شهاب تو به این میگی خراب که لایو نمیای ! O_o
شهاب تو به این میگی خراب که لایو نمیای ! O_o
یک تماس با شرکت جلفا بگیر.
من خودم اگه خطم فیبر نبود ازش میگرفتم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه بابا علی کجای کاری!!
این یه بار پینگ بهت میده در حده هولوه یه بارم تا 650 بالا میره!!
مثلا من این دو تا تست رو با فاصله زمانی حدودا 8 دقیقه گرفتم :
![]()
Last edited by shab_2008; 31-08-2011 at 10:35.
چند ثانیه بعد
[
خیلی سرعت دانلود مسخره شده ولی این دو روزه عجب پینگی می ده
بجه ها چند تا بازی آنلاین باحال معرفی کنین لطفا تا پینگ خوبه بازی کنیم
در اصفهان غیر از مخابرات جایی دیگه نیست که بر روی خطوط فیبر نوری ADSL بده ؟ البته غیر وایمکس!
---------------------------------
Last edited by F R E E M A N; 08-10-2011 at 10:46.
اگه از ip ایران وارد حساب گوگل شده ایدرمز عبور خود را عوض کنید.
جعل دوباره گواهی امنیتی گوگل؛ مرورگر خود را بهروز کنید
آرش زاد
سه شنبه، ۰۸ شهريور
9 لايک
حدود ۳ ماه پیش (15 مارس 2011) بود که خبر جعل گواهیهای امنیتی گوگل، اسکایپ، مایکروسافت، یاهو و موزیلا در وب منتشر شد. اقدامی که با نفوذ به کامپیوترهای شرکت کومودو (که مسئول صدور بخشی از این گواهیهای امنیتی است) صورت گرفت و چندی بعد با انتشار نامهای که نویسنده آن، خود را یک هکر ایرانی ۲۱ ساله معرفی میکرد، به عهده گرفته شد.
اما طبق اخبار منتشر شده طی این چند روز، برخی از کاربران داخل ایران هنگام دسترسی به سرویس گوگل با پیغام خطای امنیتی مواجه شدند. خبرها ابتدا در بخش Help گوگل و سپس در وبلاگ امنیتی موزیلا منتشر شد تا اینکه نهایتا گوگل با تایید این موضوع، مطلبی را در بخش امنیتی وبلاگ خود منتشر کرد.
طبق این خبر و سایر اطلاعات موجود، مهاجم یا مهاجمان این حمله از روزهای آغازین هفته جاری (۵ شهریور ۱۳۹۰) با تلاش برای جعل کردن گواهی امنیتی DigiNotar (نسخه Decode شده گواهینامه) قصد سرقت اطلاعات کاربران گوگل از ایران را داشتهاند. در این حملات که از طرف گوگل با نام SSL man-in-the-middle (MITM) attacks معرفی شد، شخص سومی با قرار گرفتن بین اطلاعات ارسال شده کاربر به سرویسهای رمزنگاری شده، تلاش میکنند تا با جعل کردن گواهی امنیتی، آنها را به سرقت ببرد.
طبق اعلام گوگل، کاربرانی که از مرورگر کروم استفاده میکنند، به دلیل تشخیص جعل گواهی از طرف این مرورگر، از این حملات در امان خواهند بود. شرکت موزیلا نیز نسخه جدیدی از مرورگر فایرفاکس (3.6.21، 6.0.1، 7، 8 و 9)، نسخه موبایل (6.0.1، 7، 8 و 9)، برنامه Thunderbird (نسخه 3.1.13 و 6.0.1) و SeaMonkey (نسخه 3.2.3) که استفاده از گواهی امنیتی فوق در آنها لغو شده است را در همین رابطه منتشر کرده است و کاربران میتوانند با بهروز رسانی آنها، از این حمله در امان باشند.
تا زمان اتمام تحقیقات گوگل، استفاده از گواهی امنیتی DigiNator در مرورگر کروم نیز غیر فعال شده است. توصیه میکنیم تا حتما به بهروز رسانی مرورگر و سیستمعامل خود توجه ویژهای داشته باشید و در صورت امکان (اگر طی چند روز گذشته با آیپی ایران وارد گوگل شدهاید)، بلافاصله رمز عبور خود را تغییر دهید.
Last edited by bridge; 31-08-2011 at 20:36.
---------------------------------
Last edited by F R E E M A N; 08-10-2011 at 10:46.
سلام
همون طور که گفتم من خیلی وقته از تغییرات سرویس مخابرات اطلاعی ندارم
قبلا توی سایت 311 میرفتیم بعد قسمت امور مشترکین مخابرات و اگه می خواستیم شارژ کنیم و... اونجا انجام می دادیم ولی اون قسمت رو پیدا نمی کنم
میرو توی قسمت پلوتون !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)