من دیروز از بازارموبایل ایران خریدم .گارانتی داره ولی شرکتیه
سیستم عاملش اندروید 2.1 هست .ولی نمی دونم apk روش نصب هست یا نه(اگرراهنمایی کنیدممنون میشم)
جعبشو جلوی خودم باز کرد و روی ال سی دیش برچسب داشت ولی دقت نکردم که به لبه هاش چسبیده یا نه
باطریش هم از توی نایلون دراورد ...
نه دوست عزیز پس مطمعن باشید , از بازار موبایل خریده باشید اونم با این شرایطی که گفتید احتمالش خیلی خیلی کمه که گوشی کارکرده باشه . اینم که تقلبیه یا نه , احتمالش صفر ِ .
.ولی نمی دونم apk روش نصب هست یا نه(اگرراهنمایی کنیدممنون میشم)
apk پسوند فایل های اجرایی سیستم عامل اندروید هست , مثل exe توو ویندوز PC مثلا . خواستم ببینم تا حالا روش برنامه نصب کردید یا نه تا تقلبی بودن یا نبودن گوشی معلوم شه که اونم نمی خواد چون اینجوری که گفتید فک نکنم اصلا تقلبی باشه گوشیتون .
بازم مبارکه
--------------
سلام دوستان

من براي اولين بار ديزاير اچدي رو ديدم......ميدوني چيه من يخورده هوايي شدم .

به نظرتون ارزششو داره 150(حدودا) تومن بيشتر بدي ديزاير اچدي رو بگيري؟....كلا يكي برتري هاي گلكسي رو (بدون تعصب)با برتري هاي اين گوشي مقايسه كنه ....تا منو قانع كنه كه فلان گوشي بهتره يا باصرفه تره ؟(خداييش خيلي سردرگم شدم

جفتشون براي خودشون غوليند

)
دوست عزیز خودتون توو تاپیک دیزایر اچ دی با دلیل و منطق میای میگی گلکسی با قیمت برابر هم از دیزایر اچ دی گوشی بهتریه چه برسه به 200 تومن ارزون بودن گلکسی , خو وقتی خودتون براتون قضیه ثابت شده احتیاج به ثابت کردن ما نداره ! ولی بازم اگه نظر مارو میخوای حتما بدونی , بله نظر بنده هم مثل نظر شماست , منم فکر میکنم گلکسی اگه قیمت رو اصلا به حساب نیاریم برتری داره نسبت به دیزایر اچ دی و فعلا بهترین اندرویدی بازار گوشی های موبایل هستش .
اینم مقایسه ی یه کاربر ایرانی از این دو گوشی :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید