تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 306 از 634 اولاول ... 206256296302303304305306307308309310316356406 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,051 به 3,060 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

اولا مبارکه

نه به قلابی بودن که ربطی نداره , اندروید ه دیگه سیستم عاملش؟ apk روش نصب میشه؟ اندروید تقلبی با اندروید اصلی فرقشون خیلی تابلوست ,CD خیلی از گوشی ها رو برمیدارن , CD خیلی از Wave ها رو هم برمیداشتن , کلا سر گردنست بازار موبایل این مملکت , هرکی هرکاری خواست میکنه , توو نگران نباش . خودت باز کردی بسته رو ؟ یا جعبه باز شده بود؟ روی صفحه نمایش برچسب بود؟ برچسب کامل رو گوشی چسبیده بود یا لبه هاش نچسبیده بود و زیرش گرد و غبار بود؟ زیرش هوا که نبود؟ باطری گوشی جدا توو یه نایلون پلمب شده قرار داشت یا رو گوشی بود؟ راستی از کجا خردیدی گوشی رو ؟

کی خریدی؟ بدون گارانتی دیگه آره ؟
    من دیروز از بازارموبایل ایران خریدم .گارانتی داره ولی شرکتیه
    سیستم عاملش اندروید 2.1 هست .ولی نمی دونم apk روش نصب هست یا نه(اگرراهنمایی کنیدممنون میشم)
    جعبشو جلوی خودم باز کرد و روی ال سی دیش برچسب داشت ولی دقت نکردم که به لبه هاش چسبیده یا نه
    باطریش هم از توی نایلون دراورد ...

2. این کاربر از sogoli321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سلام دوستان
    من براي اولين بار ديزاير اچدي رو ديدم......ميدوني چيه من يخورده هوايي شدم .
    به نظرتون ارزششو داره 150(حدودا) تومن بيشتر بدي ديزاير اچدي رو بگيري؟....كلا يكي برتري هاي گلكسي رو (بدون تعصب)با برتري هاي اين گوشي مقايسه كنه ....تا منو قانع كنه كه فلان گوشي بهتره يا باصرفه تره ؟(خداييش خيلي سردرگم شدم جفتشون براي خودشون غوليند)
    يكي نيست جواب بده...در ضمن مقايسه فارسي اين گوشيها هنوز نيومده؟....
    دوستدار شما ياشار

4. این کاربر از Yashar Cross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Atropates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من دیروز از بازارموبایل ایران خریدم .گارانتی داره ولی شرکتیه
    سیستم عاملش اندروید 2.1 هست .ولی نمی دونم apk روش نصب هست یا نه(اگرراهنمایی کنیدممنون میشم)
    جعبشو جلوی خودم باز کرد و روی ال سی دیش برچسب داشت ولی دقت نکردم که به لبه هاش چسبیده یا نه
    باطریش هم از توی نایلون دراورد ...
    نه دوست عزیز پس مطمعن باشید , از بازار موبایل خریده باشید اونم با این شرایطی که گفتید احتمالش خیلی خیلی کمه که گوشی کارکرده باشه . اینم که تقلبیه یا نه , احتمالش صفر ِ .

.ولی نمی دونم apk روش نصب هست یا نه(اگرراهنمایی کنیدممنون میشم)
    apk پسوند فایل های اجرایی سیستم عامل اندروید هست , مثل exe توو ویندوز PC مثلا . خواستم ببینم تا حالا روش برنامه نصب کردید یا نه تا تقلبی بودن یا نبودن گوشی معلوم شه که اونم نمی خواد چون اینجوری که گفتید فک نکنم اصلا تقلبی باشه گوشیتون .

بازم مبارکه

--------------

سلام دوستان
    من براي اولين بار ديزاير اچدي رو ديدم......ميدوني چيه من يخورده هوايي شدم .
    به نظرتون ارزششو داره 150(حدودا) تومن بيشتر بدي ديزاير اچدي رو بگيري؟....كلا يكي برتري هاي گلكسي رو (بدون تعصب)با برتري هاي اين گوشي مقايسه كنه ....تا منو قانع كنه كه فلان گوشي بهتره يا باصرفه تره ؟(خداييش خيلي سردرگم شدم جفتشون براي خودشون غوليند)
    دوست عزیز خودتون توو تاپیک دیزایر اچ دی با دلیل و منطق میای میگی گلکسی با قیمت برابر هم از دیزایر اچ دی گوشی بهتریه چه برسه به 200 تومن ارزون بودن گلکسی , خو وقتی خودتون براتون قضیه ثابت شده احتیاج به ثابت کردن ما نداره ! ولی بازم اگه نظر مارو میخوای حتما بدونی , بله نظر بنده هم مثل نظر شماست , منم فکر میکنم گلکسی اگه قیمت رو اصلا به حساب نیاریم برتری داره نسبت به دیزایر اچ دی و فعلا بهترین اندرویدی بازار گوشی های موبایل هستش .

اینم مقایسه ی یه کاربر ایرانی از این دو گوشی :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 6 کاربر از Atropates بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

باسلام خدمت دوستان

1- وقتی کد *#1234# رو می زنم موارد زیر نمایش داده میشود:
    PDA :I9000XFJM1
    PHONE:I9000XXJM1
    CSC :I9000XFJM1
    کدامیک را برای نصب رام باید نظر گرفت؟
    2-من می خواهم دفترچه تلفن فارسی داشته باشم ، ولی امکان تایپ فارسی نیست ، پیشنهاد شما چیست؟
    3-من می خواهم به 2.2 گوشیم رو ارتقا بدم.(روت نشده )برای اینکار بهتره با گوشی وصل شم به اینترنت و اپدیت کنم یا اینکه روش دیگری رو پیشنهاد می کنید؟
    4-پیشنهاد شما برای اینکه بجای اینکه از 2.1 برم به 2.2 ، از 2.1 برم به 2.3 چیست؟(البته در ان صورت باید کمی صبر کنم)
    5-درمجموع پیشنهاد می کنید گوشی رو روت کنم یا نه؟

باتشکر

8. این کاربر از sogoli321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی Spak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیـــــــــــراز . .

پيش فرض

باسلام خدمت دوستان

1- وقتی کد *#1234# رو می زنم موارد زیر نمایش داده میشود:
    PDA :I9000XFJM1
    PHONE:I9000XXJM1
    CSC :I9000XFJM1
    کدامیک را برای نصب رام باید نظر گرفت؟
    2-من می خواهم دفترچه تلفن فارسی داشته باشم ، ولی امکان تایپ فارسی نیست ، پیشنهاد شما چیست؟
    3-من می خواهم به 2.2 گوشیم رو ارتقا بدم.(روت نشده )برای اینکار بهتره با گوشی وصل شم به اینترنت و اپدیت کنم یا اینکه روش دیگری رو پیشنهاد می کنید؟
    4-پیشنهاد شما برای اینکه بجای اینکه از 2.1 برم به 2.2 ، از 2.1 برم به 2.3 چیست؟(البته در ان صورت باید کمی صبر کنم)
    5-درمجموع پیشنهاد می کنید گوشی رو روت کنم یا نه؟

باتشکر
    شما برای دیدن ورژن گوشیت بهتره که بری توی setting - about phone اونجا همه چیز رو نوشته
    شما باید گوشیت رو روت کنی بعد اقدام به نصب رام کنی برای ساپورت فارسی هم پیشنهاد میکنم رام spike 4 رو نصب کن که خودم داشتم رام خوبیه
    الان من رام darky v.7 2.2.1 استفاده میکنم که توی این مدت که دارمش بهترین رامی هست که نصب کردم خیلی چیز توپیه ...
    رام 2.3 درست حسابی هنوز نیمده پیشنهاد میکنم همون 2.2 رو نصب کنید .

10. 2 کاربر از Spak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

شما برای دیدن ورژن گوشیت بهتره که بری توی setting - about phone اونجا همه چیز رو نوشته
    شما باید گوشیت رو روت کنی بعد اقدام به نصب رام کنی برای ساپورت فارسی هم پیشنهاد میکنم رام spike 4 رو نصب کن که خودم داشتم رام خوبیه
    الان من رام darky v.7 2.2.1 استفاده میکنم که توی این مدت که دارمش بهترین رامی هست که نصب کردم خیلی چیز توپیه ...
    رام 2.3 درست حسابی هنوز نیمده پیشنهاد میکنم همون 2.2 رو نصب کنید .
    من همان مسیری را که گفتید رفتم در قسمت kernel version نوشته root@se-s603#2 2.6.29 .ایا این گوشی روت شده است؟
    باتوجه به اینکه baseband version گوشی I9000XXJM1 هست و build number آن ECLAIR.XFJM1 ، به نظر شما از کدام رام برای 2.2 استفاده کنم؟

درضمن ظاهرا دستگاه من مشکل 3 دکمه رو داره ، ایا با ارتقا مشکل حل خواهد شد؟
    و اخرین سوال اینکه درکجای گوشی میشه کل زمان مکالمه را فهمیدی؟(یعنی چند دقیقه با دستگاه مکالمه صورت گرفته)
    مرسی

12. این کاربر از sogoli321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabzefosfori's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام من هر کار کردم نتونستم با اين گوشی mms بفرستم
    اون مسيری که بچه ها لطف کردن در صفحه های قبل گفتن برم و تنظيمات دستی رو انجام بدم دادم ولی نشد البته اين تنظيمات مسيرش يکم فرق داشت چون مال يه گوشی ديگه بود که عزيزان قرار دادن ولی پيدا کردم تو گوشييم
    ميشه يکی زحمت بکشه تنظيمات دقيق mms رو i9000 بگه ممنون

14. این کاربر از sabzefosfori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pmforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

2 شب پیش رفتم دو تا از پاساژای خیابون احمدآباد مشهد قیمت گالاکسی رو بگیرم:
    -اولین جا 16 رو میگفت 700 ... 8 رو میگفت 685 بهش میگم یعنی تفاوتشون فقظ 15 تومن؟؟؟!!! میگه : آره .... البته حواسش جای دیگه بود و چون فکر میکرد که طرفش (خودمو میگم!) اهل خرید نیستو فقط اومده قیمت بگیره اینجوری گفت!
    - یه جا دیگه vibrant یا همون T...mobile رو داشت 8اش رو میگفت آنلاک شده ... قیمت 685 ! که به نظرم اصلا ارزش همچین قیمتی رو نداره..
    - یه جا دیگه 8 رو گفت 640... میگم با گارانتی؟ خیلی طبیعی میگه : نه ... سامسونگ که اصلا گارانتی نداره !!! منم اصلا بلد نیستم تو این مواقع یه جواب درست و حسابی به طرف بدم...فقط گفتم پس مایکروتل و پارسه و حالا ماکروتل چی اند؟؟؟
    - بعضی هام که علاءالدین بازی(!) در می آوردند میگفتن شما چند قیمت داری؟!!!

- خلاصه کمترین قیمتایی که گرفتم : گارانتی مایکروتل 8 گیگ :630
    بدون گارانتی 8 گیگ : 640
    !!!!!!!!!!!!!!
    مونده بودم که چرا اینطوریه !!!
    3 تا مغازه با گارانتی رو 640..640..630 میگفتن ولی همه بی گارانتی ها 640 به بالا بود !!! به یک بی گارانتی هم گفتم من گارانتی دارشو 630 قیمت گرفتم اونوقت تو چه جوری میگی 650؟؟؟ میگه امکان نداره اون 630 گارانتی داشته باشه ...
    مشهده دیگه !!!
    Last edited by pmforlife; 26-12-2010 at 19:24.

16. 3 کاربر از pmforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

میگم این داستان خریدن وسایل الکترونیکی تو ایران هم واسه خودش فیلمی هستا

اروپا یه مغازه طرف میره . چند ثانیه بعدش با گوشی بیرونه فروشگاست

ولی اینجا به نظرم بهتره ! حداقل هیجان داره خرید !!

مخلصیم .

18. 6 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی Spak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیـــــــــــراز . .

پيش فرض

من همان مسیری را که گفتید رفتم در قسمت kernel version نوشته root@se-s603#2 2.6.29 .ایا این گوشی روت شده است؟
    باتوجه به اینکه baseband version گوشی I9000XXJM1 هست و build number آن ECLAIR.XFJM1 ، به نظر شما از کدام رام برای 2.2 استفاده کنم؟

درضمن ظاهرا دستگاه من مشکل 3 دکمه رو داره ، ایا با ارتقا مشکل حل خواهد شد؟
    و اخرین سوال اینکه درکجای گوشی میشه کل زمان مکالمه را فهمیدی؟(یعنی چند دقیقه با دستگاه مکالمه صورت گرفته)
    مرسی
    شما اگه توی منو آیکن برنامه superuser داشته باشید گوشی شما روت شده
    برای رام هم گفتم که اگر فارسی میخواید spike 4 بهترین گزینه میتونه باشه
    اگه مشکل سه دکمه دارید حتما اول برطرفش کنید بعد اقدام به نصب رام کنید
    این آخری هم نمیدونم

20. 2 کاربر از Spak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •