !!!

دوستان من پیشنهاد میکنم تو اولین فرصت نرم افزار Norton Ghost 15 رو تست کنند واسه بک آپ. سرعت بالاتر و درصد بیشتر فشردگی اطلاعات ، گزینه های خفن برای ریکاوری !!! کلا تو این زمینه سابقه ی طولانی داره و من با چند تا برنامه مقایسه کردم به این نتیجه رسیدم که بهترینه و به شما هم پیشنهاد میدم یه بار تستش کنید.

این طوری که من میبینم مایکروسافت و ایسوس حسابی دوستان رو به دردسر انداختن.

البته این ها رو هم دارم و تست کردم:
    Acronis
    paragon
    drive snapshot
    و بک آپ خود ویندوز سون.

باز دوستان خودشون تصمیم بگیرن چی بهتره که یه موقع یه باگی چیزی بود گردن من نیافته ها !!!!

6. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

کسی نبود جواب منو بده؟؟؟

رامین
    رامین جان من کسپر نصب نکردم تا به حال. ویروسیاب توپیه ها !!! من مک کافی و AVG قبلا استفاده کردم. بعد دو سه ساله نود استفاده کردم و سرور آپدیت رایگان سافت گذر و آسان دانلود هم که به راهه دیگه سریا و کرک نمیخواد. Avira هم چند وقت پیش تست کردم سرعت و دقت خوبی داره ولی پیام اشتباهی هم زیاد میده یا به قول دوستان پیام اشتباهی نیست ... شک کردن بی مورده. حالا اینش رو من نمیدونم دیگه.

الان هم که فایروال Comodo رو دیدم آقا مهران و دوستان زیاد تعریفش رو میکنن نصب کردم. البته زیاد خوشم نمیاد چون مثل Avira زیاد گیر میده. ولی مزایای خوبی داره مثل رایگان بودن و مانیتور کردن تمام برنامه هایی که دارن از اینترنت استفاده میکنن (شنیدی که کرک آدوب آکروبات 9 و 10 در صورت اتصال به اینترنت داغون میشه و باید برای درست شدنش ویندوز عوض بشه ... سریال وارد کردن دیگه فایده نداره). محیط حفاظت شده جعبه شن Sand Box و از این جور چیز میزا.

در کل باید بفهمی چی میگه و چی میپرسه وگرنه آدم رو به خاک سیاه میشونه.

اگه حا و حوصله داری نصبش کن .... تو تاپیکش توضیح داده. اگه نداری همین نود خوبه.

برای کسپر هم تاپیکش هست و طوالات این طوری رو میتونی توش بپرسی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

دوستان سلام

من چند وقتی هست با تاچ پد لپتاپم مشکل پیدا کردم به اینصورت که اصلا تو ویندوز 7 --- 32 بیتی کار نمیکنه 1 جورایی ..... میزنه . درایور های جدید را رفتم از سایت گرفتم برای ویندوز 32 بیتی اما بازم همینجوریه مجبورم بذارم با درایور پیش فرض ویندوز باشه تا کار کنه.
    قبلا که ویندوز اصلی 64 بیتی خودش روش بود مشکلی نداشتم اما با این ویندوز 32 بیتی مشکل داره نمیدونم چرا . اگه کس دیگه ای از دوستان هم این مشکل را داشته ممنون میشم راهنماییم کنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

[/COLOR]من وقتی که لپ‌تاپم رو خریدم (خرداد ماه)، روی اون آنتی ویروس AVG رو گذاشتم. چند روز قبل اونو پاک کردم و بجاش Kaspersky 7 رو نصب کردم که نصب شد ولی فعال نمیشد! بعد پاکش کردم و Kaspersky 8 رو نصب کردم که اونهم نصب شد ولی فعال نمیشد!!! آیا نسخه‌خاصی از KAspersky رو N61JQ با ویندوز سون 64 بیتی باید نصب بشه یا مشکل از جای دیگه‌ای هست؟

رامین

سلام دوست عزیز

چرا کسپر 7 یا 8 ؟ اینا دیگه قدیمی شدن و اونکارایی مفید و بازده لازم را ندارن.

شما انتی ویروست لایسنس قانونی داره ؟ من هم این مشکل را داشتم ، اما با کسپر اسکای اینترنت سکیوریتی 2011 که لایسنسش را نمیشناخت به همین خاطر بعد از زنگ زدن به نمایندگی کسپر گفتن به خاطر تحریم ایران و باید از ------ که خودشون بهم دادن استفاده کنم . پروکسیش هم به این صورت بود که توی نرم افزار اینترنت اکسپلورر توی قسمت ------ اون آدرس ------ که خودشون داده بودن را 1 لحظه وارد کردم بعد که دوباره لایسنسم را وارد کردم شناخت و منم دوباره ------ را غیرفعال کردم.
    حالا هم اگه شما مشکلت همینجوریه بگو تا راهنماییت کنم

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

من از کسپرسکی اینترنت سکیوریتی 2011 با لایسنس استفاده میکنم بدون هیچ مشکلی.

برای اون قضیه ریکاوری هم همونطور که علیرضا گفت باید گزینه اول رو انتخاب کنین تا فقط درایو سی پاک بشه. من تجربه زیاد دارم!

11. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام دوستان

بابا محسن جان خصوصی پیام دادم که تابلوم نکنی !!!! چرا اسم میبری حالا؟

دیگه تابلو شدیم رفت !!!

ببین این عکسا که گذاشتی حسابی ترکونده ها !!! تمام تاپیک یه طرف و این دو صفحه یه طرف.
    مشاالله سامسونگت هم 12 مگا پیکسلیه که !!! فکر کنم اولین گوشی 12 مگا پیکسلی دنیا بوده. البته چند ماه پیش. گوشی خوبی هم هست مشا الله مثل لپ تاپت. سامسونگ کلا کارش ردیفه. تو ربع اول 2011 هم که داره اولین گوشی دو هسته ای رو میسازه !!!!! البته اگه قبلش کسی دو هسته ای نسازه ...

غرض این که این عکسا 3 4 مگ هست هر کدومش و من هم با این اینترنت ذغالی مخابرات یه 10 دقه صبر کردم همش لود بشه. سری بعدی یه مقدار رزولوشن رو بیار پایین بتونیم زودتر باز کنیم دادا !!! مخلصیم ... راستی نور سنجی رو هم بزار رو ISO 150 یا 200 که عکست روشن تر بشه. البته معلومه نوشته ها چیه ولی عکس رو کوچیک کنی ممکنه با این نور جواب نده.

خب ..
    بگذریم

بببین مرحله سوم:

Recover Windows to first Partiton Only
    Recover Windows to entire HD
    Recover Windows to entire HD with to partitions

اولی:
    ریکاور میکنم ویندوز رو به اوین پارتیشن فقط
    دومی:
    ریکاور میکنم ویندوز رو به همه ی هارد دیسک
    سومی :
    ریکاور میکنم ویندوز رو به تمام هارد دیسک با دو درایور

ببین من فکر کنم اولی ردیفه. دومی که معلومه کلا همه رو میکنه یه درایو و اطلاعات می پره.
    سومی هم فکر کنم میخواد ریکاور کنه به کل هارد و تو این راستا میره تموم هارد رو پا میکنه و به دو پارتیشن تبدیل میکنه که رو اولیش ویندوز رو میریزه.

بنابراین دومی سومی خطرناکه و فقط اولی به نظر میاد آرومه.

باقیش هم که گزینه نداره !!!

دوستان من پیشنهاد میکنم تو اولین فرصت نرم افزار Norton Ghost 15 رو تست کنند واسه بک آپ. سرعت بالاتر و درصد بیشتر فشردگی اطلاعات ، گزینه های خفن برای ریکاوری !!! کلا تو این زمینه سابقه ی طولانی داره و من با چند تا برنامه مقایسه کردم به این نتیجه رسیدم که بهترینه و به شما هم پیشنهاد میدم یه بار تستش کنید.

این طوری که من میبینم مایکروسافت و ایسوس حسابی دوستان رو به دردسر انداختن.

البته این ها رو هم دارم و تست کردم:
    Acronis
    paragon
    drive snapshot
    و بک آپ خود ویندوز سون.

باز دوستان خودشون تصمیم بگیرن چی بهتره که یه موقع یه باگی چیزی بود گردن من نیافته ها !!!!

سلام علیرضا جان واقعا ممنونم ازت که اینقدر ظریف راهنماییمون میکنی. اما برادر هنوز ما باهات کارداریم یوقت این سوالای زیاد ما شمارو از این تاپیک خسته نکنه.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام علیرضا جان واقعا ممنونم ازت که اینقدر ظریف راهنماییمون میکنی. اما برادر هنوز ما باهات کارداریم یوقت این سوالای زیاد ما شمارو از این تاپیک خسته نکنه.
    نه این حرفا چیه ... سایت زیاد وقتم رو میگیره وگرنه خیلی هم خوشم میاد تو پی سی ورلد بچرخم و هم از تجربیات دیگران استفاده کنم و هم اگه چیزی بلد بودم منتقل کنم.

14. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •