تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 306 از 397 اولاول ... 206256296302303304305306307308309310316356 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,051 به 3,060 از 3966

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Assassin's Creed II

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

با سلام

من این بازی رو تقریبا تازه شروع کردم تو اون قسمت از یه نفر ما و به اون حوضچه آب راهنمایی میکنه ما از اون پایین تو اونجا قبرو اسکلت ها است تو این مرحله اون یارو فرار میکنه و دنبالش میفتی و در آخر همه اون چار نغر میکشی بعدا یه دربو نشون میده من هرچی کردم باز نشد قسمت kill ...........tempelter
    سلام...
    اونجا يه تابوت هست ...جلوش شيفت بزن بازش كن ...اگه شيفت كار نميكنه بايد كرك رو عوض كني ... همينجا هم هست ...صفحه قبل رو نگاه كن توي امضاي يكي از دوستان هست ...

---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------

خب من اون کرک skirdow رو دیروز ریختم و بازی هم تا یه جایی رفتم الان یه سوال برام پیش اومده دوستان

من توی ونیز هستم و قلعه رو گرفتیم و اینا

الان چقدر دیگه مونده تا بازی تموم بشه؟؟
    حالا مونده...بايد بري ...تازه كارهاي جديد ياد ميگيري...فعلا حال كن ...

2. 2 کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezaninja's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    کوچه ها

پيش فرض

با سلام دوست عزیز

اونجا تابوتی نیست من آخرین قسمت این مرحله منظورمه همون که چهار نفر مشغول خوردن نوشیدنی تو اون اتاق هستند و اون نگهبانها وقتی دنبالش پشت سرش درها را میبنده و تو بایید از یه راه دیگه بری وقتی همه نگهبانها را میکشی اون دره باز نمیشه فکر کنم کرک مشکل داره من از کدوم کرک استفاده کنم چون فکر کنم دو تا کرک موجود باشه skirdow یا اون یکی

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

با سلام دوست عزیز

اونجا تابوتی نیست من آخرین قسمت این مرحله منظورمه همون که چهار نفر مشغول خوردن نوشیدنی تو اون اتاق هستند و اون نگهبانها وقتی دنبالش پشت سرش درها را میبنده و تو بایید از یه راه دیگه بری وقتی همه نگهبانها را میکشی اون دره باز نمیشه فکر کنم کرک مشکل داره من از کدوم کرک استفاده کنم چون فکر کنم دو تا کرک موجود باشه skirdow یا اون یکی
    اگه از skirdow استفاده كني بهتره ...
    اگرم ديدي رد نميشي يه عكس از مرحله بزار ...

پروفشنال ...ALI...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

با سلام دوست عزیز

فک نکنم دری قرار بود باز کنیم.
    فکنم از گوشه ی دیوار باید بری. یه عکس بزار تا بگم.
    یه جایی دیوار باید باز باشه.

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

راستی شما فهمیدید قضیه ی این خال سمت چپ سینه که همه ی زنهای ... داشتن چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه eslamy_iut's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    PERSIA --> ISATIS

پيش فرض

دوستان من اونجایی موندم که باید از Lorenzo Midici دفاع کنم. منتها بعده اینکه همه رو میکشم, هیچ اتفاقی نمیوفته و لورنزو سر جاش وامیسته ! و علامت آبی آجکت روی لورنزو هست. فکر کنم Value نیاز باشه.
    راهنمایی کنید لطفاً.
    اگه کرک سرور بریزید برید دردسر value و هزار تا عوارض جانبی داره بهتره skidrow رو بگیری و خودتو راحت کنی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فقط پست رو کامل بخون که نگی سیوام پاک شد و ...

8. این کاربر از eslamy_iut بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من جايي كه تو گير كردي 30 دقيقه پيش بالاخره رد كردم همون كرك بهترين كرك هست مال من بعد نصب كرك نمي اومد ولي امروز به خواست خدا اومد ...! بعد از تابوت در سنگي رو باز كن بعد از آن كه صفحه سفيد شد اگر رفتي مرحله بعد كه هيچي ولي اگر نرفتي فقط بشين دعا كن

دمتون گرم كرك خوبي بود امروز از شادي منفجر شدم . راستي قبل از تابوت و اين حرفا بايد تمام مراحل آن را از جمله مسابقه رو انجام داده باشي.! فكر كنم

كرك
    http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4807103&postcount=278

---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------

سلام...
    اونجا يه تابوت هست ...جلوش شيفت بزن بازش كن ...اگه شيفت كار نميكنه بايد كرك رو عوض كني ... همينجا هم هست ...صفحه قبل رو نگاه كن توي امضاي يكي از دوستان هست ...

---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------

حالا مونده...بايد بري ...تازه كارهاي جديد ياد ميگيري...فعلا حال كن ...
    من هم ميخواستم همينو بگم .

آخر فروم باز p30worldapm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

13

من از اون شهر بزرگه برگشتم پیش عموهه بعد بهم دوتا حرکت جدید یاد داد که یه دفه یه آقاهه اومد و یه چیزی گفت عموهه هم گفت برم تو اون شهر کوچولوهه. بعد از یه آقاهه ماموریت گرفتم. یه فلش وسط یه برج بلند هست و من هر چی آدم اون دورو بر بود رو کشتم الآن هم با افتخار بالای برج ایستادم! می شه بگین الآن باید دقیقا چی کار کنم؟

داره خودمونی میشه am.as.fa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان توی این مموری سه توی یه محوطه گرد با چند نفر شمشیر زنی و ... تمرین می کنه برای شکست نفر چهارم گفته space + دکمه 1 نگهدارید و بقییه رو دیگه متوجه نشدم ولی این یارو رو هرچی میزنم فایده نداره دفاع و فرار هم می کنم همینطر آیا را خاصی داره شکست دادنش یا بای انقدر بزنیم که که از کله مون بخار بلند شه البته سه نفر قبلی یه دقیقه بیشتر کار نمی برن ولی این یکی مخرب اعصاب

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من از اون شهر بزرگه برگشتم پیش عموهه بعد بهم دوتا حرکت جدید یاد داد که یه دفه یه آقاهه اومد و یه چیزی گفت عموهه هم گفت برم تو اون شهر کوچولوهه. بعد از یه آقاهه ماموریت گرفتم. یه فلش وسط یه برج بلند هست و من هر چی آدم اون دورو بر بود رو کشتم الآن هم با افتخار بالای برج ایستادم! می شه بگین الآن باید دقیقا چی کار کنم؟
    هدفتون به احتمال بسیار زیاد Antonio Maffei هست که بایستی بالای برج باشه, اما متاسفانه نامرئی شده! (درسته؟)... مجبورین Value رو تعویض کنین (صفحات قبل رو نگاه کنین... حدودا صفحه 200)

سلام دوستان توی این مموری سه توی یه محوطه گرد با چند نفر شمشیر زنی و ... تمرین می کنه برای شکست نفر چهارم گفته space + دکمه 1 نگهدارید و بقییه رو دیگه متوجه نشدم ولی این یارو رو هرچی میزنم فایده نداره دفاع و فرار هم می کنم همینطر آیا را خاصی داره شکست دادنش یا بای انقدر بزنیم که که از کله مون بخار بلند شه البته سه نفر قبلی یه دقیقه بیشتر کار نمی برن ولی این یکی مخرب اعصاب
    پست آدرس زیر رو مطالعه کنین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 2 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •